Dodaj do ulubionych

Ulica Forumowa

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 21:54
Witam,

pomysł wątku zerżnąłem całkowicie z forum łodzkiego, przyznaję się. Ale jest on bardzo ciekawy.
Chodzi o to, aby utworzyć w Krakowie ulicę Forumową. Jeśli będzie nas dużo i poprzemy projekt, może
dojdzie on do skutku...
wiem, że nie dojdzie. Ale zabawić się można.
Obserwuj wątek
    • Gość: mtq Re: Ulica Forumowa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 22:09
      Juz wiem, co sie dzieje! jak dodam watek i chce odswiezyc (reload) str. glowna forum to Netscape pyta
      "repost from data?" i dajac OK (nie mam wyboru, jak chce odswiezyc) powtarza jeszcze raz watek,
      wpisujac go ponownie do bazy danych. To samo mam na swojej stronie podczas wpisywania sie do ksiegi
      gosci.
      • yogy Re: Ulica Forumowa 15.04.02, 22:14
        Gdzie w Netszkapie jest przycisk odśwież??? Ja mam Netscape 6 i IE 6, ale
        osobiście wolę to drugie:)

mtq, zapukał do Ciebie Emil z wiadomością:)
        • Gość: mtq Re: Ulica Forumowa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 22:17
          yogy napisał(a):

> Gdzie w Netszkapie jest przycisk odśwież??? Ja mam Netscape 6 i IE 6, ale
          > osobiście wolę to drugie:)

A ja mam 4.79 bo 6 mnie odraża. w 4.79 jest od lewej na samej górze okienka: Back, Forward, Reload

>
          > mtq, zapukał do Ciebie Emil z wiadomością:)

został już odesłany :-)))
          • yogy Re: Ulica Forumowa 15.04.02, 22:22
            Wysłałem Emila zpowrotem do Ciebie:) Jak mu się chce
            chodzić tyle, jeszcze o tej porze?:)
            • Gość: mtq Re: Ulica Forumowa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 22:44
              Musisz pamiętać, że to jest Emil wirtualny i on się wierci tam i z powrotem. O...akurat poleciał z
              powrotem :-)))
        • bonzaj1 Re: Ulica Forumowa 16.04.02, 09:20
          Ja używam Opery i IE 5 .A pomysł z tą ulicą jest mało prawdopodobny...Może
          przejść w Łodzi ale nie u nas i dobrze...
          • Gość: Ixtlilto Ulica Forumowa, Plac Trzech Klawiszy :) itp... IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.04.02, 21:47
            hahahah :)
            W Łodzi ofc zaczął się wątek tak jak i u Was, ale jak to zwykle bywa zeszliśmy
            z tematu :)P.
            Zapraszam więc do Łodzi (znaczy się na forum łódzkie) w celu zapewnienia sobie
            kilku chwil śmiechu. Wątek "Ulica Forumowa"

pozdroofka, Ixtlilto, Łódź

ps. mnie osobiście bardzo podoba się "Plac Trzech Klawiszy" :)))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka