Dodaj do ulubionych

Humor mi się zepsuł

29.10.04, 17:55
Siedze sobie sam w domu, nie mam kasy zeby isc do knajpy pozostaje mi
siedzenie plackiem na tyłku samemu cała noc co zrobić :((
Obserwuj wątek
    • columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 17:58
      Moje Ty Biedactwo...
      ; )
    • Gość: sławek Re: Humor mi się zepsuł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:02
      Idź spać.
    • frustrat Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 18:04
      rozumiem twoja frustracje, mam to samo .. tzn brak funduszy
    • columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 18:09
      jesteś niepełnoletni, nie możesz włóczyć się po nocy...
      ; )
      • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 18:48
        No niby wiem ale co mam ze sobą zrobić :( smutno mi i nie mam co robić a nie
        zasne bo sie cale popołudnie przespałem...więc nie wiem jak to będzie :)
        • columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 18:53
          przeciez jeszcze nie musisz kłaść się spać....wprawdzie w tv kiszka...ale
          pewnie masz jeszcze jakąś alternatywę...
          • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 18:55
            No chyba dołująca rozmowa z kimś o moich problemach :/
            A w TV faktycznie kicha jak nie wiem :/
            • columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 18:58
              ...moja alternatywa właśnie przyszła na plotki.....zaraz zrobie jej
              herbatki...i obejrzymy wiadomości na tvn....
              • columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 18:59
                ...ale będę do Ciebie zaglądać...czy nie zanudziłeś się na śmierć....
                ; )
              • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 19:00
                Heh zazdroszczę, ja sobie chyba zaczne komponować dołujące piosenki na gitarce
                coś w stylu psychodelicznych Pink Floydów :)
                • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 19:03
                  I tak by the way to nie ma ktos jakiejs jednorazowej pracy bo potrzebuje
                  zarobić :/ jeszcze chciałem jutro isc z koleżanką do piknego psa i nici z tego
                  bo w portfelu zieje pustką
                • columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 19:15
                  ...nie dołuj się nadmiernie, bo stracisz cały młodzieńczy urok..
                  ; )))
                  • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 19:19
                    Aaaa jakoś nie mam radości w życiu od 3 lat jakoś więc się cały czas
                    dołuje.tzn. potrafie czasem odnaleźć jakies pozytywy.Może mi minie niedługo.A o
                    co chodzi z tym urokiem :D
                    • columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 19:33
                      młodzieńców powinien charakteryzować młodzieńczy urok....kobiety nie lubia
                      zblazowanych i zdołowanych młodzieńców....jak to wygląda - zdołowany
                      siedemnastolatek?.....te pojęcia się wykluczają...
                      ; )))
                      • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 19:45
                        Aha :) to na naszym spotakniu urodzinowym :> będe tryskał optymizmem :)))
                        • columbia Re: Humor mi się zepsuł 29.10.04, 20:02
                          super!!! to będzie najlepszy prezent...w moim przypadku imieninowy : )))))
    • columbia james Bond na tv1... 29.10.04, 20:04
      napewno poprawi Ci humor ; )))
      • metiowiec Re: james Bond na tv1... 29.10.04, 20:13
        hehe jeśli fajny prezent to super bo tak naprawde wszyscy chwala moje szydercze
        poczucie humoru chociaż potrafie być też wykwitny w żartach a Dżejmsa Bonda nie
        trawie :) pozatym juz ułożyłem jedną piosenkę więc juz mi sie tak nie
        nudzi... :)
        • columbia Re: james Bond na tv1... 29.10.04, 21:57
          sprawdzimy zatem Twoje wykwintne i szydercze poczucie humoru w lutym ; )))
          to będą 18te urodziny?
    • Gość: Ja_szczurka_szukam Re: Humor mi się zepsuł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:00
      a mnie sie poprawił
      • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 30.10.04, 07:43
        17 Lutego skończe 17 zaczne 18 jeszcze gwniarz jestem więc wobec prawa i
        boga ;) mam jeszcze 16 :PPPP
        • columbia Re: Humor mi się zepsuł 30.10.04, 10:39
          czyli, za znajomość z Toba może mnie ścigać prokurator ; ))))
          • warpath Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 12:56
            Tak po prawdzie,to prokurator "siada" na związki under 15...
    • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 30.10.04, 13:15
      Nie ponieważ jak bym nie miał 16 to tak ale jeśli mam już 16 to jestem wolny
      jak ptak (no tak jakby) :) więc nie bubaj :)
      • columbia Re: Humor mi się zepsuł 30.10.04, 13:16
        ufff...kamień spadł mi z serca ; ))))
        • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 30.10.04, 16:41
          :))) I co nie sadzisz ze picie drinków z takim gowniarzem to jakos bedzie
          dziwnie wygladać :)
          • Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 16:44
            krakowscy forumowicze nie są uprzedzeni
            a dzisiaj na pewno wypijemy twoje zdrowie
            • columbia Re: Humor mi się zepsuł 30.10.04, 16:51
              ....tak jest...może nawet z metiowcem ; )))
    • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 30.10.04, 17:06
      Nie nie pijcie za moje zdrowie bo tylko wybrańcy bogów umierają młodo :))
      A tak serio to dzięki, btw jakie drinki polecasz w piknym psie ? :)
      • columbia Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 00:20
        ja zwsze piję dzin z tonikiem....
        • frustrat Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 00:28
          albo gazówkę:) z cytryną:)
          • columbia Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 00:28
            to zalezy od lokalu ; )))
            • Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 01:57
              dzisiaj cila ciągnęła czystą z wodą
              ciekawe na ilu poprzestała...
              • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 08:37
                Alkoholicy :P nie no żartuje ja tez lubie sie czasami zagrzać :) chociaż nadal
                mam respekt dla tanich win w kartonie ale w lokalach nie wypada ich pijać :)
                chociaż nierozumiem takie klasyki jak "Sperma Szatana" "Syn Sołtysa" "Sen
                Traktorzysty" "Kochanica Dziedzica" nie są dostępne u barmana pod lada :)))
                • Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 08:39
                  widzę, że masz niezłe rozeznanie w wytwornych trunkach!!
    • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 12:54
      Wieloletnie praktyki o obcowanie z siarkofrutami :) ostatnio poszukuje
      Wina "Dzban" ponoć mozna jest kupić na Salwatorze a dlatego jest takim
      rarytasem ponieważ jego opakowanie to taki czarny.....worek jak na mleko :D:D:D
      • warpath Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 13:00
        Uuu przypomniałes mi młodzieńcze lata obcowania z tanim alkoholem.Aż mi wątroba
        zadrżała z wrażenia.
        • Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 13:02
          też mam w tej dziedzinie liczne doświadczenia
          nigdy więcej!
          • warpath Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 13:09
            Tzn. nigdy więcej trunków marki pryty chyba?.Bo fanem alkoholu jako takiego
            pozostanę do końca dni moich hehe:)
          • Gość: broton Re: Humor mi się zepsuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 13:15
            ... Kinia , jak w Twim wieku można mieć liczne doświadczenia , zwłaszcza z
            alkoholem ... zwłaszcza przy Twim strachu przed problemem alkoholowym ...
            • Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 13:29
              albo ty jakiś stary jesteś albo nie wiesz, do końca ile mam lat
              znowu się czepiasz
              kinia się gniewa
              • Gość: broton Re: Humor mi się zepsuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 13:32
                ... Kiniu - ja tylko przypominam Twoje słowa ....

... nie gniewaj się - wybacz staremu ...
                • Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 13:33
                  no nie wiem
                  może wybaczę, jeżeli powiesz, ile masz lat
    • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 13:39
      Pokój Ludzie :)
      Zamiast się spierać chodźmy na wino :)
      Swoją drogą to jak ja sobie przypomnie wakacje też moja wątroba zaczyna drgać
      ale ze strachu żebym jej nie bombardował iloscia 2 L wina dziennie :) ahhh to
      były czasy...
      • Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 13:44
        za wino dziękuję, ale mógłby ktoś zrobić mi obiad bo mi się dzisiaj nie chce
        gotować
        • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 13:47
          Ha ! Ja mimo swego młodego wieku posiadłem sztukę zaspokajania
          kobiet...jedzeniem :D i nie myśleć że chodzę do gastronomika :> poprostu żeby
          przypodobać się starszym koleżanką zawsze robiłem cos dobrego i tak mi
          zostało :) dziś zrobiłem sobie wspaniała zupę marchewkową z grzankami i jest
          pyszna dlatego polecam się na przyszłość :D
        • Gość: broton Re: Humor mi się zepsuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 13:48
          ... a na co masz ochotę ...
          • Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 13:50
            zupa marchewkowa.. jak to cudownie brzmi...
            mam ochotę na coś pysznego wegetariańskiego...
            • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 13:54
              Hmmm ja głównie sporządzam wegetariańskie rzeczy chociaż wegetarianem nie
              jestem :)
              A zupa marchewkowa nie dość że brzmi pieknie to smakuje i wygląda bosko ahhh i
              te grzanki smarzone na oleju :]
              • Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 13:57
                metiowiec, jesteś najwspanialszym 16-latkiem, jakiego znam!!
                • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 13:59
                  A dziekuje dziękuje :) kiedyś wam moge coś przyrządzić specjalnego
                  a żebyście mnie zaczełu już uwielbiac to dodam że sprzątam po sobie prasuje
                  piorę i gole się regularnie :))
                  • Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 14:01
                    ja nie sprzątam, nie lubie prasować a golić też mi się zimą nie chce...
                    zostań moim niewolnikiem!
    • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 13:56
      Hmm nieciekawa sytłacja zostały mi 4 papierosy w pczce a nie chce mi sie
      ubierać i iśc do kiosku ludie pomocy będe musiał sie ubrać i wyjść na pole a w
      domku mi tak dobrze dzisiaj
      • Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 14:01
        a nie starczą ci cztery?
        • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 14:05
          Ad1 - Niewolnikiem hmm czemu nie :) a gdzie mieszkasz bo musze mieć blisko do
          szkoły :))
          Ad2 - 4 To mi starczą na 30 min :P jak siedze w domu i sie nudze to schodzi ich
          duuuuuużo niestety
          • Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 14:07
            ad 1 - mam samochód, mogę cię wozić ;)
            ad 2 - musiałbyś rzucić, albo przynajmniej ograniczyć
            • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 14:12
              Ad 1.1 - Fajnie :) Bardzo fajnie a skąd byś mnie dowoziła :> i mam nadzieje że
              to czarna Wołga (nauczyciele się wystraszą :) )
              Ad 2.2 - Już to planuje i w dni robocze się ograniczam do 5-8 dziennie
              • Gość: kinia Re: Humor mi się zepsuł IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 14:21
                odwoziłabym cię stamtąd, skąd byłaby potrzeba
                oczywiście, że jest to Wołga z klasycznie przyciemnionymi szybami
                póki co muszę uciekać z forum bo mnie rozprasza i w ogóle nie pracuję...
                • metiowiec Re: Humor mi się zepsuł 31.10.04, 14:27
                  Hehe Ok to powodzenia w pracy, jak cię namierze to może będzie czekała
                  kolacja :]
                  • Gość: kinia Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 14:30
                    papa
                    • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:14
                      nono...chwilę mnie nie było, a tu Moja Najlepsza Forumowa Koleżanka zniewala mi
                      MOJEGO 16latka!!!!! ; )
                      • warpath Re: Liczę na to 31.10.04, 17:16
                        Nie mogę na to patrzeć;)!!.(Czytać jakimć cudem mogę hehehehe).Apage
                        satanas.Tfu!:))))
                        • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:17
                          że niby to do nas? ; )))
                          • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:19
                            e tam zarwałam
                            on ma tylko być moimniewolnikiem
                            mogę ci go czasmai wypożyczyć jako poduszkę
                            a co ty się warpath oburzasz? jak się zachwycacie 18-stkami to jest cacy,
                            prawda?? a my jesteśmy obrzydliwe??
                            • warpath Re: Liczę na to 31.10.04, 17:21
                              O przepraszam!.Ja się osiemnastkami nie zachwycam,wolę dojrzalsze egzemplarze
                              kobiet:))
                              • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:23
                                to ja już cię lubię
                                • warpath Re: Liczę na to 31.10.04, 17:24
                                  Fajnie:)).Z wzajemnościa,boś nie 18:))
                            • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:27
                              tommy zaproponował ostatnio, abyśmy znalazły sobie kolegę który zgodzi sie
                              prasować nasze ubrania....bez bielizny, jak mój sąsiad...skoro taką nam to
                              sprawia radość...fakt, po co liczyć na nieregularnego w prasowaniu sąsiada, jak
                              można mieć własnego prasowacza...
                              : ))))))))
                              • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:30
                                a gotować może w takim malusim fartuszku
                                oczywiście różowym
                              • warpath Re: Liczę na to 31.10.04, 17:31
                                Jeśli takowego znajdziesz daj znać.Sklonujemy Go i rozpoczniemy sprzedaż
                                wysyłkową.Wchodzisz w to?.Proponuję Ci 10,no niech będzie 15% udziału w
                                zyskach.Co Ty na to?;))
                                • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:34
                                  za mało!!!!
                                  • warpath Re: Liczę na to 31.10.04, 17:36
                                    16 niech stracę;)))
                                    • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:39
                                      ....za 16 % to mi się nie będzie nawet chciało z łóżka wstać..
                                      ; )
                                      • warpath Re: Liczę na to 31.10.04, 17:41
                                        a za 16.25%?..;)
                                        • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:42
                                          ..za późno...już opatentowałam chłopca w rózowym fartuszku....teraz mam całe
                                          100%
                                      • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:42
                                        ojoj kochaniutki chyba ci się coś pokiciało - przecież to będzie nasz
                                        niewolnik! Możesz liczyćmaksymalnie na 20% jako pomysłodawca
                                        20% dla Coli bo ją lubię
                                        a reszta dla mnie
                                        niewolnikowi nic się nie dostanie
                                        • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:46
                                          .....pomysłodawcą jest Tommy!!!!

a z Kinia stworzymy spółkę....i będziemy lezeć teraz do góry brzuchami
                                          obserwując młodzieńca prasującego nasze fatałaszki : ))))))))
                                          • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:47
                                            jak to Tommy? Nie przypominam sobie!
                                            • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:48
                                              on mnie to powiedział via skype
                                              • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 17:49
                                                o prasowaniu....jeżeli chodzi o klonowanie (co nie jest legalne)...to
                                                oczywiście nie jest jego pomysł...i ja nie wiem, czy w to wchodzić....
                                              • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:49
                                                to się nie liczy, bo my tego nie słyszeliśmy
                                                sorry tommy, nie wyszło ci tym razem!
                                                • columbia najważniejsze jest to.... 31.10.04, 17:50
                                                  że mamy kandydata...mam nadzieję, że chętnego : )))))
                                                  • Gość: kinia Re: najważniejsze jest to.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:51
                                                    ja chcę zupę marchewkową z grzankami!!!!!!!!!!!
                                                  • columbia Re: najważniejsze jest to.... 31.10.04, 17:53
                                                    a ja chcę masażu i wyprasowanych spodni!!!
                                                  • Gość: kinia Re: najważniejsze jest to.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:55
                                                    a ja chcę żeby mi ktoś kupił lody i wyjął pranie z pralki!!
                                                  • columbia Re: najważniejsze jest to.... 31.10.04, 18:00
                                                    a ja chcę drapania po karczku!!!! i gorącej herbatki!!
                                                  • Gość: kinia Re: najważniejsze jest to.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 18:11
                                                    a mnie bili głowa i też mi się humor zepsuł
                                                  • Gość: kinia Re: najważniejsze jest to.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 18:12
                                                    bili, hahaha
                                                  • columbia Re: najważniejsze jest to.... 31.10.04, 18:20
                                                    bili , czy nie...niech sie chłopak szybciej uwija!!!! i niech troche się
                                                    pokreci po mieszkaniu w tym fartuszku!!!
                                                  • Gość: broton Re: najważniejsze jest to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:38
                                                    ... a kto mi moje będzie prasował ( tu- by nie zmieniać tematu tam)
                                                  • columbia Re: najważniejsze jest to.... 31.10.04, 18:40
                                                    bardzo słusznie...tam szkoda...

