Gość: skks IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 14:38 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skks Re: Czy stało się coś ciekawego w Krakowie? IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 14:48 Znowu tekst mi uciekł: Nie ma mnie w Krakowie już pięć całych dni. Czytam gazety, ForumKraków i tak w sumie to nic ciekawego się nie dowiedziałem. Co z Rynkiem? Czy Kazimierz jeszcze stoi? Czy kwitną kwiaty w Ogrodzie Botanicznym? Co z krakowskim metro? Czy piwo w ogródkach ma dobry smak? Czy Zakrzówek dalej zaśmiecony? i co stało się ciekawego? :-)))skks PS. A co u maturzystów - nerwiczka w pełni? Pozdrawiam szczególnie maturzystów XIII LO w Krakowie./a zwłaszcza jedną maturzystkę/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy stało się coś ciekawego w Krakowie? 29.04.02, 15:08 Gość portalu: skks napisał(a): > Znowu tekst mi uciekł: > Nie ma mnie w Krakowie już pięć całych dni. > Czytam gazety, ForumKraków i tak w sumie to nic ciekawego się nie dowiedziałem. specjalnie mnie to nie dziwi. ostatnio zauwazylem tu praktycznie brak watkow o krakowie jako takim... > Co z Rynkiem? rozgrzebuja go jeszcze w okolicahc grodzkiej. a tak to juz ogrodki wykwitly, tylko jeszcze troche za zimno na siedzenie. > Czy Kazimierz jeszcze stoi? jak sadze, ale na wlasne oczy nie widzialem... > Co z krakowskim metro? dzisiaj strasznie sie spoznialo. to chyba przez budowe lini do LimanowY... > i co stało się ciekawego? wiosna jest :))) a na reszte pytan nie odpowiem, bo nie czuje sie kompetentny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re:Krakowskie metro 29.04.02, 15:23 Mam pytanie na temat krakowskiego metra. Co to jest wlasciwie? Czy to takie prawdziwe metro pod ziemia i szybko mozna przemiescic sie z miejsca na miejsce? Jaka jest trasa przejazdu? Jakos nie moge uwierzyc ze cos takiego istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re:Krakowskie metro IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 15:26 Wszystko o krakowskim metrze jest tutaj: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp dzial=0511&forum=409&wid=1039603&aut=konik.maly&aid=1039603 Chyba dasz sobie radę z tym przerwanym linkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re:Krakowskie metro IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 15:28 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=409&wid=1039603&aut=konik.maly&aid=1039603 Muzooooooo dziwę Ci się, że nic o Krakowskim metrze nie słyszałaś jego linie dochodzą już do Lim... :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re:Krakowskie metro IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 29.04.02, 15:33 Co do krakowskiego metra: 1.) Oczywiście, że jest prawdziwe; 2.) Pod ziemią bywa tylko w wyjątkowych przypadkach (np. jak wpadnie do rowu); 3.) Można przemieszczać się nim z miejsca na miejsce, ale czy szybko - to już kwestia interpretacji pojęcia szybkości; 4.) Trasy przejazdu są różne, w zależności od położenia tuneli (naziemnych oczywiście); 5.) NIEDOWIAREK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re:Ludzie!!! Jestem w szoku!!! 29.04.02, 15:40 Tylko chce powiedziec, ze nadal jakos nie moge sobie uswiadomic ze jest cos takiego jak metro w Krakowie. Czyzby nawet moja wlasna rodzina mi o tym nie powiedziala? Od kiedy jest to metro? Czy jest oficjalna strona z rozkladem jazdy, trasami itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re:Ludzie!!! Jestem w szoku!!! IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 15:43 Muzoo!!! o metrze poczytasz wszystko na ForumKraków w dziale "komunikacja i inwestycje" :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks ale co się dzieje w Krakowie? metro znam!! IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 15:40 Ludziska, opowiedzieli byście mnie biednemu coś o Krakowie, np. o korkach, drzewach, kinach, sklepach, kibolach, ptakach, Kurdwanowie i innym Bieżanowie a nie o metrze im. Prof. Golasa o którym wiem już wszystko/o metrze a nie o profesurze/. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Robicie sobie jaja 29.04.02, 15:45 Prosze o stronke na temat tego metra. Bo jak mnie oszukujecie, to bedziecie sie w piekle smazyc bez litosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: oki 29.04.02, 15:48 Wszystko juz wiem. Po prostu wszyscy chca metro i takie fantazyjne opowiesci to jak oklad na zmeczana dusycke. Juz nie chce wiedziec czy jest metro czy nie. Rezygnuje bo mi przykrosc sprawiacie, ze tak bez wstydu biadna muze oszukujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: oki 29.04.02, 15:58 muzaaa napisał(a): > Wszystko juz wiem. Po prostu wszyscy chca metro i takie fantazyjne opowiesci to > > jak oklad na zmeczana dusycke. Juz nie chce wiedziec czy jest metro czy nie. > Rezygnuje bo mi przykrosc sprawiacie, ze tak bez wstydu biadna muze oszukujecie > . jakie oszukujemy. tam jest szczera prawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Robicie sobie jaja IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 15:48 muzaaa napisał(a): > Prosze o stronke na temat tego metra. Bo jak mnie oszukujecie, to bedziecie sie > > w piekle smazyc bez litosci:) Przecież podawałem Ci link we wcześniejszym poście tylko musisz go na raty wkleić, ale chyba dasz sobie radę. Jak nie to szukaj tak jak radził skks w dziale komunikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: ale co się dzieje w Krakowie? metro znam!! IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 29.04.02, 15:57 Korki, ptaki i drzewa dalej są, a nawet jakby ich coraz więcej (wiosna?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: ale co się dzieje w Krakowie? metro znam!! IP: 217.99.216.* 29.04.02, 17:16 qna, wracałem sobie parę dni temu z iwonicza do siebie, droga spoko, nawet przejazd przez brzesko, wieliczka ok, wielicka, limanowskiego luzy i... wpieprzyłem się na wielopole... godzinę z kwadransem później, w okolicy westerplatte zadzwoniłem do domu, by odwołać obiad i zamienić go w kolację... skks-iku zacny, odpoczywaj od przaśnej rzeczywistości, chłoń pełną piersią górskie powietrze i pij dobre zahraniczne pyfo ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ale co się dzieje w Krakowie? metro znam!! 29.04.02, 17:23 Gość portalu: peteen napisał(a): > qna, wracałem sobie parę dni temu z iwonicza do siebie, droga spoko, nawet > przejazd przez brzesko, wieliczka ok, wielicka, limanowskiego luzy i... > wpieprzyłem się na wielopole... godzinę z kwadransem później, w okolicy > westerplatte zadzwoniłem do domu, by odwołać obiad i zamienić go w kolację... uroki Krakowa. swiatla w tamym miejscu sa nienormalne. nawet piesi narzekaja, a to chyba juz jest naprawde dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ale co się dzieje w Krakowie? metro znam!! 29.04.02, 19:20 Gość portalu: skks napisał(a): , Kurdwanowie i innym Bieżanowie Nieładnie. Mieszanie Bieżanowa z Kurdwanowem MUSI wywołać reakcję Separatystów Bieżanowskich. Nie może Bieżanów być okradany przez zatęchły pseudoośrodek Kraków czy inny Kurdwanów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: ale co się dzieje w Krakowie? metro znam!! IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 20:41 Kubusiu miły to nie mieszanie Kurdwanowa z innmi dzielnicami tylko chęć przywałania wiadomości z Krakowa - wielkiego. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Sluchaj skks 29.04.02, 21:19 Nie tesknij tylko zacznij brac przyjemnosci z pobytu w pieknej Muszynie. Wczesna pewno wiosna tam, ptaki pewno ladnie cwierkaja o poranku. Powietrze pachnace itd. Pewno jestes rozrywany w tym sanatorium przez babeczki. Zrelaksuj sie, zabaw sie, wypocznij. Wrocisz taki odmlodzony, pelny sil witalnych i w ogole zadowolony. Dobre masz tam jedzenie i mily pokoj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andr Re: Sluchaj skks IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 21:45 Wlasnie !!! Dobrze Muzooo mowisz. Masz wypopczywac i sie dobrze bawic. A na Krakow bedzie jeszcze czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: Czy stało się coś ciekawego w Krakowie? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 30.04.02, 22:09 Zaczęła działać po remoncie fontanna na Plantach naprzeciwko LOTu. Widziałam dziś wieczorem, być może była to próba generalna przed oficjalnym uruchomieniem, jest podświetlana, z wysokim słupem wody pośrodku i niższym dokoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czy stało się coś ciekawego w Krakowie? IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 09:52 I to jest kapitalna wiadomość, tak trzymać!!!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Największa sensacja byłaby, gdyby krakusy: 29.04.02, 21:50 a) zaczęli po sobie sprzątać b) przestali okradać innych c) wyszli ze swojego zacofania Naturalnie są to postulaty całkowicie nierealne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andr Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 22:34 Skks-ie drogi. Jezeli o Krakow chodzi, to tu zawsze cos ciekawego sie dzieje. Wystarczy tylko byc !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 11:46 No nic to. Jesteście okrutni!!!! Pokój mam trzyfacetowy, z łazienką, telewizorkiem i widokiem na ruiny zamku Muszyńskiego./ Sześć kamieni na krzyż poukładanych ale widok piękny/ Jedzenie dobre no taka stołówa ale smaczna. Panienki są, nawet wiele, ale takie raczej balzakowskie. Wczoraj byłem na szarlotce - pyszna. /Łeb mnie od nie troszki boli/ Ale spełnijcie moją prośbę. proszę Czy w Krakowie naprawdę nic się nie dzieje, czy tylko Wy nie zwracacie na to uwagi? Jesteście zabiegani, podenerwowani i nie zwracacie uwagi na innych ludzi, zdarzenia, zmiany, wypadki, śmiesznostki, pijaków, panienki. W sumie to dziwię się NAM wszystkim jak mało NAS interesuje otoczenie, problemy innych ludzi, miasto, jego życie. Aszkoda. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 11:55 zamykają mi kino świt; spędziłem tam parę lat teraz huta już całkiem zacznie schodzić na psy ( bo został tylko studyjny sfinks ), z czego tu się cieszyć ? to właśnie w świcie byłem na pierwszym w moim życiu filmie od 18 lat ( a miałem 15 ), kto mi zwróci te emocje ? tylko patrzeć, jak każą fedorowi zamknąć teatr ludowy... a w ogóle to piękna wiosna :))) i :((( Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 30.04.02, 11:59 alez dzieje sie dzieje, są odpowiednie wątki :-)) chyba, że nie uwierzyłeś skks-ie w historię z Zinem, który ponownie bedzie psuł NASZ Rynek. Makabryczna wieść o "prawach autorskich Zina" do projektu Rynku chyba przebija tę o kinie Swit (sorry peteen) m.in Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 12:09 ale o tamtym pisaliśmy i skks mógł to przeczytać, a kto upomni się o "jakieśtam" kino... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Stało się coś ciekawego w Krakowie! 30.04.02, 12:16 lubiłem kino Świt niestety (z mojego punktu widzenia) było w NH i niestety, nie da się go obronić dobrze będzie, jak obroni się Mikro planów co do budynku Świtu chyba jeszcze nie ma. Jak padała Uciecha podobno były, ale wczoraj widziałem wywieszkę: 1200 m2 dow wynającia. Znaczy sie plany spaliły na panewce. Profesor profesorem ale wara mu od Rynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 12:10 A co będzie w kinie Świt? Aby nie znowu Hiperek? albo inne bingo? A co do Zina to pamiętam jego "Piórkiem i Węglem" nauczyłem się o Polsce więcej niż na wszystkich lekcjach z Plastyki/ no kiedyś, u mnie to były - rysunki/. A dziś P. Profesor to staruszek ale to Profesor nie Golas. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 12:17 no, chybaś nie czytał wątku zinowskiego - zaglądnij tam koniecznie... a w świcie ? pomysłów sporo, fundacja socland chciałaby zaanektować kino na rzecz wielkiego projekty socrealistycznego np. na projekcje filmów z tamtego okresu, ba, ale skąd wziąć kasę na bieżące wydatki ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 30.04.02, 12:21 wiesz coś więcej o biznesplanie soclandu? cos podobnego chciał zrobić Bielecki w Wawie, ale: "kasa, misiu, kasa..." boję się takich projektów, bo kończą jak Manghha na garnuszku podatników Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 30.04.02, 12:17 eh wrzuciło mi się nie tu gdzie trzeba powinno byc pod skks-em :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 12:30 A ja bym się nawet w ten projekt zaangażował. To był okres, który wspominam dość ciepło. Obfitował w wiele zdarzeń niekoniecznie nie przyjemnych. To była moja młodość, "durna i chmurna". Komuno wróć:)) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
ram123 Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 30.04.02, 12:37 EEch.Z tą komuną to cię chyba poj...Coś mi się zdaje , ze prądami za bzrdzo cię popieścili... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 30.04.02, 12:38 a kasa? wystawa o PRL-u w wawie cieszyła się duzym powodzeniem, ale na siebie raczej nie zarobiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 13:47 Drogi ram123, Bądź łaskaw czytać ze zrozumieniem. Lecz jeżeli ja nie napisałem jasno to moja wina, przepraszam. I wyjaśnię dokładnie: Nie jestem miłośnikiem "ekonomii socjalizmu" wprost przeciwnie. Lecz czymś innym jest polityka,ekomomia, zamordyzm, głupota tamtych czasów a czymś innym są moje pierwsze miłości, moja młodość, moja szkoła, moi ówcześni przyjaciele. My razem żyliśmy w tych złych czasach lecz byliśmy młodzi mieliśmy fantazje, swoje przyjemności, swoje radości nawet w tych złych czasach. "Komuno wróć" to nie apel by powracał Gomułka, Gierek czy stan wojenny lecz by powróciła młodość./niestety nie wróci - to se ne wrati/ :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andr Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 18:46 Gość portalu: skks napisał(a): > My razem żyliśmy w tych złych czasach lecz byliśmy młodzi mieliśmy fantazje, > swoje przyjemności, swoje radości nawet w tych złych czasach. Jest taka piosenka najwspanialszego swiata kabaretu, jedna zreszta z mych ulubionych: Ta nasza młodość Słowa: Tadeusz Śliwiak Muzyka: Zygmunt Konieczny Wykonanie: Halina Wyrodek Ona jest wśród kamieni Rwącym światłem strumyka Wiewiórkami po drzewach Po gałęziach pomyka Ona iskrą w kamieniu Ona mlekiem w orzeszku Ona świata ciekawa Jak miedziany grosik w mieszku Ta nasza młodość Z kości i krwi Ta nasza młodość Co z czasu kpi Co nie ustoi w miejscu Zbyt długo Ona co pierwszą jest Potem drugą Ta nasza młodość Ten szczęsny czas Ta para skrzydeł Zwiniętych w nas Ona kwiatem we włosach Octem w jabłkach jest pierwszym Gorzką pianą na piwie W świata gwarnej oberży Buntem jest niespełnionym Co na serce umiera Ona tylko to daje Co innemu zabiera Mysle ze opowiesc to dosc sentymentalna. Niech wiec mowia slowa piesni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 13:48 Kasa? to rzecz względna. raz jest , raz jej nie ma. a wystawa bedzie./mam nadzieję/ :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 30.04.02, 13:57 Socland to chyba duży projekt duży projekt, duża kasa, a co do względności, to niestety, jak dysponujemy własna kieszenią, możemy się zgodzić na filozoficzny spokój, kiedy jej nie ma. Ale jak robimy duży projekt to... sorry Winnetou, ale kasa musi być dobrze zaplanowana, bo potem wyciąga się ręce do podatników. Vide: Manggha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 16:03 Każda inwestycja musi być dobrze policzona, sfinansowana i zbilansowana. Akurat rozmawiasz z fachowcem w tej branży.I to na własny użytek a nie na etacie urzędnika. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 30.04.02, 16:07 no to się cieszę :-) czyli rozumiesz o co mi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 19:33 Tak rozumiem.:))) Ale i nie twierdzę, że dotowanie kultury z budżetu jest czymś nagannym. Mecenat państwa w tych czasach jest niezbędny.Niestety. Dlatego nawet deficytowa impreza kulturalna np. Festiwal Jazzowy w Krakowie w Piwnicy pod Baranami ma szansę rozwoju i promocji Polskiego Jazzu. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 13:47 Wygnaliście z Krakowa do Muszyny i nic nie chcecie o Krakowie napisać. Jedna fontanna na tydzień, to wszystko? SZKODA. :-((( skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 02.05.02, 11:25 oj nie martw sie. ja nie wiem nic... w ogole w centrum dawno nie bylem, a tu gdzie mieszkam nic sie nie dzieje. zreszta w muszynie chyba nawet ciekawiej. wczoraj caly krakow wyjechal w gory, korek byl od myslenic do zakopanego... my spasowalismy po paru kilometrach, ale i tak wszedzie bylo pelno ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 12:07 Bo w "takie" dni to trzeba jechać przez Wieliczkę, Dobczyce, Węglówkę, Mszanę, Rabkę, Rdzawkę - wyjeżdzasz na zakopiankę obok stacji benzynowej w Rdzawce. Najczęsciej droga pusta, korka jeszcze nie uświadczyłem a jeżdżę praktycznie co tydzień. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: 149.156.58.* 02.05.02, 12:21 Gość portalu: skks napisał(a): > Bo w "takie" dni to trzeba jechać przez Wieliczkę, Dobczyce, Węglówkę, Mszanę, > Rabkę, Rdzawkę - wyjeżdzasz na zakopiankę obok stacji benzynowej w Rdzawce. > Najczęsciej droga pusta, korka jeszcze nie uświadczyłem a jeżdżę praktycznie co > > tydzień. > :-))) skks Oj skks, widać, że Cię w Krakowie nie ma. Wczoraj żeby wyjechać z Krakowa do Wieliczki to stać juz trzeba było na Kamieńskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 02.05.02, 19:19 Gość portalu: kathy38 napisał(a): > Oj skks, widać, że Cię w Krakowie nie ma. Wczoraj żeby wyjechać z Krakowa do > Wieliczki to stać juz trzeba było na Kamieńskiego :) No właśnie, tylko dlaczego wmieszano w to wszystko niewinnych ludzi wracających sobie z centrum autobusem 173? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 02.05.02, 12:29 Gość portalu: skks napisał(a): > Bo w "takie" dni to trzeba jechać przez Wieliczkę, Dobczyce, Węglówkę, Mszanę, > Rabkę, Rdzawkę - wyjeżdzasz na zakopiankę obok stacji benzynowej w Rdzawce. > Najczęsciej droga pusta, korka jeszcze nie uświadczyłem a jeżdżę praktycznie co > > tydzień. > :-))) skks jechalismy tamtymi drogami. moze nie dokladnie, ale prawie o rabke zachaczylismy. na koniec wyladowalismy w markowych szczawinach, ktore okazaly sie maksymalnie zapchane. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 02.05.02, 22:35 1. Do Wieliczki jedzie się Cechową, później przez Barycz i bocznymi od razu na drogę do Dobczyc - niestety jeżeli nie wybudują 2-ej nitki do Wieliczki to tak będzie zawsze!! 2. A w sumie Mikołaju to dokąd jechaliście? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 02.05.02, 22:44 skks napisał(a): > 1. Do Wieliczki jedzie się Cechową, później przez Barycz i bocznymi od razu na > drogę do Dobczyc - niestety jeżeli nie wybudują 2-ej nitki do Wieliczki to tak > będzie zawsze!! Na majówkę forumowiczów zabieram plan Krakowa i Wieliczki i nie dam Ci spokoju jak mi nie oznaczysz skrótu na Wieliczkę. Mam tam działkę i nie w smak mi godzinne jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 02.05.02, 22:47 Będę najszczęśliwszym człowiekiem!!! :-))))))))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 02.05.02, 23:02 skks napisał(a): > Będę najszczęśliwszym człowiekiem!!! > :-))))))))) skks Czy z powodu uszczęśliwienia innego człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 02.05.02, 23:10 Pomaganie bliźniemy jest moją namiętnoscią a jeżeli bliźni jest płci piękniejszej to...... :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 02.05.02, 23:15 skks napisał(a): > Pomaganie bliźniemy jest moją namiętnoscią a jeżeli bliźni jest płci > piękniejszej to...... ... jesteśmy umówieni. :) Znak rozpoznawczy - plan Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 02.05.02, 22:51 skks napisał(a): > 1. Do Wieliczki jedzie się Cechową, później przez Barycz i bocznymi od razu na > drogę do Dobczyc - niestety jeżeli nie wybudują 2-ej nitki do Wieliczki to tak > będzie zawsze!! > 2. A w sumie Mikołaju to dokąd jechaliście? jechalismy do Zakopanego, ale po drodze zdecydowano, ze lpeij gdzies zjechac z Zakopianki i wyladowalismy w Markowych Szczawinach, pod Babia Gora. przyjemny spacerek, ale nie spodziewalem sie, ze tam miejscami bedzie jeszcze pol metra sniegu (i to nie na gorze, ale w lesie) i tyle ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 02.05.02, 23:04 Mikołaju!!! Polecam inny kierunek sobotnio-niedzielnych wyjazdów. Okolice Niedzicy, Czorsztyna, Krościenka tak wogóle Pienin. I droga ciekawsza, i tereny jeszcze nie tak zepsute, i ludzie normalniejsi, i ceny dla ludzi, i w lecie można popływać - osobiście własne cielsko pomoczyć, na łódce i na desce polatać. A w zimie wyciągi prawie puste, no nie jest to Kasprowy ale taka Bukowina. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 02.05.02, 23:14 skks napisał(a): > Mikołaju!!! > Polecam inny kierunek sobotnio-niedzielnych wyjazdów. > Okolice Niedzicy, Czorsztyna, Krościenka tak wogóle Pienin. > I droga ciekawsza, i tereny jeszcze nie tak zepsute, i ludzie normalniejsi, > i ceny dla ludzi, i w lecie można popływać - osobiście własne cielsko pomoczyć, > > na łódce i na desce polatać. > A w zimie wyciągi prawie puste, no nie jest to Kasprowy ale taka Bukowina. > :-))) skks ales strzelil :) rodzinka jedzie jutro do Czorsztyna :))) juz beze mnie, bo ja nie mam ochoty znowu stac w Korkach, czy przepychac sie przz tlumy, wiec zostaje w wyludnionym Krakowie. a w Czorsztynie nad zalewem jest bardzo przyjemnie, bylismy z pol roku temu na kilka dni, milo, spokojnie, zero ludzi, tylko jeszcze infrastruktura w powijakach praktycznie... moze teraz jest lepiej, nawet na pewno, ale nie mnie dane jest to sprawdzic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 02.05.02, 23:15 Mikołaju!!! Pewnie nie obcy jest Ci człowiek, który ukrywał się pod nickiem Mtq, co z nim? Dlaczego zniknął? Smutek mnie opanował. :-((((( skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 02.05.02, 23:25 skks napisał(a): > Mikołaju!!! > Pewnie nie obcy jest Ci człowiek, który ukrywał się pod nickiem Mtq, co z nim? > Dlaczego zniknął? > Smutek mnie opanował. nie ma sie co smucic. juz to wyjasnialem Zbigniewowi. po prostu nie wchodzi na foum. nie chce mus ie albo nie ma czasu, bo soie znowu pink floydow, the doorsow i pelno innych na mp3 przegrywa... w kazdym razie sie mnie pytal pare razy, czy duzo osob juz sie o niego dopytuje :) zalozcie jakis temat, ze tesknicie to pewnie wroci :)))) ale nie smuc sie. zyje i ma sie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 02.05.02, 23:29 Jak już zrobi kolekcje mp3 z tymi utworami to , mam nadzieję, że da mi ściągnąć, albo mi może wypali na dysku. Jak myslisz? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 02.05.02, 23:59 skks napisał(a): > Jak już zrobi kolekcje mp3 z tymi utworami to , mam nadzieję, że da mi > ściągnąć, albo mi może wypali na dysku. Jak myslisz? > :-))) skks Mysle, ze wystarczy ladnie poprosic :))) ja tez bym cos od niego zassal, bo ma tam wszystko, nawet to, czego nie lubi (!), jak Aerosmith np... w kazdym razie powiem mu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 03.05.02, 00:03 Jak będziesz pytał to zapytaj jeszcze o komplet Armstronga, proszę. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 03.05.02, 00:17 skks napisał(a): > Jak będziesz pytał to zapytaj jeszcze o komplet Armstronga, proszę. > :-))) skks Luisa Armstronga? tego, co tak chrypial? dobra... nie wiem, co on tam ma na kompie, bo nie zblizamy sie do swoich z zasady, ale obiecuje sie o wszystko dowiedziec :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 18:57 mikolaj7 napisał(a): > skks napisał(a): > > > Jak będziesz pytał to zapytaj jeszcze o komplet Armstronga, proszę. > > :-))) skks > > Luisa Armstronga? tego, co tak chrypial? dobra... nie wiem, > co on tam ma na kompie, bo nie zblizamy sie do swoich z > zasady, ale obiecuje sie o wszystko dowiedziec :)))) no i podstepem sie dowiedziales :-))) no i Armstronga nie widziałeś :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 05.05.02, 19:40 Byłem niedawno w Muszynie (o której mowa wyyżej) i gdybyśmy pobyli tam dłużej, złotówy z ryneczku popodbijały by nam oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? 12.07.02, 17:12 Czy stało się coś ciekawego w Krakowie? :-))) skks PS. Tylko nie piszcie o prez. Golasiu, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: Czy stało się coś ciekaego w Krakowie? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 17:19 skks napisał(a): > Czy stało się coś ciekawego w Krakowie? > :-))) skks > PS. Tylko nie piszcie o prez. Golasiu, proszę no jak to? nie wiesz? nie slyszales jeszcze? wszyscy juz wiedza :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ?????? 12.07.02, 18:00 a tak mi sie napisalo, niektorzy sie nabieraja, jesli wszyscy naokolo pisza o czyms, a nie wiadomo o czym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 skks 12.07.02, 22:13 A kiedy Ci się ten film urwał? Bo wiesz, nie wiem od którego momentu zacząć opowiadanie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: skks IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 14.07.02, 21:12 A możesz zacząc od dzisiejszego rańca:) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś