metiowiec 29.10.04, 17:55 Siedze sobie sam w domu, nie mam kasy zeby isc do knajpy pozostaje mi siedzenie plackiem na tyłku samemu cała noc co zrobić :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sławek Re: Humor mi się zepsuł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:02 Idź spać. Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 18:04 rozumiem twoja frustracje, mam to samo .. tzn brak funduszy Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 18:09 jesteś niepełnoletni, nie możesz włóczyć się po nocy... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 18:48 No niby wiem ale co mam ze sobą zrobić :( smutno mi i nie mam co robić a nie zasne bo sie cale popołudnie przespałem...więc nie wiem jak to będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 18:53 przeciez jeszcze nie musisz kłaść się spać....wprawdzie w tv kiszka...ale pewnie masz jeszcze jakąś alternatywę... Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 18:55 No chyba dołująca rozmowa z kimś o moich problemach :/ A w TV faktycznie kicha jak nie wiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 18:58 ...moja alternatywa właśnie przyszła na plotki.....zaraz zrobie jej herbatki...i obejrzymy wiadomości na tvn.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 18:59 ...ale będę do Ciebie zaglądać...czy nie zanudziłeś się na śmierć.... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 19:00 Heh zazdroszczę, ja sobie chyba zaczne komponować dołujące piosenki na gitarce coś w stylu psychodelicznych Pink Floydów :) Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 19:03 I tak by the way to nie ma ktos jakiejs jednorazowej pracy bo potrzebuje zarobić :/ jeszcze chciałem jutro isc z koleżanką do piknego psa i nici z tego bo w portfelu zieje pustką Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 19:15 ...nie dołuj się nadmiernie, bo stracisz cały młodzieńczy urok.. ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 19:19 Aaaa jakoś nie mam radości w życiu od 3 lat jakoś więc się cały czas dołuje.tzn. potrafie czasem odnaleźć jakies pozytywy.Może mi minie niedługo.A o co chodzi z tym urokiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 19:33 młodzieńców powinien charakteryzować młodzieńczy urok....kobiety nie lubia zblazowanych i zdołowanych młodzieńców....jak to wygląda - zdołowany siedemnastolatek?.....te pojęcia się wykluczają... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 19:45 Aha :) to na naszym spotakniu urodzinowym :> będe tryskał optymizmem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 20:02 super!!! to będzie najlepszy prezent...w moim przypadku imieninowy : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: james Bond na tv1... 29.10.04, 20:13 hehe jeśli fajny prezent to super bo tak naprawde wszyscy chwala moje szydercze poczucie humoru chociaż potrafie być też wykwitny w żartach a Dżejmsa Bonda nie trawie :) pozatym juz ułożyłem jedną piosenkę więc juz mi sie tak nie nudzi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: james Bond na tv1... 29.10.04, 21:57 sprawdzimy zatem Twoje wykwintne i szydercze poczucie humoru w lutym ; ))) to będą 18te urodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja_szczurka_szukam Re: Humor mi się zepsuł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:00 a mnie sie poprawił Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 30.10.04, 07:43 17 Lutego skończe 17 zaczne 18 jeszcze gwniarz jestem więc wobec prawa i boga ;) mam jeszcze 16 :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Humor mi się zepsuł 30.10.04, 10:39 czyli, za znajomość z Toba może mnie ścigać prokurator ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
warpath Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 12:56 Tak po prawdzie,to prokurator "siada" na związki under 15... Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 30.10.04, 13:15 Nie ponieważ jak bym nie miał 16 to tak ale jeśli mam już 16 to jestem wolny jak ptak (no tak jakby) :) więc nie bubaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Humor mi się zepsuł 30.10.04, 13:16 ufff...kamień spadł mi z serca ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 30.10.04, 16:41 :))) I co nie sadzisz ze picie drinków z takim gowniarzem to jakos bedzie dziwnie wygladać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 16:44 krakowscy forumowicze nie są uprzedzeni a dzisiaj na pewno wypijemy twoje zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Humor mi się zepsuł 30.10.04, 16:51 ....tak jest...może nawet z metiowcem ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 30.10.04, 17:06 Nie nie pijcie za moje zdrowie bo tylko wybrańcy bogów umierają młodo :)) A tak serio to dzięki, btw jakie drinki polecasz w piknym psie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 00:20 ja zwsze piję dzin z tonikiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 01:57 dzisiaj cila ciągnęła czystą z wodą ciekawe na ilu poprzestała... Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 08:37 Alkoholicy :P nie no żartuje ja tez lubie sie czasami zagrzać :) chociaż nadal mam respekt dla tanich win w kartonie ale w lokalach nie wypada ich pijać :) chociaż nierozumiem takie klasyki jak "Sperma Szatana" "Syn Sołtysa" "Sen Traktorzysty" "Kochanica Dziedzica" nie są dostępne u barmana pod lada :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 08:39 widzę, że masz niezłe rozeznanie w wytwornych trunkach!! Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 12:54 Wieloletnie praktyki o obcowanie z siarkofrutami :) ostatnio poszukuje Wina "Dzban" ponoć mozna jest kupić na Salwatorze a dlatego jest takim rarytasem ponieważ jego opakowanie to taki czarny.....worek jak na mleko :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
warpath Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 13:00 Uuu przypomniałes mi młodzieńcze lata obcowania z tanim alkoholem.Aż mi wątroba zadrżała z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 13:02 też mam w tej dziedzinie liczne doświadczenia nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
warpath Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 13:09 Tzn. nigdy więcej trunków marki pryty chyba?.Bo fanem alkoholu jako takiego pozostanę do końca dni moich hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Humor mi się zepsuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 13:15 ... Kinia , jak w Twim wieku można mieć liczne doświadczenia , zwłaszcza z alkoholem ... zwłaszcza przy Twim strachu przed problemem alkoholowym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 13:29 albo ty jakiś stary jesteś albo nie wiesz, do końca ile mam lat znowu się czepiasz kinia się gniewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Humor mi się zepsuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 13:32 ... Kiniu - ja tylko przypominam Twoje słowa .... ... nie gniewaj się - wybacz staremu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 13:33 no nie wiem może wybaczę, jeżeli powiesz, ile masz lat Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 13:39 Pokój Ludzie :) Zamiast się spierać chodźmy na wino :) Swoją drogą to jak ja sobie przypomnie wakacje też moja wątroba zaczyna drgać ale ze strachu żebym jej nie bombardował iloscia 2 L wina dziennie :) ahhh to były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 13:44 za wino dziękuję, ale mógłby ktoś zrobić mi obiad bo mi się dzisiaj nie chce gotować Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 13:47 Ha ! Ja mimo swego młodego wieku posiadłem sztukę zaspokajania kobiet...jedzeniem :D i nie myśleć że chodzę do gastronomika :> poprostu żeby przypodobać się starszym koleżanką zawsze robiłem cos dobrego i tak mi zostało :) dziś zrobiłem sobie wspaniała zupę marchewkową z grzankami i jest pyszna dlatego polecam się na przyszłość :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Humor mi się zepsuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 13:48 ... a na co masz ochotę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 13:50 zupa marchewkowa.. jak to cudownie brzmi... mam ochotę na coś pysznego wegetariańskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 13:54 Hmmm ja głównie sporządzam wegetariańskie rzeczy chociaż wegetarianem nie jestem :) A zupa marchewkowa nie dość że brzmi pieknie to smakuje i wygląda bosko ahhh i te grzanki smarzone na oleju :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 13:57 metiowiec, jesteś najwspanialszym 16-latkiem, jakiego znam!! Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 13:59 A dziekuje dziękuje :) kiedyś wam moge coś przyrządzić specjalnego a żebyście mnie zaczełu już uwielbiac to dodam że sprzątam po sobie prasuje piorę i gole się regularnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 14:01 ja nie sprzątam, nie lubie prasować a golić też mi się zimą nie chce... zostań moim niewolnikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 13:56 Hmm nieciekawa sytłacja zostały mi 4 papierosy w pczce a nie chce mi sie ubierać i iśc do kiosku ludie pomocy będe musiał sie ubrać i wyjść na pole a w domku mi tak dobrze dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 14:01 a nie starczą ci cztery? Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 14:05 Ad1 - Niewolnikiem hmm czemu nie :) a gdzie mieszkasz bo musze mieć blisko do szkoły :)) Ad2 - 4 To mi starczą na 30 min :P jak siedze w domu i sie nudze to schodzi ich duuuuuużo niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 14:07 ad 1 - mam samochód, mogę cię wozić ;) ad 2 - musiałbyś rzucić, albo przynajmniej ograniczyć Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 14:12 Ad 1.1 - Fajnie :) Bardzo fajnie a skąd byś mnie dowoziła :> i mam nadzieje że to czarna Wołga (nauczyciele się wystraszą :) ) Ad 2.2 - Już to planuje i w dni robocze się ograniczam do 5-8 dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 14:21 odwoziłabym cię stamtąd, skąd byłaby potrzeba oczywiście, że jest to Wołga z klasycznie przyciemnionymi szybami póki co muszę uciekać z forum bo mnie rozprasza i w ogóle nie pracuję... Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 14:27 Hehe Ok to powodzenia w pracy, jak cię namierze to może będzie czekała kolacja :] Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:14 nono...chwilę mnie nie było, a tu Moja Najlepsza Forumowa Koleżanka zniewala mi MOJEGO 16latka!!!!! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
warpath Re: Liczę na to 31.10.04, 17:16 Nie mogę na to patrzeć;)!!.(Czytać jakimć cudem mogę hehehehe).Apage satanas.Tfu!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:19 e tam zarwałam on ma tylko być moimniewolnikiem mogę ci go czasmai wypożyczyć jako poduszkę a co ty się warpath oburzasz? jak się zachwycacie 18-stkami to jest cacy, prawda?? a my jesteśmy obrzydliwe?? Odpowiedz Link Zgłoś
warpath Re: Liczę na to 31.10.04, 17:21 O przepraszam!.Ja się osiemnastkami nie zachwycam,wolę dojrzalsze egzemplarze kobiet:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:23 to ja już cię lubię Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:27 tommy zaproponował ostatnio, abyśmy znalazły sobie kolegę który zgodzi sie prasować nasze ubrania....bez bielizny, jak mój sąsiad...skoro taką nam to sprawia radość...fakt, po co liczyć na nieregularnego w prasowaniu sąsiada, jak można mieć własnego prasowacza... : )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:30 a gotować może w takim malusim fartuszku oczywiście różowym Odpowiedz Link Zgłoś
warpath Re: Liczę na to 31.10.04, 17:31 Jeśli takowego znajdziesz daj znać.Sklonujemy Go i rozpoczniemy sprzedaż wysyłkową.Wchodzisz w to?.Proponuję Ci 10,no niech będzie 15% udziału w zyskach.Co Ty na to?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:39 ....za 16 % to mi się nie będzie nawet chciało z łóżka wstać.. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:42 ..za późno...już opatentowałam chłopca w rózowym fartuszku....teraz mam całe 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:42 ojoj kochaniutki chyba ci się coś pokiciało - przecież to będzie nasz niewolnik! Możesz liczyćmaksymalnie na 20% jako pomysłodawca 20% dla Coli bo ją lubię a reszta dla mnie niewolnikowi nic się nie dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:46 .....pomysłodawcą jest Tommy!!!! a z Kinia stworzymy spółkę....i będziemy lezeć teraz do góry brzuchami obserwując młodzieńca prasującego nasze fatałaszki : )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:47 jak to Tommy? Nie przypominam sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:49 o prasowaniu....jeżeli chodzi o klonowanie (co nie jest legalne)...to oczywiście nie jest jego pomysł...i ja nie wiem, czy w to wchodzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:49 to się nie liczy, bo my tego nie słyszeliśmy sorry tommy, nie wyszło ci tym razem! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia najważniejsze jest to.... 31.10.04, 17:50 że mamy kandydata...mam nadzieję, że chętnego : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: najważniejsze jest to.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:51 ja chcę zupę marchewkową z grzankami!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: najważniejsze jest to.... 31.10.04, 17:53 a ja chcę masażu i wyprasowanych spodni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: najważniejsze jest to.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:55 a ja chcę żeby mi ktoś kupił lody i wyjął pranie z pralki!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: najważniejsze jest to.... 31.10.04, 18:00 a ja chcę drapania po karczku!!!! i gorącej herbatki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: najważniejsze jest to.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 18:11 a mnie bili głowa i też mi się humor zepsuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: najważniejsze jest to.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 18:12 bili, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: najważniejsze jest to.... 31.10.04, 18:20 bili , czy nie...niech sie chłopak szybciej uwija!!!! i niech troche się pokreci po mieszkaniu w tym fartuszku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: najważniejsze jest to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:38 ... a kto mi moje będzie prasował ( tu- by nie zmieniać tematu tam) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: najważniejsze jest to.... 31.10.04, 18:40 bardzo słusznie...tam szkoda... jak moje wyprasujesz, możesz się zabrać za swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: najważniejsze jest to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:44 ... Cola , ty jesteś jakaś wampirzyca - prasowaniem chcesz mnie wykończyć , wczesniej drapaniem ( drapanie było lepszą metodą na uśmiercanie ) ... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia bo ja jestem... 31.10.04, 18:47 bardzo wymagająca....ale uroczo w mych ustach brzmi słowo "chcę"... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia broton, IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 18:43 czemu znikasz za każdym razem, kiedy spytamy o twój wiek? czy to jest aż tak drażliwa kwestia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: broton, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:46 ... ileż razy znikałem , ile razy pytałaś mnie o wiek - a sprawa jest drażliwa - "wybacz staremu" ze znika ... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: broton, 31.10.04, 18:48 staremu?...Frustrat wspominał coś o 28 wiosnach.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: broton, 31.10.04, 18:46 no właśnie...powiedz też ile masz wzrostu, bo nie wiem, czy fartuszek będzie pasował ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: broton, IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 18:48 aha i jeszcze powiedz, kiedy się możemy do ciebie z Coleczką wprowadzić!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: broton, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:48 ... co z Wami - że tyle emocji mój wzrost i waga w Was wzbudzają ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: broton, IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 18:50 u nas każdy mężczyzna wzbudza emocje jesteśmy zdesperowane aby ich uzbierać 10000 Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: broton, 31.10.04, 18:51 ...jesteśmy prawdziwymi kobietami...może troszkę wścibskimi, ale urocze z nas niewiasty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: broton, IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 18:56 haha, my to jednak mamy siłę odstraszającą!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: broton, 31.10.04, 18:58 jesteśmy za ekspansywne? czy co?...może za kobiece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: broton, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:00 ... potwierdzam - jesteście urocze ... ale aż tak nie przerażacie mnie - puki co ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: broton, IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:03 no to ja łapię za telefon i wzywam taxi bagażowe podaj adres, ino szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: broton, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:06 ... czemu bagażowe - ile ważysz - zaczynasz mnie przerazać ... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: broton, 31.10.04, 19:08 Kinia jest malutka...ale ma mnóstwo ciuchów, szaliczków, klapek, torebek i błyszyków....ja również....na jednym taxi sie ni skończy...dużą masz szafę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: broton, IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:11 zapomniałaś wspomnieć o perełkach i zamszowych kozaczkach! a także o burym terroryście, który ma ogromne ego i w zwykłej taksówce się nie zmieści Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: broton, 31.10.04, 19:13 oj ...a ruda maruda? przeciez go samego nie zostawię.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: broton, 31.10.04, 19:03 to dobrze... ; ))) o naszym uroku przekonasz się na otwarciu u Eexxa...chyba, że znów nie przyjdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: broton, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:08 .. no właśnie , kiedy ono ... pytałem "tam" ale jeszcze nie odpowiedział ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: broton, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:10 ... co tak tajemniczo ... czyzby zamknieta impreza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: broton, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:13 Kinia jest malutka...ale ma mnóstwo ciuchów, szaliczków, klapek, torebek i błyszyków....ja również....na jednym taxi sie ni skończy...dużą masz szafę? ... coś mi mówi , żebym uważał - ciężarówka na szaliczki ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: broton, IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:14 ano tak klapeczki też są wymagające w sumie ja od szafy wolałabym osobne pomieszczenie na garderobę no i sypialnię dla Burego Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: broton, 31.10.04, 19:17 ja też chcę mieć garderobę!!!!mam duzo butów i płaszczy...kot może spać ze mną... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: broton, 31.10.04, 19:15 mam nadzieję, że miszkasz sam - konkurencji nie zniesiemy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Starczy Mnie Dla Wszystkich :] 31.10.04, 19:10 Spokojnie Drogie Panie - poszedłem sie przejść a tu tyle postów.Informuje że zawsze chciałem mieć różowy fartuszek bo mi mój sie potargał jak robiłem kotleciki ziemniaczane curry (hehe musiałem sie pochwalić) a co do : drapania po szyi, prasowaniu wyjmowaniu prania z pralki , zupy marchewkowej,robienia pysznej herbatki i niczego nie ustępującej kawy no i jeszcze dorzucam sniadanie do łóżka to się zgadzam :) tylko się musicie jakoś porozumieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] 31.10.04, 19:13 ustalimy dyżury..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:13 spoko spoko my się z Colą umiemy dzielić niewolnikami, wszystko dogramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:18 ... metiowiec - pamiętaj że cię ostrzegałem - one są urocze ale widać , że mają wilcze apetyty ... ... mnie zdyskwalifikowały ze względu na wiek , ale ty mimo swej młodości możesz niewyrobić z tym prasowaniem i zupką i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:19 broton, wcale cię nie zdyskwalfikowałyśmy, bo się dalej nie przyznałeś Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] 31.10.04, 19:21 Gość portalu: broton napisał(a): > ... metiowiec - pamiętaj że cię ostrzegałem - one są urocze ale widać , że > mają wilcze apetyty ... > > ... mnie zdyskwalifikowały ze względu na wiek , zaraz, zaraz...jaki wiek? nic o Twoim wieku wciąż nie wiemy...może jest akuratny....do prasowania i wogóle ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:30 i znowu się wymsknął niemniej jednak Agent Kinia i Szpieg Cola nie zaprzestają śledztwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] 31.10.04, 19:34 w końcu B. się ujawni...na imprezie u Eksika...nie oprze się pokusie poznania dwóch tak uroczych istot, jak my..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:38 e tam, znowu się wykręci Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] 31.10.04, 19:39 z nim coś jest nie tak..... Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:14 No a ten tego jakies plusy niewolniczej pracy będą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:15 dla nas liczne niewolnicto polega na tym, że tylko jedna strona ma dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:17 Eee ale wkońcu żyjemy w XXI wieku to może jakaś zmiana będzie.Dostane służbowy fartuszek z wygrawerowanym pseudonimem i chce dobre żelazko i garnki nierdzewne i ostre noże i coś tam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:18 no dobra dorzucam jeszcze mopa Villedy i rękawice Jana Niezbędnego Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:18 To może odrazu będziecie chodzic na zebrania,zawozic autem etc etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:20 ja na wywiadówki nie mam czasu, ale mogę ci pisać usprawiedliwienia Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:22 mogę chodzić na wywiadówki...ale w razie złych ocen w pupę klaps!!!! tylko co na to Twoi rodzice? : ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:23 ... poważna sprawa z tym bloxem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:28 metiowiec napisał : To może odrazu będziecie chodzic na zebrania,zawozic autem etc etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:32 ... no co i ... zaglądajcie tam ... skomentujcie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:36 nie czepiaj się złośliwcze, chłopak dopiero zaczął! Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:39 Aaa przepraszam komputer mi sie zwiesił i go odwiesiłem dopiero kopniakiem.A co blox jest unprofesional ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:43 W sumie nie wiem po co go pisze - ale chyba daje mi to takie ujście tego co chce powiedziec a niektórzy rówiesnicy i tak by nie zrozumieli.Odnosnie wywiadówek to nie bylo by problemu bo sie dobrze ucze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:43 broton niestety lubi dokuczać innym a sam ma najwyraźniej sporo do ukrycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:46 .. pewnie wzrost .?.. - to co Cię Kiniu tak nurtuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:47 wzrost nurtuje mnie...Kinię nurtuje Twój wiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:43 ... dlaczego myslisz , że się czepiam "złośliwie" - widzę że zaczyna - musimy go wesprzeć zaglądać tam i dodać coś od siebie ... a nie "no i" ... ja bym się nie odważył ... ... blog jest OK ... Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:46 A mam takie pytanie wy wszyscy z Kazimierza jesteście ? bo w postach widze uwielbienie dla tej dzielnicy i sie tak zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:49 ja jestem skąd inąd ale uwielbiam Kazimierz a Cola nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:46 no wreszcie jesteś broton, coś nam znikasz i pojawiasz się dopiero, jak cię obmawiamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:47 broton niestety lubi dokuczać innym a sam ma najwyraźniej sporo do ukrycia Gość: broton 31.10.2004 19:46 + odpowiedz .. pewnie wzrost .?.. - to co Cię Kiniu tak nurtuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:48 nie, jeżeli masz pomiędzy 180 a 193... Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:49 Carramba brakuje mi 2 cm ja mam 178 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:50 jeszcze możesz urosnąć Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:52 napewno urośniesz!!! jak w tym wieku masz 178...to całkiem nieźle ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:49 ... wyraźnie mniej - 176 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:51 no to strzeliłam gafę Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:49 wzrost, wiek, kolor włosów, kolor oczu, stan cywilny..... Kiniu,o czymś zapomniałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:50 o BMW, kochana, o BMW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:52 średnią ocen za świadectwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:55 o Tobie już wszystko wiemy...poza kolorem włosów i oczu...i znakiem zodiaku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:52 ... nie posiadam BMW - myslę , iż te dwa elementy wystaczająco mnie zdyskwalifikowały by reszta nie była ciekawa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:53 masz rację od tej chwili prtzestaję się tobą interesować!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:54 ....ale nie przeszkadza Ci, jak kobieta jest od Ciebie wyzsza? ja w butach na obcasie mam 180 cm..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:55 ja to chyba ze 167!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:56 ale w obcasach!! bez mam aż 163!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:57 .. a w czym ma mi przeszkadzać ... ... a czasem rozbierasz buty ... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:59 Gość portalu: broton napisał(a): > .. a w czym ma mi przeszkadzać ... > > ... a czasem rozbierasz buty ... czasem rozbieram nie tylko buty ; ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:02 mnie to na przykład co jakiś czas opanowują dzikie rządze i sobie na dodatek rozbieram skarpetki!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:03 eexx napisał: > jak sie rozbiera buty,albo z czego? buty rozbiera sie seksownie z nóg....ale lepiej je seksownie ściągać..albo zzuwać..albo zsuwać.....wybierz sam ...takie tam flirtowne gadanie ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:56 Wzrost : 178 cm Wiek : 16 Lat i 8 Miesięcy Kolor Włosów : Chyba strasznie ciemny blondyn (dosłownie i w przenośni) Kolor Oczu : Niebieski ale zaleznie od pory roku zmienia sie Stan Cywilny : Wolny :D A BMW nie posiadam oddałem cały majątek ks.rydzykowi i żywie sie teraz kiełkami bambusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:57 mniam mniam, kiełki! Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:58 A znak Zodiaku WOOODNIK !! ponoć uparte bestie z nich Aha Kiniu Małe jest piękne serio :) oczywiście to nic odnosnie mnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:01 hahaha wcale taka mała nie jestem - druga według wzrostu w rodzinie (reszta jest jeszcze niższa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:01 ... no młody dobry jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:03 co on będzie wyprawiał jak podrośnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:00 no proszę...grzeczny chłopiec!!! a teraz Pan Broton, prosimy....prosimy... Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:02 Ejjjj a zawieziecie mnie kiedys do szkoły bo chcę zgorszyć księdza który wygląda jak Lenin i powiem że mam 2 mamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:02 ale ja chyba nie wyglądam na mamę kogoś, kto ma więcej niż 2 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:03 ... Kiniu - co to za kompleksy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:05 jakie kompleksy co ty pierniczysz ciężko byłoby uwierzyć że mam 16-letniego syna kompleksy to tu chyba ma ktoś inny Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:04 jeśli miałbym go zgorszyć tym czym bym chciał mając 2 mamy to niekoniecznie musiałbym byc biologicznym synem pozatym a w sumie to może masz rację :P Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:05 a ja, jakbym sie w młodości źle prowadziła mogłabym mieć synka w tym wieku : ))) wobraź sobie Kiniu zaskoczenie nie tylko księdza: przychodzimy z Metim do szkoły, a on nas przedstawia jako swoje dwie mamy!!! : )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:08 znacznie większe wrażenie zrobiłby mówiąc, że to jego dwie dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:12 mam nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:02 ... o co prosisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:06 nie znęcaj się ja już zgłodu wypiłam kubek nesquicka z 6 łyżeczek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:17 Meti tą zupką Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Liczę na to 31.10.04, 20:05 wlasnie o to mi chodzilo w zwiazku z butamI:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:07 eexx napisał: > wlasnie o to mi chodzilo w zwiazku z butamI:) o seksowne zzuwanie? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:08 ... eexx - Ty tu a ja Tam pytam - "kiedy" ... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Liczę na to 31.10.04, 20:16 broton to nie w tym miejcu:) na nudzie bedzie wiadomo, a o Jimim duzo pozniej na Jimim Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:19 eexx napisał: > broton to nie w tym miejcu:) na nudzie bedzie wiadomo, a o Jimim duzo pozniej n > a Jimim możesz mu mail wysłać...Broton ma stałego nicka.... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Liczę na to 31.10.04, 20:20 wiem, ale otworzylem i sasiednie watki wiec odpowiadam tam gdzie chce Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:10 Ksiądz jest dobry wpisal mi kiedys taką uwage to jeszcze w gimnazjum cytuje "Mateusz bawił się czymś na lekcji i nagle zza ławki wyłoniła się napompowana prezerwatywa prezerwatywa i zaczeła zmierzac w mym kierunku.Gdy kazałem mu ja wurzucić zaprzeczył że to nie on i powiedział z drwiną że kosciół zabrania stosowania antykoncepcji i on tego nie dotknie.Prosze rodziców o stawienie się w szkole" Na co mama odpisała księdzu "Jeśli Ksiądz jest na tyle niedorozwinięty żeby wzywać mnie w takiej sprawie to prosze lepiej iść do zakonu tam się mało mówi i nic nie pisze z powazanie xXx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:13 o rany, na dodatek nosisz moje ulubione imię chyba cię jednak adoptuję! Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:15 No a od czego się mógł wziąść metiowiec ? :P tak serio to sie wzieło od tego że jak był sylwester i się piło dość obficie żona mojego kolegi powiedziała "k*** 15 lat, 0,5 L i nic mu nie jest on jest jak odrzutowiec.Metiowiec - Odrzutowiec" to coś w stylu Bond.James Bond Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:18 Ależ mój kolega a zarazem nauczyciel gry na gitarze ma 35 lat żona 28 a ze kolega to kolega Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:19 ok...już sie zdenerwowałam, że dokonała sie jakaś rewolucja obyczajowa...a ja nie zauwazyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:25 ...a jakoś nigdy nie jestem na bieżąco....zawsze gdzieś z boku i obok.... Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:21 Rewolucja ? Tanie Wino Podrożało ? Niemożliwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Super 31.10.04, 20:27 I jeszcze mam imię które się podoba Kini :) faaaaaaaaajnie Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Super 31.10.04, 20:29 Jak mówiłem starczy mnie dla wszystkich.Liczysz sie liczysz sie i to bardzo :) (podpowiedź : powiedz ze tobie tez sie podoba moje imię) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Super 31.10.04, 20:30 to jedno z moich ulubionych : ))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Super IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:28 jest na forum taki inny młody Mateusz, mtq się zowie - poinformowałam go wczoraj o moim upodobaniu do tego imienia mam nadzieję, że się ucieszył! Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Super 31.10.04, 20:32 idzie ktoś 12 Listopada w piątek w ciągu dnia do Pięknego Psa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Super IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:41 szkoły mają wtedy wolne i chyba odrabiają kiedy indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Super IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:39 ja wtedy wyjeżdżam na długi weekend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: pomyliły mi sie tygodnie-sorki : ) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:42 a jakby się otwarcie opóźniło to trudno, moja strata żal byłoby stracić bilet na samolot Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: pomyliły mi sie tygodnie-sorki : ) 31.10.04, 20:44 słusznie....ale myslę, że to w ten łikend wreszcie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
warpath Re: Liczę na to 31.10.04, 20:37 He he ,jak pamiętam kiedy mnie kiedyś świecki katecheta w szkole średniej napisał taką uwagę.Pamietam to jak dziś:"Okłamauł(pisownia autentyczna) katechetę,mówiąc,że idzie do ubikacji,bo mu się sikać chce,a w żeczywistości (także autentyczna pisownia,dziennik lekcyjny z roku 1995,pół szkoły miało ubaw) wyszedł zapalic papierosa w ubikacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:38 jak mogłeś tak ksiendza oszókać? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:41 jak dobrze, że mnie ominęła ta przyjemność....za moich licealnych czasów nie mieliśmy religii!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:45 Tak to prawda mamy juz odrobione :) to co kogo mam sie spodziewać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:47 strasznie dalekosiężne plany czynisz... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:47 jak nic mi nie wypadnie to może przyjdę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:45 ja miałam w podstawówce i liceum ale lubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:48 działa ale ostatnio ciągle są problemy Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:50 Jak już kupie sobie gitare bassowa to poprosze czy nie mogłbym zagrac w pieknym psie.Moze tam z tyłu kolo tego okna by sie zgodzili kiedys jak sadzicie jakie sa szanse i kto tam rządzi i jak sie nazywa ten barman co ma czesto grzywke na zelu taki ekscentryczny i lubi laczyc polski z angielskim Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:54 znam jednego z szefów...może się kiedys zgodzi Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:55 Ahhhh było by bosko :) juz widze ten napis na szybie "Dziś wieczór Metiowiec i jego improwizacje basowe - przyjdź i zobacz koniecznie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia papa IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:55 to już nie przelewki naprawdę muszę popracować Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Kiniu, natychmaist idź do roboty!!! 31.10.04, 20:57 ..bo przyjdzie cyber mooose : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Kiniu, natychmaist idź do roboty!!! 31.10.04, 21:05 Cos Kinia jest dzis przeganiana:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Kiniu, natychmaist idź do roboty!!! 31.10.04, 21:07 o proszę, pan X. sie pojawił ; ) wracamy na nudę? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Kiniu, natychmaist idź do roboty!!! 31.10.04, 21:08 ja jestem caly czas, tylko cos jeszcze dlubie obok w kompie Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: papa 31.10.04, 20:57 W niedziele i do tak późna a co ty masz za pracę ? ja jak pracowałem przez wakacje w agencji reklamowej i robiłem strony www reklamowe to sie obijałem jak cholera a i tak kasa była :) Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Idę... 31.10.04, 21:03 Idę sobie coś obejżeć w TV na MTV Classic bedzie zachwile Classic Rock jak coś będe później Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Idę... 31.10.04, 21:15 ... nie było mnie pół godziny - ale żeście się rozgadali - straciłem wątek ... ... Colu czemu zawdzięczam Twe wstawiennictwo ... ... nie jestem pewien ... ale trochę wypuszczacie ... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Idę... 31.10.04, 21:16 .. eexx - to jakaś poważna selekcja - przepraszam już ani słowa na temat otwarcia ... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia a tak wogóle... 31.10.04, 21:17 przejjdź na nudę, bo nie mogę się skoncentrować na dwóch wątkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: Idę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:29 ... "możesz mu mail wysłać...Broton ma stałego nicka" .... Odpowiedz Link Zgłoś