jak moje wyprasujesz, możesz się zabrać za swoje...
                                                  • Gość: broton Re: najważniejsze jest to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:44
                                                    ... Cola , ty jesteś jakaś wampirzyca - prasowaniem chcesz mnie wykończyć ,
                                                    wczesniej drapaniem ( drapanie było lepszą metodą na uśmiercanie ) ...
                                                  • columbia bo ja jestem... 31.10.04, 18:47
                                                    bardzo wymagająca....ale uroczo w mych ustach brzmi słowo "chcę"...
                                                    ; )))
                                                  • Gość: kinia broton, IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 18:43
                                                    czemu znikasz za każdym razem, kiedy spytamy o twój wiek? czy to jest aż tak
                                                    drażliwa kwestia??
                                                  • Gość: broton Re: broton, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:46
                                                    ... ileż razy znikałem , ile razy pytałaś mnie o wiek - a sprawa jest drażliwa -
                                                    "wybacz staremu" ze znika ...
                                                  • columbia Re: broton, 31.10.04, 18:48
                                                    staremu?...Frustrat wspominał coś o 28 wiosnach....
                                                  • columbia Re: broton, 31.10.04, 18:46
                                                    no właśnie...powiedz też ile masz wzrostu, bo nie wiem, czy fartuszek będzie
                                                    pasował ; )))
                                                  • Gość: kinia Re: broton, IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 18:48
                                                    aha i jeszcze powiedz, kiedy się możemy do ciebie z Coleczką wprowadzić!!
                                                  • Gość: broton Re: broton, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:48
                                                    ... co z Wami - że tyle emocji mój wzrost i waga w Was wzbudzają ...
                                                  • Gość: kinia Re: broton, IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 18:50
                                                    u nas każdy mężczyzna wzbudza emocje
                                                    jesteśmy zdesperowane aby ich uzbierać 10000
                                                  • columbia Re: broton, 31.10.04, 18:51
                                                    ...jesteśmy prawdziwymi kobietami...może troszkę wścibskimi, ale urocze z nas
                                                    niewiasty....
                                                  • columbia Re: broton, 31.10.04, 18:55
                                                    no i uciekł, jak zwykle....
                                                  • Gość: kinia Re: broton, IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 18:56
                                                    haha, my to jednak mamy siłę odstraszającą!!
                                                  • columbia Re: broton, 31.10.04, 18:58
                                                    jesteśmy za ekspansywne? czy co?...może za kobiece?
                                                  • Gość: broton Re: broton, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:00
                                                    ... potwierdzam - jesteście urocze ... ale aż tak nie przerażacie mnie - puki
                                                    co ...
                                                  • Gość: kinia Re: broton, IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:03
                                                    no to ja łapię za telefon i wzywam taxi bagażowe
                                                    podaj adres, ino szybko
                                                  • Gość: broton Re: broton, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:06
                                                    ... czemu bagażowe - ile ważysz - zaczynasz mnie przerazać ...
                                                  • columbia Re: broton, 31.10.04, 19:08
                                                    Kinia jest malutka...ale ma mnóstwo ciuchów, szaliczków, klapek, torebek i
                                                    błyszyków....ja również....na jednym taxi sie ni skończy...dużą masz szafę?
                                                  • Gość: kinia Re: broton, IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:11
                                                    zapomniałaś wspomnieć o perełkach i zamszowych kozaczkach!
                                                    a także o burym terroryście, który ma ogromne ego i w zwykłej taksówce się nie
                                                    zmieści
                                                  • columbia Re: broton, 31.10.04, 19:13
                                                    oj ...a ruda maruda? przeciez go samego nie zostawię....
                                                  • columbia Re: broton, 31.10.04, 19:03
                                                    to dobrze...
                                                    ; )))

o naszym uroku przekonasz się na otwarciu u Eexxa...chyba, że znów nie
                                                    przyjdziesz!
                                                  • Gość: broton Re: broton, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:08
                                                    .. no właśnie , kiedy ono ... pytałem "tam" ale jeszcze nie odpowiedział ...
                                                  • columbia Re: broton, 31.10.04, 19:09
                                                    może w czwartek, a może w łikend....
                                                  • Gość: broton Re: broton, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:10
                                                    ... co tak tajemniczo ... czyzby zamknieta impreza ...
                                                  • Gość: broton Re: broton, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:13
                                                    Kinia jest malutka...ale ma mnóstwo ciuchów, szaliczków, klapek, torebek i
                                                    błyszyków....ja również....na jednym taxi sie ni skończy...dużą masz szafę?

... coś mi mówi , żebym uważał - ciężarówka na szaliczki ?...
                                                  • Gość: kinia Re: broton, IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:14
                                                    ano tak
                                                    klapeczki też są wymagające
                                                    w sumie ja od szafy wolałabym osobne pomieszczenie na garderobę
                                                    no i sypialnię dla Burego
                                                  • columbia Re: broton, 31.10.04, 19:17
                                                    ja też chcę mieć garderobę!!!!mam duzo butów i płaszczy...kot może spać ze
                                                    mną...
                                                  • columbia Re: broton, 31.10.04, 19:15
                                                    mam nadzieję, że miszkasz sam - konkurencji nie zniesiemy!!!!!
                                                  • columbia Re: broton, 31.10.04, 19:14
                                                    Eksik sam jeszcze chyba nie wie....
                                                  • metiowiec Starczy Mnie Dla Wszystkich :] 31.10.04, 19:10
                                                    Spokojnie Drogie Panie - poszedłem sie przejść a tu tyle postów.Informuje że
                                                    zawsze chciałem mieć różowy fartuszek bo mi mój sie potargał jak robiłem
                                                    kotleciki ziemniaczane curry (hehe musiałem sie pochwalić) a co do : drapania
                                                    po szyi, prasowaniu wyjmowaniu prania z pralki , zupy marchewkowej,robienia
                                                    pysznej herbatki i niczego nie ustępującej kawy no i jeszcze dorzucam sniadanie
                                                    do łóżka to się zgadzam :) tylko się musicie jakoś porozumieć :)
                                                  • columbia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] 31.10.04, 19:13
                                                    ustalimy dyżury.....
                                                  • Gość: kinia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:13
                                                    spoko spoko my się z Colą umiemy dzielić niewolnikami, wszystko dogramy
                                                  • Gość: broton Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:18
                                                    ... metiowiec - pamiętaj że cię ostrzegałem - one są urocze ale widać , że
                                                    mają wilcze apetyty ...

... mnie zdyskwalifikowały ze względu na wiek , ale ty mimo swej młodości
                                                    możesz niewyrobić z tym prasowaniem i zupką i ...
                                                  • Gość: kinia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:19
                                                    broton, wcale cię nie zdyskwalfikowałyśmy, bo się dalej nie przyznałeś
                                                  • columbia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] 31.10.04, 19:21
                                                    Gość portalu: broton napisał(a):

> ... metiowiec - pamiętaj że cię ostrzegałem - one są urocze ale widać , że
                                                    > mają wilcze apetyty ...
                                                    >
                                                    > ... mnie zdyskwalifikowały ze względu na wiek ,

zaraz, zaraz...jaki wiek? nic o Twoim wieku wciąż nie wiemy...może jest
                                                    akuratny....do prasowania i wogóle ; )))
                                                  • Gość: kinia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:30
                                                    i znowu się wymsknął
                                                    niemniej jednak Agent Kinia i Szpieg Cola nie zaprzestają śledztwa!!
                                                  • columbia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] 31.10.04, 19:34
                                                    w końcu B. się ujawni...na imprezie u Eksika...nie oprze się pokusie poznania
                                                    dwóch tak uroczych istot, jak my.....
                                                  • Gość: kinia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:38
                                                    e tam, znowu się wykręci
                                                  • columbia Re: Starczy Mnie Dla Wszystkich :] 31.10.04, 19:39
                                                    z nim coś jest nie tak.....
                          • warpath Re: Liczę na to 31.10.04, 17:20
                            Co o Was?;)))
                            • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:14
                              No a ten tego jakies plusy niewolniczej pracy będą ?
                              • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:15
                                dla nas liczne
                                niewolnicto polega na tym, że tylko jedna strona ma dobrze
                                • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:17
                                  Eee ale wkońcu żyjemy w XXI wieku to może jakaś zmiana będzie.Dostane służbowy
                                  fartuszek z wygrawerowanym pseudonimem i chce dobre żelazko i garnki nierdzewne
                                  i ostre noże i coś tam jeszcze
                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:18
                                    no dobra dorzucam jeszcze mopa Villedy i rękawice Jana Niezbędnego
                              • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:15
                                ..może...może....

; )))
                                • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:18
                                  To może odrazu będziecie chodzic na zebrania,zawozic autem etc etc
                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:20
                                    ja na wywiadówki nie mam czasu, ale mogę ci pisać usprawiedliwienia
                                    • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:22
                                      mogę chodzić na wywiadówki...ale w razie złych ocen w pupę klaps!!!!

tylko co na to Twoi rodzice? : (
                                  • Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:23
                                    ... poważna sprawa z tym bloxem ...
                                    • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:25
                                      ????
                                      • Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:28
                                        metiowiec napisał :
                                        To może odrazu będziecie chodzic na zebrania,zawozic autem etc etc
                                        • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:29
                                          no i?
                                          • Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:32
                                            ... no co i ... zaglądajcie tam ... skomentujcie ...
                                            • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:36
                                              nie czepiaj się złośliwcze, chłopak dopiero zaczął!
                                              • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:39
                                                Aaa przepraszam komputer mi sie zwiesił i go odwiesiłem dopiero kopniakiem.A co
                                                blox jest unprofesional ? :)
                                                • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:40
                                                  dla mnie ok.....
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:43
                                                    W sumie nie wiem po co go pisze - ale chyba daje mi to takie ujście tego co
                                                    chce powiedziec a niektórzy rówiesnicy i tak by nie zrozumieli.Odnosnie
                                                    wywiadówek to nie bylo by problemu bo sie dobrze ucze.
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:43
                                                    broton niestety lubi dokuczać innym a sam ma najwyraźniej sporo do ukrycia
                                                  • Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:46
                                                    .. pewnie wzrost .?.. - to co Cię Kiniu tak nurtuje ...
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:47
                                                    wzrost nurtuje mnie...Kinię nurtuje Twój wiek....
                                              • Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:43
                                                ... dlaczego myslisz , że się czepiam "złośliwie" - widzę że zaczyna - musimy
                                                go wesprzeć zaglądać tam i dodać coś od siebie ... a nie "no i" ... ja bym się
                                                nie odważył ...

... blog jest OK ...
                                                • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:44
                                                  ja juz dodałam....
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:46
                                                    A mam takie pytanie wy wszyscy z Kazimierza jesteście ? bo w postach widze
                                                    uwielbienie dla tej dzielnicy i sie tak zastanawiam...
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:49
                                                    ja jestem skąd inąd ale uwielbiam Kazimierz
                                                    a Cola nie lubi
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:46
                                                    no wreszcie jesteś broton, coś nam znikasz i pojawiasz się dopiero, jak cię
                                                    obmawiamy!!
                                                  • Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:47
                                                    broton niestety lubi dokuczać innym a sam ma najwyraźniej sporo do ukrycia
                                                    Gość: broton 31.10.2004 19:46 + odpowiedz

.. pewnie wzrost .?.. - to co Cię Kiniu tak nurtuje ...

• Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:48
                                                    nie, jeżeli masz pomiędzy 180 a 193...
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:49
                                                    Carramba brakuje mi 2 cm ja mam 178 :)
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:50
                                                    jeszcze możesz urosnąć
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:52
                                                    napewno urośniesz!!! jak w tym wieku masz 178...to całkiem nieźle ; ))))
                                                  • Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:49
                                                    ... wyraźnie mniej - 176
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:51
                                                    no to strzeliłam gafę
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:49
                                                    wzrost, wiek, kolor włosów, kolor oczu, stan cywilny.....

Kiniu,o czymś zapomniałam?
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:50
                                                    o BMW, kochana, o BMW!!!!
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:51
                                                    A co ja mam podać ?
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:52
                                                    średnią ocen za świadectwie ;)
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:55
                                                    o Tobie już wszystko wiemy...poza kolorem włosów i oczu...i znakiem zodiaku....
                                                  • Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:52
                                                    ... nie posiadam BMW - myslę , iż te dwa elementy wystaczająco mnie
                                                    zdyskwalifikowały by reszta nie była ciekawa ...
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:53
                                                    masz rację
                                                    od tej chwili prtzestaję się tobą interesować!!
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:54
                                                    ....ale nie przeszkadza Ci, jak kobieta jest od Ciebie wyzsza? ja w butach na
                                                    obcasie mam 180 cm.....
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:55
                                                    ja to chyba ze 167!!
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:55
                                                    aż tyle?!?!?!
                                                    ; )))))))))
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:56
                                                    ale w obcasach!!
                                                    bez mam aż 163!!
                                                  • Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:57
                                                    .. a w czym ma mi przeszkadzać ...

... a czasem rozbierasz buty ...
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 19:59
                                                    Gość portalu: broton napisał(a):

> .. a w czym ma mi przeszkadzać ...
                                                    >
                                                    > ... a czasem rozbierasz buty ...

czasem rozbieram nie tylko buty ; )))))
                                                  • eexx Re: Liczę na to 31.10.04, 20:00
                                                    jak sie rozbiera buty,albo z czego?
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:02
                                                    mnie to na przykład co jakiś czas opanowują dzikie rządze i sobie na dodatek
                                                    rozbieram skarpetki!!
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:03
                                                    eexx napisał:

> jak sie rozbiera buty,albo z czego?
                                                    buty rozbiera sie seksownie z nóg....ale lepiej je seksownie ściągać..albo
                                                    zzuwać..albo zsuwać.....wybierz sam

...takie tam flirtowne gadanie ; )))
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:56
                                                    Wzrost : 178 cm
                                                    Kolor Włosów : Chyba strasznie ciemny blondyn (dosłownie i w przenośni)
                                                    Kolor Oczu : Niebieski ale zaleznie od pory roku zmienia sie
                                                    Stan Cywilny : Wolny :D
                                                    A BMW nie posiadam oddałem cały majątek ks.rydzykowi i żywie sie teraz kiełkami
                                                    bambusa
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:57
                                                    mniam mniam, kiełki!
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 19:58
                                                    A znak Zodiaku WOOODNIK !! ponoć uparte bestie z nich
                                                    Aha Kiniu Małe jest piękne serio :) oczywiście to nic odnosnie mnie :]
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:01
                                                    hahaha
                                                    wcale taka mała nie jestem - druga według wzrostu w rodzinie (reszta jest
                                                    jeszcze niższa)
                                                  • Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:01
                                                    ... no młody dobry jest ...
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:03
                                                    co on będzie wyprawiał jak podrośnie!!
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:00
                                                    no proszę...grzeczny chłopiec!!! a teraz Pan Broton, prosimy....prosimy...
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:02
                                                    Ejjjj a zawieziecie mnie kiedys do szkoły bo chcę zgorszyć księdza który
                                                    wygląda jak Lenin i powiem że mam 2 mamy :)
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:02
                                                    ale ja chyba nie wyglądam na mamę kogoś, kto ma więcej niż 2 lata...
                                                  • Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:03
                                                    ... Kiniu - co to za kompleksy ...
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:05
                                                    jakie kompleksy co ty pierniczysz
                                                    ciężko byłoby uwierzyć że mam 16-letniego syna
                                                    kompleksy to tu chyba ma ktoś inny
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:04
                                                    jeśli miałbym go zgorszyć tym czym bym chciał mając 2 mamy to niekoniecznie
                                                    musiałbym byc biologicznym synem pozatym a w sumie to może masz rację :P
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:05
                                                    a ja, jakbym sie w młodości źle prowadziła mogłabym mieć synka w tym wieku : )))

wobraź sobie Kiniu zaskoczenie nie tylko księdza: przychodzimy z Metim do
                                                    szkoły, a on nas przedstawia jako swoje dwie mamy!!! : ))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:08
                                                    znacznie większe wrażenie zrobiłby mówiąc, że to jego dwie dziewczyny!
                                                  • eexx Re: Liczę na to 31.10.04, 20:11
                                                    tak to ja powiem:)
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:12
                                                    mam nadzieję!
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:12
                                                    ...do usług : )))))))))))))
                                                  • Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:02
                                                    ... o co prosisz ...
                                                  • eexx Re: Liczę na to 31.10.04, 20:04
                                                    ale rozpanoszenie....
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:05
                                                    Ide sobie odgrzać zupę marchewkową :D
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:06
                                                    nie znęcaj się
                                                    ja już zgłodu wypiłam kubek nesquicka z 6 łyżeczek!!
                                                  • eexx Re: Liczę na to 31.10.04, 20:08
                                                    Kto sie nad toba zneca?
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:17
                                                    Meti tą zupką
                                                  • eexx Re: Liczę na to 31.10.04, 20:05
                                                    wlasnie o to mi chodzilo w zwiazku z butamI:)
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:07
                                                    eexx napisał:

> wlasnie o to mi chodzilo w zwiazku z butamI:)

o seksowne zzuwanie? ; )))
                                                  • Gość: broton Re: Liczę na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:08
                                                    ... eexx - Ty tu a ja Tam pytam - "kiedy" ...
                                                  • eexx Re: Liczę na to 31.10.04, 20:16
                                                    broton to nie w tym miejcu:) na nudzie bedzie wiadomo, a o Jimim duzo pozniej na Jimim
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:19
                                                    eexx napisał:

> broton to nie w tym miejcu:) na nudzie bedzie wiadomo, a o Jimim duzo pozniej
                                                    n
                                                    > a Jimim

możesz mu mail wysłać...Broton ma stałego nicka....
                                                  • eexx Re: Liczę na to 31.10.04, 20:20
                                                    wiem, ale otworzylem i sasiednie watki wiec odpowiadam tam gdzie chce
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:10
                                                    Ksiądz jest dobry wpisal mi kiedys taką uwage to jeszcze w gimnazjum cytuje
                                                    "Mateusz bawił się czymś na lekcji i nagle zza ławki wyłoniła się napompowana
                                                    prezerwatywa prezerwatywa i zaczeła zmierzac w mym kierunku.Gdy kazałem mu ja
                                                    wurzucić zaprzeczył że to nie on i powiedział z drwiną że kosciół zabrania
                                                    stosowania antykoncepcji i on tego nie dotknie.Prosze rodziców o stawienie się
                                                    w szkole"
                                                    Na co mama odpisała księdzu
                                                    "Jeśli Ksiądz jest na tyle niedorozwinięty żeby wzywać mnie w takiej sprawie to
                                                    prosze lepiej iść do zakonu tam się mało mówi i nic nie pisze z powazanie xXx
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:13
                                                    o rany, na dodatek nosisz moje ulubione imię
                                                    chyba cię jednak adoptuję!
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:15
                                                    No a od czego się mógł wziąść metiowiec ? :P tak serio to sie wzieło od tego
                                                    że jak był sylwester i się piło dość obficie żona mojego kolegi
                                                    powiedziała "k*** 15 lat, 0,5 L i nic mu nie jest on jest jak
                                                    odrzutowiec.Metiowiec - Odrzutowiec" to coś w stylu Bond.James Bond
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:17
                                                    ...żona???? w tym wieku??????
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:18
                                                    Ależ mój kolega a zarazem nauczyciel gry na gitarze ma 35 lat żona 28 a ze
                                                    kolega to kolega
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:19
                                                    ok...już sie zdenerwowałam, że dokonała sie jakaś rewolucja obyczajowa...a ja
                                                    nie zauwazyłam...
                                                  • eexx Re: Liczę na to 31.10.04, 20:21
                                                    w oku cyklonu czasem jest spokoj
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:25
                                                    ...a jakoś nigdy nie jestem na bieżąco....zawsze gdzieś z boku i obok....
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:21
                                                    Rewolucja ? Tanie Wino Podrożało ? Niemożliwe !
                                                  • metiowiec Super 31.10.04, 20:27
                                                    I jeszcze mam imię które się podoba Kini :) faaaaaaaaajnie
                                                  • columbia Re: Super 31.10.04, 20:27
                                                    a ja to juz się nie liczę?!?!?
                                                  • metiowiec Re: Super 31.10.04, 20:29
                                                    Jak mówiłem starczy mnie dla wszystkich.Liczysz sie liczysz sie i to bardzo :)
                                                    (podpowiedź : powiedz ze tobie tez sie podoba moje imię)
                                                  • columbia Re: Super 31.10.04, 20:30
                                                    to jedno z moich ulubionych : )))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: kinia Re: Super IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:28
                                                    jest na forum taki inny młody Mateusz, mtq się zowie - poinformowałam go
                                                    wczoraj o moim upodobaniu do tego imienia
                                                    mam nadzieję, że się ucieszył!
                                                  • columbia Re: Super 31.10.04, 20:29
                                                    może to ten sam ; )))
                                                  • Gość: kinia Re: Super IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:31
                                                    pasował by
                                                  • metiowiec Re: Super 31.10.04, 20:32
                                                    idzie ktoś 12 Listopada w piątek w ciągu dnia do Pięknego Psa ?
                                                  • columbia Re: Super 31.10.04, 20:34
                                                    może pójdę......
                                                    : )))

o której?
                                                  • metiowiec Re: Super 31.10.04, 20:35
                                                    Ja chyba będe siedział od otwarcia czyli 10
                                                  • metiowiec Re: Super 31.10.04, 20:37
                                                    Ide na balkon na fajosa - wracam za 5 min
                                                  • columbia Re: Super 31.10.04, 20:38
                                                    do szkoły nie idziesz?
                                                  • Gość: kinia Re: Super IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:41
                                                    szkoły mają wtedy wolne i chyba odrabiają kiedy indziej
                                                  • Gość: kinia Re: Super IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:39
                                                    ja wtedy wyjeżdżam na długi weekend
                                                  • columbia Re: Super 31.10.04, 20:39
                                                    a jak będzie otwarcie?
                                                  • columbia pomyliły mi sie tygodnie-sorki : ) 31.10.04, 20:40
                                                  • Gość: kinia Re: pomyliły mi sie tygodnie-sorki : ) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:42
                                                    a jakby się otwarcie opóźniło to trudno, moja strata
                                                    żal byłoby stracić bilet na samolot
                                                  • columbia Re: pomyliły mi sie tygodnie-sorki : ) 31.10.04, 20:44
                                                    słusznie....ale myslę, że to w ten łikend wreszcie bedzie
                                                  • warpath Re: Liczę na to 31.10.04, 20:37
                                                    He he ,jak pamiętam kiedy mnie kiedyś świecki katecheta w szkole średniej
                                                    napisał taką uwagę.Pamietam to jak dziś:"Okłamauł(pisownia autentyczna)
                                                    katechetę,mówiąc,że idzie do ubikacji,bo mu się sikać chce,a w żeczywistości
                                                    (także autentyczna pisownia,dziennik lekcyjny z roku 1995,pół szkoły miało ubaw)
                                                    wyszedł zapalic papierosa w ubikacji
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:38
                                                    jak mogłeś tak ksiendza oszókać?
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:41
                                                    jak dobrze, że mnie ominęła ta przyjemność....za moich licealnych czasów nie
                                                    mieliśmy religii!!!!!!!!!
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:45
                                                    Tak to prawda mamy juz odrobione :) to co kogo mam sie spodziewać ??
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:47
                                                    strasznie dalekosiężne plany czynisz...
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:47
                                                    jak nic mi nie wypadnie to może przyjdę....
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:45
                                                    ja miałam w podstawówce i liceum ale lubiłam
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:46
                                                    Działa wam gg bo mi nie :/
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:47
                                                    mnie działa....
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:48
                                                    O mnie już też :)
                                                  • Gość: kinia Re: Liczę na to IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:48
                                                    działa ale ostatnio ciągle są problemy
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:50
                                                    Jak już kupie sobie gitare bassowa to poprosze czy nie mogłbym zagrac w pieknym
                                                    psie.Moze tam z tyłu kolo tego okna by sie zgodzili kiedys jak sadzicie jakie
                                                    sa szanse i kto tam rządzi i jak sie nazywa ten barman co ma czesto grzywke na
                                                    zelu taki ekscentryczny i lubi laczyc polski z angielskim
                                                  • columbia Re: Liczę na to 31.10.04, 20:54
                                                    znam jednego z szefów...może się kiedys zgodzi
                                                  • metiowiec Re: Liczę na to 31.10.04, 20:55
                                                    Ahhhh było by bosko :) juz widze ten napis na szybie "Dziś wieczór Metiowiec i
                                                    jego improwizacje basowe - przyjdź i zobacz koniecznie"
                                                  • Gość: kinia papa IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:55
                                                    to już nie przelewki
                                                    naprawdę muszę popracować
                                                  • columbia Kiniu, natychmaist idź do roboty!!! 31.10.04, 20:57
                                                    ..bo przyjdzie cyber mooose : )))
                                                  • eexx Re: Kiniu, natychmaist idź do roboty!!! 31.10.04, 21:05
                                                    Cos Kinia jest dzis przeganiana:)
                                                  • columbia Re: Kiniu, natychmaist idź do roboty!!! 31.10.04, 21:07
                                                    o proszę, pan X. sie pojawił ; )
                                                    wracamy na nudę?
                                                  • eexx Re: Kiniu, natychmaist idź do roboty!!! 31.10.04, 21:08
                                                    ja jestem caly czas, tylko cos jeszcze dlubie obok w kompie
                                                  • metiowiec Re: papa 31.10.04, 20:57
                                                    W niedziele i do tak późna a co ty masz za pracę ? ja jak pracowałem przez
                                                    wakacje w agencji reklamowej i robiłem strony www reklamowe to sie obijałem jak
                                                    cholera a i tak kasa była :)
                                                  • metiowiec Idę... 31.10.04, 21:03
                                                    Idę sobie coś obejżeć w TV na MTV Classic bedzie zachwile Classic Rock jak coś
                                                    będe później
                                                  • broton Re: Idę... 31.10.04, 21:15
                                                    ... nie było mnie pół godziny - ale żeście się rozgadali - straciłem wątek ...
                                                    ... Colu czemu zawdzięczam Twe wstawiennictwo ...

... nie jestem pewien ... ale trochę wypuszczacie ...
                                                  • broton Re: Idę... 31.10.04, 21:16
                                                    .. eexx - to jakaś poważna selekcja - przepraszam już ani słowa na temat
                                                    otwarcia ...
                                                  • columbia Re: Idę... 31.10.04, 21:16
                                                    wstawiennictwo w czym?
                                                  • columbia a tak wogóle... 31.10.04, 21:17
                                                    przejjdź na nudę, bo nie mogę się skoncentrować na dwóch wątkach
                                                  • Gość: broton Re: Idę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:29
                                                    ... "możesz mu mail wysłać...Broton ma stałego nicka" ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka