ragtime_r 07.10.04, 16:43 napięcie, nastrój, gorączka... no co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greta Re: Co opada...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 16:46 no nic.. ? hmm...glowa boli- a ja do mydlnik musze jechac...grrr...uuuuu....aaaaaaa........:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: Co opada...? 07.10.04, 16:50 za przeproszeniem co Ty tam robisz wydając takie odgłosy? Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Co opada...? 07.10.04, 16:50 Greta, czemu Ty się ciągle po świecie włóczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
swing nie poznaję Cię! 07.10.04, 16:56 w takich chwilach trudno doszukać się sensu, uwolnić się od żalu i zniechęcenia, ale jesteś, do cholery wolnym człowiekiem i możesz z tym zrobić, co chcesz co nie zabija, to umacnia! Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: nie poznaję Cię! 07.10.04, 16:58 The guilty undertaker sighs, The lonesome organ grinder cries, The silver saxophones say I should refuse you. The cracked bells and washed-out horns Blow into my face with scorn, But it's not that way, I wasn't born to lose you. I want you, I want you, I want you so bad, Honey, I want you. The drunken politician leaps Upon the street where mothers weep And the saviors who are fast asleep, They wait for you. And I wait for them to interrupt Me drinkin' from my broken cup And ask me to Open up the gate for you. I want you, I want you, I want you so bad, Honey, I want you. Now all my fathers, they've gone down True ta piosenka boba dylana..... ajajajaj, daje positiv kopa! dziś idę w tango, świętować niepowodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: z bobem czy kimkolwiek 07.10.04, 17:08 będzie mi towarzyszył na ustach i w głowie... choć wolałbym posłuchać swingującego fortepianu, bardzo bym chciał być dziś wprowadzony w zdumienie i zadumanie... dziś jestem bezbronny! Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: w takim razie... 07.10.04, 17:14 ;)... czuję jak wszystko ze mnie spływa... boże, co za ulga... ale dziura w sercu jest i będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
swing let it go... 07.10.04, 17:21 mnósto rzeczy przychodzi mi teraz do głowy, ale połowa z nich to banały, a reszta - moje historie wiem tylko, że serce uczy się nie pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: let it go... 07.10.04, 17:23 ...hm... cóż minęło dopiero 7 godzin odkąd się upewniłem co do pewnych informacji...więc trochę czasu jeszcze przede mną.. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: Co opada...? 07.10.04, 17:04 ptak, który za bardzo zaufał swej wolności i pragnie powrócić do matki_wszystkich_matek; ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: Żuchwa ze zdziwienia... nt ;)))) no text 07.10.04, 17:18 nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Żuchwa ze zdziwienia... nt ;)))) no text 07.10.04, 17:28 ragtime_r napisał: > nie rozumiem? zgaduję, że Toya miała na myśli coś, co opada Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: Żuchwa ze zdziwienia... nt ;)))) no text 07.10.04, 17:28 ale jestem dziś zakręcony.... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: fakt 07.10.04, 17:33 ale za dwadzieścia minut... strzeżcie się! QL rusza na miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: fakt 07.10.04, 17:36 mam nadzieję, że zdążę zbiec w kierunku domu, zanim centrum miasta ogarnie paraliż ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swing tego nie mogę wiedzieć 07.10.04, 17:44 ale też poczytność niniejszego forum jest może zbyt niska ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: tego nie mogę wiedzieć 07.10.04, 17:48 może dlatego, że QL - jak zwykle - nudzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: eee tam 07.10.04, 17:58 racja, uciekam. do jutra! dzięki za wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Greta! jutro sprawozdanie na temat 07.10.04, 18:00 baniek Mydlanych ;) chyba mają takie tam, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Swing! proszę się nie zamyślać za bardzo 07.10.04, 18:02 i pozdrów ode mnie bratnią duszę, jeśli wolno mi tak powiedzieć o bliskiej Ci osobie ( Ty wiesz..) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r żegnam podbudowany i .. a nieważne, 07.10.04, 18:05 ( zapewne cała sytuacja dotrze do mojej przysadki jutro rano.. i będę wył..) Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa hmmm... 07.10.04, 22:19 ja to nawet dzisiaj moge zdac relacje- wyjatkowo siedze o tej porze, bylo nijak- na mechanizacji...baniek ie bylo, za to czesci ciagnika... Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 07.10.04, 22:42 czesc Gretka.Jak wieczor pomyka? Nie masz czegos na glowe? :( Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa na glowie?? 07.10.04, 23:04 hmmm...oprocz wlosow to nie mam nic..;p a co to za smutna minka? a wieczor jakos myka- mialam isc na impreze ale nie poszlam-i oczeta mi sie zamykaja... witaj Serta:) Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Ja ide spac... 07.10.04, 23:08 Serta- do jutra:) ty tez sie poluz...:) o wszystkich dzisiaj dbam:) papatki- dobrej nocki zycze:))) -wszystkim....:) Odpowiedz Link Zgłoś