Dodaj do ulubionych

język chiński?

IP: *.autocom.pl 23.10.04, 22:11
W poprzednim roku akademickim na UJ lektorat z chińskiego prowadziła Jingping
Wang. Czy w tym roku też jest taki lektorat? Czy ktoś coś wie? Nie natknęłam
sie na żadna informację na ten temat...:(
Obserwuj wątek
    • Gość: awersja Re: język chiński? IP: *.faraon / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 11:58
      juz dwa razy bylam zapytac w sekretariacie kolegium jezykowego i pani
      powiedziala ze chinczyk jeszcze nie dojechal bo mial wazne swieto i nie wiadomo
      kiedy wroci... cytuje "jak wroci to bedzie..." sadze ze trzeba szukac ogloszen
      na tablicy powodzenia :)
      • Gość: Amparo Gonzales Re: język chiński? IP: *.autocom.pl 24.10.04, 15:07
        To ma być mężczyzna? W poprzednim roku była kobieta... I bardzo te zajęcia mi
        się podobały... Najlepszy był motyw, gdy zwracała sie do mnie po nazwisku,
        myśląc, że to moje imię:))
        • Gość: CHING PAO Re: język chiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:03
          Chinski jest super, mam prosbe, gdyby sie cos ruszylo... o maila napalmnie@wp.pl
          • Gość: marry Re: język chiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:41
            w czwartek przyszly jest zebranie na Anny o 20 w sprawie lektoratu z chinskiego
            • Gość: kaska Re: język chiński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:19
              Hej!W czwartek 4.11 na Anny sa pierwsze zaj dla poczatkujacych o 20tej a dla
              tych ktorzy juz cos sie uczyli chyba wczesniej(18.30 prawdopodobnie)U mnie na
              uczelni jest ogloszenie(Paderevianum przy koncu Krupniczej-tam gdzie filologie)
              Tez sie wybieram!:)ale dla poczatkujacych...:)Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka