Gość: greta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:56 alez niezgrabnie wstalam z krzesła;p noga mi scierpła i z niego spadłam wstawajac...aaaa...i teraz te mrówko- igiełki mi lataja po nodze... ooo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masazysta Re: ojojoj... IP: *.cable.ubr01.camd.blueyonder.co.uk 27.10.04, 13:29 Moze pomasowac? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Wpływ internetu na losy kobiet 27.10.04, 13:31 Kobiety szukały w Internecie dobrze płatnej pracy. Niedoszli "pracodawcy" zgwałcili co najmniej 13 z nich. Gang seryjnych gwałcicieli zatrzymali w tym tygodniu gdyńscy policjanci. Mężczyźni w wieku od 19 do 20 lat zgwałcili co najmniej 13 młodych kobiet. SE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Wpływ internetu na losy kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:40 hmmm... a to sie ma do mnie jak...co do czego? tylko scierpla mi noga opt co juz mi przeszlo... ide przywitac sie ze slonkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boom_bum Re: ojojoj... IP: *.nsw.bigpond.net.au 27.10.04, 13:57 pod wplywem czego tak ucierpialas? Odpowiedz Link Zgłoś