Gość: jamka IP: *.avamex.krakow.pl 14.04.02, 18:40 gdzie zrobić przwko,ale tak,żeby coś się nauczyć,nie tracić kasy na odwalanie jazd. Nie śmiem dodać ,że dobrze byłoby gdyby jeszcze nie trzeba było łapówkować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonzaj1 Re: prawo jazdy 14.04.02, 23:41 Ja skończyłem Kurs w Firmie Szofer na rynku Podgórskim i zdałem za pierwszym razem chociaż wcześniej nigdy nie jeżdziłe.Ponoć bardzo dobą firmą jest Orzeł,ja załuważyłem że profesjonalnie wygląda jeszcze Rolimex i LOK no i chyba Kraksa.A i jeszcze jest szkółka PZM-tu. A co do łapówkarstwa to nie zrozumiałem po co chcesz dawać łapówke instruktorowi...(chyba że chodziło ci o egzaminatorów,a to już inna sprawa) Odpowiedz Link Zgłoś
casiss Re: prawo jazdy 15.04.02, 16:09 polecam PZM na Zwierzynieckiej - manewry i jazda po miescie w odpowiednich proporcjach - gwarantujacych zdanie egzaminu. mnie się to udało - bez zadnych łapówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asica Re: prawo jazdy IP: 192.168.1.* 16.04.02, 23:06 Ostatnio zasiegalam opini na temat szkol jazdy i wniosek byl taki ze najlepiej LOK. Jest tam taki facet od jazd nazywa sie Flinta spoko gosciu wlasnie testuje go moj maz i jego brachol sa zadowoleni. A co do samego egzaminu to niestety zalezy na kogo trafisz i jakie masz umiejetnosci. Sa goscie ktorzy jesli umiesz to spoko zdasz a sa tacy co jak nie dasz to nie zdasz. Odpowiedz Link Zgłoś