kremoofka 14.10.04, 08:55 jak nic maja teraz czkawke od obgadywania ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Re: biedne bazyle 14.10.04, 10:10 kremoofka napisała: > to.yus > np? ))) Ło matko..... Np. wpływ zorzy polarnej na twórczość poetów Młodej Polski... Albo: kiedy Krak-forumowe spotkanie? :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: biedne bazyle 14.10.04, 10:31 > Albo: > kiedy Krak-forumowe spotkanie? hehehe to.ya - spryciaro ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: biedne bazyle 14.10.04, 10:40 kremoofka napisała: > > Albo: > > kiedy Krak-forumowe spotkanie? > > hehehe to.ya - spryciaro ;)))) hehehehehe - widzisz jaka jestem ;)))) to.yak?? W piątek?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka to.ya 14.10.04, 11:09 a jak powiem, ze w piatek mam rodzinna impreze i nie moge - to uwierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Kremoofka 14.10.04, 11:16 kremoofka napisała: > a jak powiem, ze w piatek mam rodzinna impreze i nie moge - to uwierzysz? > A dlaczego miałabym NIE uwierzyć?? :) BTW: szkoda, że nie mogłaś być na mojej urodzinowej :'-((( Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: Kremoofka 14.10.04, 11:20 nie wiem, dlaczego mialabys NIE uwierzyc... moze dlatego, ze ciezko mnie wyciagnac na spotkanie btw: tez mi przykro (( Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Kremoofka 14.10.04, 11:22 kremoofka napisała: > nie wiem, dlaczego mialabys NIE uwierzyc... > moze dlatego, ze ciezko mnie wyciagnac na spotkanie Wiem, że ciężko ;)) ;P Ale wierzę, że spotkanie jest. :) > btw: > tez mi przykro (( > Ach jo... Odpowiedz Link Zgłoś
swing hej, dziewczyny! 14.10.04, 10:32 w sprawie bazyli - pytanie brzmi: skąd wiem, że nie jestem... nim/nią? czkawki wprawdzie ostatnio nie miałam, ale może to akurat przesąd...? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia mnie sie wydaje.... 14.10.04, 11:59 po zebraniu szczatkowych, ale wszystkich informacji n/t "Bazyli" , że jest to gatunek, którego umaszczenie skóry zdaje sie być w odcieniu oranż na skutek przedawkowania solarium lub niewłaściwego uzucia odcienia barw ochronnych w postaci tzw."fluidu". ponadto, sierść Bazyla jest zazwyczaj długa w kolorze platynowej bieli lub matowej czerni...czasem występuje tez jako mieszanka obu.... Nie wiedzieć czemu Bazyl nie przyodziewa sie w strój ochronny maskujący...lecz śmiało kroczy w białym obuwiu z radośnie zadartym noskiem, preferuje również odcienie pastelowe odzieży...i z nieznanych mi dotad przyczyn wybiera odziez w małych rozmiarach...za krótkie sweterki, spodnie z niskim stanem, ciasne kurteczki...być może pora godów u tego gatunku trwa dłużej niz dotąd sądzono... Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: mnie sie wydaje.... 14.10.04, 12:00 columbia heheheheheheheheheheeh brawo )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia UWAGA! 14.10.04, 12:02 Bazyl nie jest płochą istotą i sprowokowany atakuje! Odpowiedz Link Zgłoś