Dodaj do ulubionych

krótka informacja:)

05.10.04, 10:06
Ostatnio zauwazyłem, że to krakforum zrobiło się "prawie" normalne -
oszołomy, leśne głupki, psychole, pozdrawiacze jakoś doszli do zdrowia
a więc frustrat zakończył "misję" - znudziło mi się:)
Ale tak na koniec !! A co mi tam - jeszcze se pozdrowie:)
No POZDRAWIAM Z RANA:) Wszystkich!
pa
Obserwuj wątek
    • columbia Re: krótka informacja:) 05.10.04, 10:09
      teraz będziesz występował jako kto?
      tak na wypadek pytam, "żeby Cię lepiej widzieć" ; )))
      • kremoofka właśnie 05.10.04, 10:14
        dobre pytanie
        • luckystrike frustrat odszedł.... 05.10.04, 10:45
          czy jeszcze kiedyś wróci?
          • columbia Re: frustrat odszedł.... 05.10.04, 10:48
            frustracja często wraca, niestety ; )))
          • kremoofka Re: frustrat odszedł.... 05.10.04, 10:59
            > czy jeszcze kiedyś wróci?
            wlasnie lucky
            • luckystrike Re: frustrat odszedł.... 05.10.04, 11:29
              biorąc pod uwagę czynniki które spowodowały powstanie tej postaci, mam nadzieję
              że już Go nie ujrzymy
              • columbia Re: frustrat odszedł.... 05.10.04, 11:30
                wiesz o czymś, o czym my nie wiemy??? >: /
                • luckystrike "karteczka spadła.. 05.10.04, 11:32
                  a czytać umie?" no przecież na wszystko powyżej wyłożył :)
                  • columbia Re: "karteczka spadła.. 05.10.04, 11:34
                    może ja głupia...ale nie łapie związku...że co, że chciał uzdrowić forum....no
                    ja nie wiem....myślałam, ze mu w życiu smutno..albo co....
                    • luckystrike Re: "karteczka spadła.. 05.10.04, 11:36
                      eeee tam w życiu mu chyba nie smutno, bo ponoć " wesołe jest życie staruszka"
                  • luckystrike Re: "karteczka spadła.. 05.10.04, 11:34
                    choc widzę tu pewną nieścisłość i nie wiem czy misja ukończona sukcesem czy
                    znudziło mu się?
                    • columbia Re: "karteczka spadła.. 05.10.04, 11:36
                      uzdrawianie forum to walka z wiatrakami....
                      ale wczoraj flirtował z nami na nudnym wątku, to może mu sie humor
                      poprawił ; )))
                    • Gość: kinia Re: "karteczka spadła.. IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.10.04, 11:36
                      a ja myślę, że on się poddał po prostu!
                      • swing poddał się... 05.10.04, 11:36
                        ... Waszemu urokowi
                        ;-)
                        • columbia to napewno...nam nikt sie nie oprze ; ))) 05.10.04, 11:37
                          • luckystrike Re: to napewno...nam nikt sie nie oprze ; ))) 05.10.04, 11:38
                            a co z moim urokiem?
                            • columbia Re: to napewno...nam nikt sie nie oprze ; ))) 05.10.04, 11:40
                              no co? myślisz, że Frustrat też mu się nie oprze ; )))
                            • swing masz minus na wejściu 05.10.04, 11:40
                              nie jesteś 18-stką
                              ;-)
                              • columbia Re: masz minus na wejściu 05.10.04, 11:42
                                ; )))
                                • skks Re: masz minus na wejściu 05.10.04, 11:47
                                  Co wyśta się tych 18-tek czepili?
                                  18-tki to moja domena a nie jakiegoś sfrustrowanego dziadurka.

:-)))skks
                                  • columbia Re: masz minus na wejściu 05.10.04, 11:48
                                    ..to ja już się nie łapię....szkoda...
                                    : (((
                              • luckystrike no tak 05.10.04, 11:42
                                i wole sfrustrowane ;)
                                • columbia Re: no tak 05.10.04, 11:43
                                  ...ale niesfrustrowanymi tez moze się zainteresujesz? ; )))
                              • swing Re: masz minus na wejściu 05.10.04, 11:43
                                co oczywiście nie oznacza, że nie można się z Tobą napić (jak sądzę)
                                ;-)
                                • columbia Re: masz minus na wejściu 05.10.04, 11:44
                                  w celu przepędzenia frustracji, oczywiście ; )))
                                  • swing to było wczoraj 05.10.04, 11:46
                                    w przyszłości dopracujemy się nowych intencji
                                    • columbia Re: to było wczoraj 05.10.04, 11:48
                                      każda intencja jest dobra, jako pretekst do spotkania ; )))
                                    • skks Re: to było wczoraj 05.10.04, 11:48
                                      no a z Turbaczem sie już nic nie da zrobić?
                                      :-)))skks
                                      • columbia ??? 05.10.04, 11:49
                                        • skks Re: ??? 05.10.04, 11:53
                                          co? "co"?
                                          Turbacz to tak duża góra w Gorcach ze schroniskiem!!
                                          I tak wczoraj se pomyślałem /a to mi szkodzi/, że może w pare starych i nowych
                                          forumowiczów mozna by TAM jabola albo inny szlachetny trunek wypić.
                                          A nie tylko w zadymionych, zakurzonych "lokalach" Kazimierza wódę walić:)

"walić kangura" ??
                                      • luckystrike Re: to było wczoraj 05.10.04, 11:51
                                        chcesz wyjść na Turbacz, czy może odwiedzić jeden z licznych przybytków o tejże
                                        nazwie w promieniu 20 km o góry?
                                      • swing ja o tym właśnie 05.10.04, 11:52
                                        mam nadzieję, że się da!
                                        laki nie miał okazji się dowiedzieć, ale na pewno "jeżely pan pozwoly z
                                        przyjemnościom"
                                        ;-)
                                        • luckystrike Re: ja o tym właśnie 05.10.04, 11:54
                                          z najwienkszom
                                          • skks Re: ja o tym właśnie 05.10.04, 11:55
                                            no to jużem cały podenerwowany jak 18-tka przed... no wiadomo:)
                                            • columbia nie chcę burzyć waszych fantazji, ale... 05.10.04, 11:57
                                              ...średnia wieku z.."no wiadomo"..spadła teraz do ok 13tki....
                                              teraz 18tki to już "stare rury"!!!
                                        • columbia Re: ja o tym właśnie 05.10.04, 11:55
                                          chodzić po górach....klapeczki mi spadną...a wiatr zburzy mi
                                          fryzurke...znacznie lepiej prezentuje sie w przestrzniech zamknietych ; )))
                                          oj lepiej
                                          • skks Re: ja o tym właśnie 05.10.04, 11:57
                                            ""co? "co"?
                                            Turbacz to tak duża góra w Gorcach ze schroniskiem!!
                                            I tak wczoraj se pomyślałem /a to mi szkodzi/, że może w pare starych i nowych
                                            forumowiczów mozna by TAM jabola albo inny szlachetny trunek wypić.
                                            A nie tylko w zadymionych, zakurzonych "lokalach" Kazimierza wódę walić:)""

"walić kangura" ??
                                            • luckystrike Re: ja o tym właśnie 05.10.04, 11:58
                                              nie taka duża bo tam na rowerze byłem :)))
                                              • Gość: kinia Re: ja o tym właśnie IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.10.04, 12:07
                                                kurczę, takie tu ciekawe rozmowy, a ja głupia okno myłam...
                                                ja chcę w góry! tak! tak! tak!
                                                tyle że turbacza nie lubię (poszłam rok temu i było traumatycznie)
                                                • luckystrike kurde a ta znowu... 05.10.04, 12:22
                                                  sprząta!!! przestań kobieto ludzi w kompleksy wpędzać. trochę brudu! usiądź i
                                                  nakrusz!!!
                                                  :)))
                                                  • Gość: kinia Re: kurde a ta znowu... IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.10.04, 12:28
                                                    al ewłaśnie o to chodzi że mam taki syf, że nie mogę sobie z nuim poradzić -
                                                    columbia i drewniany moga potwierdzić
                                                    plus zepsuła mi się pralka więc mam tonę brudów do prania
                                            • swing Re: ja o tym właśnie 05.10.04, 12:08
                                              pomysłodawcę proszę uprzejmie o zasugerowanie terminu
                                              taki wypad wymaga przygotowania
                                              choćby kondycyjnego
                                              (chyba, że ktoś samochodem będzie wywoził niezbędny arsenał flaszek ;-)))
                                              • skks Re: ja o tym właśnie 05.10.04, 12:15
                                                16-tego październiaka rańcem wyjazd z Krukowa "gdzieś" np do N.Targu aby na
                                                Turbacz albo do Szczawnicy celam nawiedzenia Prehyby.
                                                Można też polecieć truchtem na Trzy Korony z Krościenka wrócic i jabola walić w
                                                Krościenku:)
                                                • Gość: kinia Re: ja o tym właśnie IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.10.04, 12:16
                                                  a powrót tego samego dnia?
                                                  • skks Re: ja o tym właśnie 05.10.04, 12:18
                                                    !!!!! raczysz uprzejmie żartować?
                                                    jeszczem w życiu po pijoku "autobusem" nie wracał:)))))
                                                • swing Re: ja o tym właśnie 05.10.04, 12:18
                                                  za dużo możliwości
                                                  proszę autorytarnie sformułować propozycję, bo szkoda się rozwodzić
                                                  termin jest - to najważniejsze
                                                  • skks Re: ja o tym właśnie 05.10.04, 12:20
                                                    no ale jak kto ma "traume" to po kie licho się ma frustrować?
                                                    a na jabłka można tu, można tam:)
                                                  • swing Re: ja o tym właśnie 05.10.04, 12:23
                                                    to tym bardziej
                                                    - ustal miejsce, a nikt się nie będzie denerwował, że nie wie na co się pisze
                                                  • Gość: kinia Re: ja o tym właśnie IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.10.04, 12:30
                                                    buuuu ja nie mam z kim kota zostawić
                                                  • luckystrike kotek? 05.10.04, 12:50
                                                    może zostać z moim psem:)
                                                  • Gość: kinia Re: kotek? IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.10.04, 12:53
                                                    yyyyyyyyyyyyyyyy no nie wiem a jaki to piesek??
                                                  • luckystrike Re: kotek? 05.10.04, 12:57
                                                    miły,spokojny i bardzo chciałby poznać jakiegoś kotka, ale wszystkie uciekają i
                                                    jest mu smutno, chlip
                                                  • Gość: kinia Re: kotek? IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.10.04, 13:01
                                                    no nie wiem, może najpierw mu podrzucimy jakiegoś cudzego kotka na próbę?
                                                  • luckystrike Re: kotek? 05.10.04, 13:10
                                                    nikt nie chce oddać swojego kotka:(
                                                  • Gość: kinia Re: kotek? IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.10.04, 13:12
                                                    jak zaproponuje kota Columbii to się na mnie obrazi
                                                    więc nie proponuję
                                                  • Gość: kinia Re: ja o tym właśnie IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.10.04, 12:46
                                                    prehyba! tak!tak!tak!
                                                  • swing nawet wiem czemu! 05.10.04, 13:08
                                                    w Prehybie zwiarzęta domowe są mile widziane!
                                                    ;-)
                                                  • swing Re: nawet wiem czemu! 05.10.04, 13:20
                                                    ale na Turbaczu też
                                                  • Gość: kinia Re: nawet wiem czemu! IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.10.04, 13:27
                                                    prehyba ładniejsza
                                                  • columbia Kiniu, 05.10.04, 14:45
                                                    nie zapominaj, że ok 16. paźdz,. jesteśmy umówione z Eeexxem ; )))
                                                  • swing Kiniu, Columbio... 05.10.04, 14:58
                                                    weźcie eexx-a ze sobą
                                                    ;-)
                                                  • columbia Re: Kiniu, Columbio... 05.10.04, 15:04
                                                    nie da rady, bo to wiąże się z ważnym wydarzeniem w Krakowie....
                                                  • swing acha... 05.10.04, 15:05
                                                    skks będzie niepocieszony...
                                                  • columbia Re: acha... 05.10.04, 15:07
                                                    skks też może iść z nami...jako Frustrat zawarł już z nami znajomość i wie o co
                                                    chodzi ; )))
                                                  • columbia Re: acha... 05.10.04, 15:08
                                                    zresztą, lubię jeździć w góry tylko latem...źle znoszę zimno.....ciepłolubne ze
                                                    mnie zwierzę..
                                                  • swing Re: acha... 05.10.04, 15:11
                                                    jeszcze nigdy się nie udało ustalić bezkolizyjnego terminu forumowego spotkania
                                                    :-(
                                                  • columbia Re: acha... 05.10.04, 15:14
                                                    czasem się udaje ; )))

pa, idę na obiad : )
                                                  • swing smacznego! n/t 05.10.04, 15:19
                                                  • Gość: kinia Re: smacznego! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:42
                                                    a ja bym bardzo w te góry chciala, ale wydarzenie lokalne jest zbyt kuszące, by
                                                    je opuścić
    • skks Re: krótka informacja:) 05.10.04, 21:56
      No to trzeba się jakoś zdecydować bo jeżeli ma dojść do skutku wyjazd to muszę
      zamówić jakies noclegi, jakieś miejsce.
      Proponuję wyjazd w sobotę rano samochodami lub autobusem do Krościenka, szybki
      marsz na Trzy Korony albo co bliżej:))
      powrót do domu koło 17,00 ognisko, grill, pospiewanie, wypicie jakiś jaboli
      spacer wieczorny do cud knajpy: Trzy Korony na lane:), spanko, mały spacer w
      niedzielę dla odegnania kacyków i powrót do Krukowa koło 16!! tak by uczniowie
      i studenci mogli się na poniedziałek pouczyć:))))
      • Gość: 7 Re: krótka informacja:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 22:20
        plan niezly jednakowoz musi sie zebrac wiecej osob niz zwykle;) no i o ktorym likendzie mowa?
        ten juz zaraz? a moze nastepny..?
      • dreamlover Re: krótka informacja:) 05.10.04, 22:21
        wszystko fajnie, ale czy to wyjście na Trzy Korony
        jest naprawdę konieczne...? :-DDD
      • columbia Re: krótka informacja:) 05.10.04, 22:52
        ja nigdzie nie jadę!!!
        za zimno, spacery po górach mnie męczą, a poza tym chce iść na otwarcie knajpy
        Eeexxa!!! jedźcie beze mnie...
        • skks Re: krótka informacja:) 05.10.04, 23:08
          :)) jak ma jechać piynć osób to ni ma synsu organizować:)
          Chętni muszę się do końca TEGO tygodnia zadeklarować!!!!
          • columbia Re: krótka informacja:) 05.10.04, 23:09
            skks napisał:

> :)) jak ma jechać piynć osób to ni ma synsu organizować:)
            > Chętni muszę się do końca TEGO tygodnia zadeklarować!!!!

ktoś napewno sie zdeklaruje...
          • seven Re: krótka informacja:) 05.10.04, 23:29
            skks napisał:

> :)) jak ma jechać piynć osób to ni ma synsu organizować:)
            > Chętni muszę się do końca TEGO tygodnia zadeklarować!!!!

ale w TEN likend czy inny? ja jestem chetny, ale jak w ten bedzie ladnie, to jade ze znajomkami z
            liceum niestety:) poza tym i tak w piatek sie widzimy (?) w kolanku o 18, jak pisal tomek, i
            opijamy jego szkocka no i moja czysta..:)
            • columbia Brak mi Frustrata : ( 05.10.04, 23:47
              taki towarzyski był.....rozmowny....a teraz pusto jakoś......
              • frustrat Re: Brak mi Frustrata : ( 06.10.04, 00:01
                jestem, jestem, ale niesamowicie sfrustrowany, nawet mi sie pisac nie chce!!! ale moze sie jakis
                inny jeszcze pojawi.
                • columbia Re: Brak mi Frustrata : ( 06.10.04, 00:03
                  nie odchodź......bez Ciebie to juz nie to samo....
                  : (((

albo niech przynajmniej Twoje alter ego częsciej sie pojawia.....
                  • Gość: kinia czegoś nie kumam IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 00:05
                    myślałam, że odchodzisz boś się już na dobre odfrustrował
                    no to jak to jest??
                    • skks Re: czegoś nie kumam 06.10.04, 09:43
                      Gość portalu: kinia napisał(a):

> myślałam, że odchodzisz boś się już na dobre odfrustrował
                      > no to jak to jest??

nooo uprzejmie bardzo donoszę, że frustratów jest tu kilkoro:)
                      ja znam co najmniej czworo:)
                      • columbia Re: czegoś nie kumam 06.10.04, 10:29
                        to, że frustratów jest wielu, to wiem...
                        ale ilu jest Frustratów?
                        • skks Re: czegoś nie kumam 06.10.04, 10:34
                          noooo mnie też nie interesuje "ogół" frustratów:) a tu może logować się co
                          najmniej czworo klonów Frustratowych:)
                          • columbia Re: czegoś nie kumam 06.10.04, 10:43
                            zauważyłam dwóch......

rozumiem, ze umówiliscie sie we czterech, że zrobicie małą rewolucję....
                            wymyśliliście nicka...itd....
                            czemu nie....
                            zastanawiam sie, z iloma rozmawiałam....
                            • skks Re: czegoś nie kumam 06.10.04, 10:45
                              nooo ja wiem, że z trojgiem:)
                              ale w "nudnym" to tylko ze mną:)
                              • columbia Re: czegoś nie kumam 06.10.04, 10:47
                                przybliż mi trochę temat.....
                                kto ma jamnika?
                                • skks Re: czegoś nie kumam 06.10.04, 10:50
                                  jamników w Krakowie jest kilka tysięcy:) ale jak bardzo chcesz to.... wyszukam
                                  wszystkich:)
                                  A jeżeli chodzi o jamnika Fafika to jestem nieszczęśliwym właścicielem tego
                                  drania:)
                                  • columbia Re: czegoś nie kumam 06.10.04, 10:54
                                    ...czyli uważasz, że Frustrat może odejść?....a może ta fikcyjna postać jest
                                    bardziej ciekawa od stojących za nią ludzi? ; ))))
                                    • skks Re: czegoś nie kumam 06.10.04, 11:00
                                      odejść to musi Balcerowicz!!!
                                      A Frustrat to traumatyczna postać pojawiajaca się i znikająca gdy jezd mi
                                      "kurna", źle a tera jezd mi nieźle:)
                                      Myślę/ a to mnie boli/, że wcześniej albo później ten Frusti się zjawi:)
                                      • columbia Re: czegoś nie kumam 06.10.04, 11:07
                                        cieszę się, że jest Ci "nieźle"......
                                        mam nadzieję, że Fafikowi też jest lepiej odkąd Tobie jest.....

nie musimy już w takim razie Frustratowi poprawiać humoru ....skoro sam sobie
                                        daje radę ; )))
                          • swing Re: czegoś nie kumam 06.10.04, 10:46
                            skks napisał:
                            > a tu może logować się co najmniej czworo klonów Frustratowych:)

jeśli tylko pamiętają hasło :-P
                            • Gość: kinia Re: czegoś nie kumam IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 21:31
                              czy ja też mogę zostać frustratem??
                              • skks Re: czegoś nie kumam 06.10.04, 21:48

> czy ja też mogę zostać frustratem??
                                przecież pisałem, że każden może być:) byle tylko postawił "krzynkę" piwa:)))
                                • Gość: kinia Re: czegoś nie kumam IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 21:54
                                  stać mnie na jedną flaszkę (piwa)
                                  wystarczy?
                                  • skks Re: czegoś nie kumam 06.10.04, 21:59
                                    ??? to zależy:)
                                    • columbia to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 22:45
                                      • skks Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 22:57
                                        noooo zaproponuj :) ja siem dostosuje:)
                                      • frustrat Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 22:58
                                        frustrat przyjmuje nowych frustratow w piatek po 18 w kolanku nr 6 na kazimierzu ;)
                                        • skks Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 23:01
                                          frustrat napisał:

> frustrat przyjmuje nowych frustratow w piatek po 18 w kolanku nr 6 na
                                          kazimierz
                                          ooooo pojawił się frustrat:) a następny poszedł spać przed chwilą:)
                                          • columbia Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 23:03
                                            Mimo, że nie wiem z którym aktualnie rozmawiam, chetnie przyjme zaproszenie : )
                                            idę wprawdzie na bankiet w piatek, ale może dotrwam w stanie odpowiednim na
                                            kolejny ; )))
                                          • Gość: kinia Re: to co z tym piwem? ; ) IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:03
                                            a jest jakiś casting, czy każdy chętny ma szanse?
                                            • columbia Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 23:05
                                              a własnie jakie sa kryteria naboru? ; )))
                                              • skks Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 23:07
                                                columbia napisała:

> a własnie jakie sa kryteria naboru? ; )))
                                                Po uważaniu:) korupcje dopuszczalna!!
                                                • columbia Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 23:08
                                                  ; )))

a czym można przekupić? albo jak? lub , co najmilej widziane? ; )))
                                                  • skks Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 23:11
                                                    Uśmiech tylko uśmiech:) i dobre słowo:)
                                              • Gość: kinia Re: to co z tym piwem? ; ) IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:09
                                                boję się że jestem zbyt radosna
                                                cześć colu nie moge wejść na nw
                                                • columbia Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 23:11
                                                  a mnie się udało...

radosna? aby być frustratem?...myslę, że Frustraci tez są wielce radośni tak
                                                  naprawdę...zwłaszcza po piwie ; )))
                                                  przejdziesz się?
                                                  • Gość: kinia Re: to co z tym piwem? ; ) IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:12
                                                    ten weekend mam co do minuty zajęty
                                                  • columbia Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 23:13
                                                    domyślam się...ale piątek też?
                                                  • Gość: kinia Re: to co z tym piwem? ; ) IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:20
                                                    raczej taj - integracja zw współpracownikami
                                                  • columbia Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 23:21
                                                    szkoda...ide na bankiet na łodzi, mogłabyś pójść ze mną
                                                    : )))
                                                  • skks Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 23:23
                                                    taaaa a stary skks się nie załapie:(( no bo i po co łon tam:(
                                                  • columbia Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 23:24
                                                    najpierw musimy sie poznać ; )))
                                                  • Gość: kinia Re: to co z tym piwem? ; ) IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:25
                                                    bo u nas jest casting!!
                                                  • columbia Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 23:26

> bo u nas jest casting!!

właśnie!!!! najpierw casting a potem dopiero bankiety!!!!
                                                  • Gość: kinia Re: to co z tym piwem? ; ) IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:23
                                                    ale szkoda
                                                    ja na grilla w wierzynku
                                                  • columbia Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 23:25
                                                    też nieźle...może wieczorkiem na Kazimierz? sama nie pójdę...moge nie dac sobie
                                                    rady z tyloma frustratami ; )))))
                                                  • Gość: kinia Re: to co z tym piwem? ; ) IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:27
                                                    no ale siostra przyjeżdża z emigracji
                                                    i kolega z zagranicy
                                                    chyba żebym była na kazimierzu to się możemy zkomórkować
                                                  • columbia Re: to co z tym piwem? ; ) 06.10.04, 23:28
                                                    a znasz Ty mój numer?
                                                  • Gość: kinia Re: to co z tym piwem? ; ) IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:29
                                                    nie ale mogę znać
                                                    przecież jestem szpiegiem
                                                  • columbia działaj!!!! Agencie Kiniu! 06.10.04, 23:30
                                                  • Gość: kinia Re: działaj!!!! Agencie Kiniu! IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:32
                                                    druga cyfra to ............ 0!
                                                  • columbia Re: działaj!!!! Agencie Kiniu! 06.10.04, 23:34
                                                    wyslij mi email
                                                  • Gość: kinia Re: działaj!!!! Agencie Kiniu! IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:36
                                                    przestraszyłaś się bo zgadłam?????????
                                                  • Gość: kinia my name is bond IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:38
                                                    kinia bond
                                                  • columbia Re: my name is bond 06.10.04, 23:39
                                                    ja tak powaznie mówie..chcesz mój numer, to wyslij mi mail, a ja Ci odpisze...
                                                  • Gość: kinia Re: my name is bond IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:40
                                                    zrobię to chociaż i tak są zerowe szanse na wspólne wyjście, jeżeli o mnie
                                                    chodzi
                                                  • columbia Re: my name is bond 06.10.04, 23:42
                                                    to nic....wtedy wyślę Ci tez namiary na skype..fajna sprawa..rozmawiam z
                                                    siostrą i nic za to nie płace...
                                                  • Gość: kinia Re: my name is bond IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:45
                                                    ok to jutro się odezwę w trakcie mycia okna
                                                    pozdrawiam i dobranoc
                                                  • columbia Re: my name is bond 06.10.04, 23:46
                                                    papa,
    • luckystrike zgłoszenie!!! 06.10.04, 11:05
      ja siem zgłaszam, coby się przejechać ,przespacerować, napić,przespać ,
      przespacerować, wrócić
      ufff
    • skks no i ja też zalegnę dziś wcześniej bo się pogoda 06.10.04, 23:03
      zmienia i mnie starość męczy:( ide spać!!:)
      • columbia widzę, że Frustraci poszli spać.... 06.10.04, 23:07
        • Gość: kinia Re: widzę, że Frustraci poszli spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:10
          źle się dzieje w państwie duńskim
          • skks Re: widzę, że Frustraci poszli spać.... 06.10.04, 23:13
            Taaaa
            a Balcerowicz musi odejść,
            a Pałubicki na salony:)
            • Gość: kinia Re: widzę, że Frustraci poszli spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:23
              to co nie spisz jednak? czy przez sen piszesz??
              • skks Re: widzę, że Frustraci poszli spać.... 06.10.04, 23:23
                prysznic biorę:)
                • columbia pikantne szczegóły prosimy!!!! 06.10.04, 23:25
                • Gość: kinia Re: widzę, że Frustraci poszli spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:25
                  a ja przed chwilą wróciłam z kapieli, ale nie miałam tam komputera
                  • columbia Re: widzę, że Frustraci poszli spać.... 06.10.04, 23:27
                    bo musisz sprawić sobie laptop!!! Kiniu nie jesteś nowoczesna kobietą ; ))))
                  • skks Re: widzę, że Frustraci poszli spać.... 06.10.04, 23:27
                    trza z postepem naprzód iść
                    a nie w uwiędłych laurów ...
                    stroić łebek:)
                    komp w kazdym pomieszczeniu i kącie:)
                    • Gość: kinia Re: widzę, że Frustraci poszli spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:28
                      no cóz przyznaję jestem zacofana i zaściankowa
                      będziecie to musieli ze mnie wyplewić przy kolejnej okazji piwnej
                      • columbia Re: widzę, że Frustraci poszli spać.... 06.10.04, 23:29
                        no myślę, że ktoś chetny się znajdzie...
                        ; )))))))))))))
                        • Gość: kinia Re: widzę, że Frustraci poszli spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:30
                          hie hie
                          pierdykam nie mogę wejść na nudę już chyba nawet przestanę próbować
                          • Gość: kinia Re: widzę, że Frustraci poszli spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:31
                            ooooo a jednak się udało
                          • columbia Re: widzę, że Frustraci poszli spać.... 06.10.04, 23:31
                            zrestartuj sie może....
                            • Gość: kinia Re: widzę, że Frustraci poszli spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.10.04, 23:33
                              ano właśnie zrestartowałam i itak nie mogłam wejść
                              trzeba mieć cierpliwość
                              a jak z górką rozmawiałam to było wsszytsko ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka