Gość: SEVEN IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 11:39 pomyslalem, ze bede sie wital ze wszystkimi codziennie rano, zeby poprawic swoj imidz, a wiec: dzien dobry !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfinka_12 Re: ROWNIEZ WITAM WSZYSTKICH 13.09.04, 11:41 cze baranie widziałem Cię wczoraj. P.S. mam pytanie czy widziałes ten baner wczoraj na paradzie - SEVEN - POZDROWIENIA OD CHŁOPCÓW ZE SPARTAKUSA ŚMIECHU BYŁO Odpowiedz Link Zgłoś
seven uaa 13.09.04, 11:48 no niestety nie bylo mnie wczoraj, nie bardzo sie interesuje takimi szczylami jak ty, wiec nie bede sie wozil po miescie, zeby ogladac kazdego pierdolnietego, ktory pisze na forum Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: uaa 13.09.04, 11:50 Re: Kiedy parada jamnikow??? Autor: Gość: seven IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl Data: 11.09.2004 00:54 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- przyjde sie posmiac z tych "psow" Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: uaa 13.09.04, 11:50 ah, przepraszam wspolforumowiczow za niecenzuralne slowa, obiecuje, ze to ostatni raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: uaa 13.09.04, 11:52 NIE RÓB I NIE PRZEPRASZAJ. a JAK ZROBIŁEŚ TO NA KOLANA I PROS O PRZEBACZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
peteen czy witasz witających ? 13.09.04, 12:13 czy to nowa świecka tradycja ? poraża mnie głębia naszego forum i aktywność na nim... ;c) ps. a ta amfetaminka to chyba na zicher kocha się w sevenie, sądząc po natychmiastwoej reakcji na każdy jesgo post... Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: czy witasz witających ? 13.09.04, 12:23 NA ZICHER JAK NIC. OBIECAŁEM I SŁOWA DOTRZYMAM ZYĆ MU NIE DAM DOPÓKI MNIE PUBLICZNIE NIE PRZEPROSI. RAZ JUZ WYCIĄGNOŁEM DO NIEGO RĘKĘ ALE ON CHCE TEJ WALKI, ON TO LUBI Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: czy witasz witających ? 13.09.04, 12:28 peteen napisał: > czy to nowa świecka tradycja ? > poraża mnie głębia naszego forum i aktywność na nim... no wlasnie tez jestem porazony i stad moj post... jak tradycja, to tradycja, jutro tez sie przywitam, a co co do ps. to ja tu widze po prostu nastepnego MICHALA, mam szczescie do kryptopedalow, hehe, tamten tez mi obiecywal, ze mi zyc nie da.. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 DO KRYPTOPEDAŁA SEVENA 13.09.04, 12:34 MICHAŁ COŚ INNEGO CHCIAŁ NIŻ JA. JA MAM ZAMIAR POZATRUWAĆ TWOJE ZYCIE A MICHAŁ PEWNIE CHCIAŁ CIĘ WYDUPCZYĆ. SWÓJ SWOJEGO ZAWSZE ROZPOZNA Odpowiedz Link Zgłoś