Dodaj do ulubionych

przedszkole

24.11.14, 21:42
Wkrotce mamy przeprowadzic sie na Ruczaj i poszukujemy przedszkola dla naszej pociechy.
Rozwazamy Akademia Jasia i Malgosi (drukarska), Fair Play(ruczaj), Motylowo (dekarzy) i Guzikowo (kobierzynska). Prosze o opinie forumowiczow.
Obserwuj wątek
    • dorota-32 Re: przedszkole 17.03.15, 12:58
      Polecam na Ruczaju przedszkole Centrum Wczesnej edukacji na ul. Wandejskiej 4
      www.przedszkolekrakow.com/
      Jest tam duży ogród, dzieci dużo czasu są na powietrzu. Dużo się też uczą poprzez wesołą zabawę.
      Dużo zajęć dodatkowych, gimnastyka, logopeda, język angielski, włoski. Panie są miłe i mają fantastyczne podejście do dzieci.
      Do tego cena z obiadem to tylko około 390 zł.
      • me-75 Re: przedszkole 26.07.15, 08:09
        Od dluzszego czasu dziecko uczeszcza do Fair Play. Odradzam to miejsce !!! Wlascielki interesuje tylko kasa jaka wlpywa na ich konto , warunki dla dzieci sa fatalne. Panie opiekujace sie dziecmi zminiaja sie non stop. Przedszkole polaca cale mnostwo dodatkowych zajec ale za wszystko trzeba placic. Nie ma zadnego planu , wszystko organizowane jest na szybko i nie skleja sie w zadna logiczna calosc. Serdecznie odradzam to miejsce. Dodatkowo powstaje tam zlobek. Osobiscie nie wyobrazam sobie jak to bedzie funkcjonowac na tak malej powierzchni. Nas jus tam nie ma !
        • andrzej1419 Re: przedszkole 28.07.15, 19:19
          Odradzam Fiku Miku na Gwieździstej - ktoś wpadł na pomysł stworzenia lakierni w pomieszczeniach dawnej lakierni proszkowej! Odmalowane przedszkole w chemicznie skażonych pomieszczeniach ...
          • katarzyna857 Re: przedszkole 29.07.15, 16:57
            Ja napewno nie wyśle swoich dzieci do Fikumiku na gwieździstej. Nie jestem tak zdesperowany aby wysłać dziecko do takiego miejsca!
    • ram.pa Re: przedszkole 09.12.15, 17:35
      Zdecydowanie. Chaos, chaos, chaos.
      Grupy mieszane, swego czasu w grupie mojej córeczki było ponad 30 dzieci! Teoretycznie wychowawczyni miała trzy Panie pomoce, w praktyce nigdy nie widziałam ich wszystkich razem, (choć przychodziłam o różnych porach). Zazwyczaj "mijały się" po skończonej zmianie, tak, że na sali były i tak tylko dwie opiekunki.
      Dwie sale, cztery grupy wiekowe. Teraz jeszcze żłobek.
      Do zerówki "uciekłyśmy" do samorządówki. Zawsze się przed tym wzbraniałam, teraz po trzech miesiącach, stwierdzam, że byłoby to dużo lepsze rozwiązanie.
      A pieniądze, które płaciłam właścicielkom, mogłam przeznaczyć na zajęcia dodatkowe poza przedszkolem, z których byłby pewnie większy pożytek.
      Jednym słowem - odradzam.
    • marwit03 Re: przedszkole 14.02.19, 18:54
      Miałam syna w Fair Play wcześniej w Krakowie, ale po przeprowadzce do Tarnowa zapisałam na Klimeckiego córkę. Myślę, że będzie tak samo chętnie wstawała do przedszkola jak wcześniej syn
    • ddzierla00 Re: przedszkole 30.03.19, 16:45
      Na ul. Łokietka w Krakowie jest nabór do Fair Play, jeśli to przedszkole będzie tak dobre jak inne z Fair Play to warto tam chyba zajrzeć
    • maczuu Re: przedszkole 01.04.19, 21:04
      Polecam Fair Play, to przedszkole ma chyba najwyższy poziom. Otwiera się też nowe, na Łokietka, jest teraz rekrutacja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka