xx_jupi 21.09.04, 11:25 powiedzcie chmurkom że są pięknymi owieczkami to na pewno będą się starać żeby być jak najpiękniejsze :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven Re: NIE ZAPOWIADAJCIE DESZCZU 21.09.04, 11:29 bez szans, u mnie juz grzmialo i zaraz lunie!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: NIE ZAPOWIADAJCIE DESZCZU 21.09.04, 11:32 grzmiało??? a to nie był pierd puszczony przez Ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
xx_jupi Re: NIE ZAPOWIADAJCIE DESZCZU 21.09.04, 11:37 * przedmuchajcie to prosze Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: NIE ZAPOWIADAJCIE DESZCZU 21.09.04, 11:53 nie zwracaj uwagi na tego debila, chlopiec ma jakies kompleksy i wydaje mu sie, ze ja bardzo przezywam jego posty:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 zapowiedzcie sevena 21.09.04, 12:10 mało mnie to obchodzi czy ty te posty przeżywasz czy raczej nie. Wali mnie to szczerze mówiąc. A jednak cie poruszają bo załatwiasz ich wykasowywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: zapowiedzcie sevena 21.09.04, 12:18 taak, a swistak siedzi i zawija je w te sreberka:D nic nie zalatwialem, nie musialem, ale taki jelop jak ty pewnie zrozumie:) ps. jak cie to wali to po co piszesz za mna?z nudow? to napisz do MICHALA albo sabbiny, nieraz dawali namiary na siebie, moze pomoga ci zabic nude chloptasiu, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: zapowiedzcie sevena 21.09.04, 12:22 skoro wiesz że podawali to pewnie tez czasem do nich zalecisz. ale prosze nie mów na tym publicznym forum co WY CHOPCY tam robicie. Ja napisałem (choć może to dla Ciebie za trudne) że wali mnie to co ty mówisz i jak reagujesz. A może oni pomagają ci nie tylko zabić nudę ale też zapchać dziurę?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
seven morfinka tylko o zapychaniu dziury i o dupach 21.09.04, 12:40 no coz, ja nic nie napisalem jak bys mial zabijac nude w towarzystwie MICHALA i sabbiny, sam jakos wymysliles "zapychanie dziury" i "zabawy chlopcow", hehe, cos w tym jest . co do namiarow to wystarczy czytac forum, ja wiem, ze ty czytasz glownie moje posty i slinisz sie piszac odpowiedzi, ale poza mna pisza tez inni, a miedzy nimi wlasnie wyzej wymienieni. aha, na koniec musze zaznaczyc, ze juz mnie naprawde nudzisz, bo twoje posty polegaja glownie na parafrazowaniu moich, wymysl cos od siebie, postaraj sie o jakies urozmaicenie, bo narazie to albo wszyscy maja polew z twojej glupoty albo padaja z nudow. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 coś od siebie 21.09.04, 12:49 więc na Twoją prośbę poroponuję coś oryginalnego. Zapraszam cię na mecz. Ale nie do McDonalds. Może pójdziemy do KFC. Słyszałem że tam jest fajnie na meczach. Nie napisałeś nic jak zabijać nude. Ale TO TY wiesz kim są jakie sa ich preferencje. Niejednokrotnie o tym wspominałeś. Ja nie wnikam jaki stopień zażyłości was łączy. Czytam wszystkie posty. Twoje też bo śmieszne są. Ubaw mam przy ich czytaniu niezły. Jeśli ktośsie mudzi albo polewa z czegos to z CIEBIE. Bo to ty jestes baranem. Ja urozmaicenia nie potrzebuję mam to co chcę - ty jako nie do końca określona seksualnie istota masz wobec siebie jakieś wątpliwości??? Więc sobie urozmaicaj co chcesz!!!! A ha muszę zaznaczyc że ty mnie juz dawno znudziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
seven porada 21.09.04, 12:51 no to jak cie znudzilem to spieprzaj, juz, poszedl, hehehe ps. mam cie w dupie, dorob do tego cala historie, ale fakt pozostaje faktem Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: porada 21.09.04, 12:53 jeśli cie nudzę to sam spi##$^%^laj. to nie jest twój prywatny folwark. Odpowiedz Link Zgłoś
seven oo, alez te twoje hormony szaleja 21.09.04, 12:56 tylko uwazaj zeby sie nie zapowietrzyc, no i zebys sie tez nie zgrzal jak bedziesz stad spierdalal. ps. fajnie ze doszlismy do consensusu i mamy sie nawzajem w dupie, ciekawe tylko co z tego wyniknie? ja np zaczne cie olewac od teraz, zegnam buraczku Odpowiedz Link Zgłoś