Dodaj do ulubionych

Nauka hiszpańskiego w Krakowie...gdzie?

IP: *.tp1.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 22:03
Chciałabym rozpocząć naukę języka hiszpańskiego w jakiejś dobrej szkole
językowej w Krakowie. Jestem osobą dorosłą a języka hiszpańskiego chcę uczyć
się dla przyjemności.Interesują mnie Wasze opinie i porady. Chciałabym wybrać
taka szkołę, która nie jest zbyt droga, ale dobra. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: tuya Re: Nauka hiszpańskiego w Krakowie...gdzie? IP: *.pinnex.com.pl 09.11.04, 08:42
      Najlepszy jest podobno Instytut Cervantesa na Kanoniczej, ale niestety nie
      najtanszy.
      • Gość: Viki Re: Nauka hiszpańskiego w Krakowie...gdzie? IP: *.tp1.net / *.kolornet.pl 09.11.04, 12:25
        Czy możesz napisać o tym coś więcej? Interesuje mnie czy tam faktycznie można
        sie nauczyć tego języka? Chę uczyć sie dla przyjemności, więc nie zależy mi
        na "super szybkim wpychaniu wiedzy do głowy". ;-)
        Jakie są tam warunki i... niestety także jakie ceny?
        Z góry dziękuję!!!
        • Gość: tuya Re: Nauka hiszpańskiego w Krakowie...gdzie? IP: *.pinnex.com.pl 09.11.04, 12:53
          Niestety ja tam sie nie ucze (ach, te ceny), ale to bardzo porzadna szkola,
          filia miedzynarodowego instytutu. Tu masz nr tel. :421 32 55, 421 34 24 i link
          jesli chcesz sie dowiedziec wiecej:
          varsovia.cervantes.es/MenuEnsenanza_45_29.htm
          • Gość: marfefka Re: Nauka hiszpańskiego w Krakowie...gdzie? IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 09.11.04, 17:21
            hiszpanski to bardzo fajny i piekny jezyk, uczylam sie go w liceum, niestety
            wszyscy wiedza jaka sie wynosi wiedze po lekcjach jezykow z liceum... nijaka.
            wiec jak juz znajdziesz jakas fajniutka szkole hispzanskiego, to daj znac, tez
            sie chetnie zapisze ;]
            na malym rynku tez jest chyba jakas szkola hiszpanskiego i portugalskiego, ale
            nie pamietam dokladnie gdzie i jak sie nazywa
      • argentina82 Porto Alegre 23.01.05, 00:05
        Polecam Porto Alegre na Gertrudy 7 . Miła atmosfera i profesjonalizm
      • Gość: dolfuss Re: Nauka hiszpańskiego w Krakowie...gdzie? IP: *.chello.pl 16.04.05, 11:59
        A jakie sa ceny?
    • Gość: Viki Re: Nauka hiszpańskiego w Krakowie...gdzie? IP: *.tp1.net / *.kolornet.pl 09.11.04, 19:30
      Serdecznie dziękuję za wszelkie informacje!
      Mam świadomość,że za naukę języka trzeba płacić... czasem nawet dość sporo. :-(
      Ale... mimo wszystko będę próbować!
      Języka hiszpańskiego trochę nauczyłam się sama... Niestety jest to tylko
      niewielki wybór słówek i odrobina gramatyki... Nie umiem jednak swobodnie
      mówić, ani płynnie czytać...
      Liczę,że uda mi sie to zmienić!
      Pozdrawiam Wszystkich.
      • buscar Re: Nauka hiszpańskiego w Krakowie...gdzie? 12.11.04, 22:20
        Cervantes sucks!!! Nuda! Dośc duże grupy, a nauka (zwłaszcza dla
        początrkujących), gdzie w grupie średnia wieku to ok. 24 lata, polega na
        zabawach typu BINGO, pelota, głuchy telefon, memory. Jeśli ktoś chce się uczyć
        szybko i skutecznie - to tylko prywatne lekcje. Ja w ten sposób opanowałam
        biegle dwa języki.
        • Gość: Viki Re: Nauka hiszpańskiego w Krakowie...gdzie? IP: *.tp1.net / *.kolornet.pl 14.11.04, 21:44
          Hm...trochę się zasępiłam ;-) Mam zdecydowanie wiecej lat niż 24..... :-)
          Hiszpańskiego chcę uczyć się dla przyjemności... To piękny język!
          Może faktycznie powinnam pomyśleć o prywatnych lekcjach? Ale...ile to kosztuje?
          I jeszcze jedno... Czy nie istnieje niebezpieczeństwo,że trafię na oszusta?
          Co o tym myślicie?
          • buscar Re: Nauka hiszpańskiego w Krakowie...gdzie? 15.11.04, 13:10
            No co ty. W Kraku lekcji hiszpańskiego udzielaja głównie nauczyciele z
            Cervantesa. A jak płacisz i przychodzisz prywatnie to ty wymagasz :-). Pozdro!
            Sprawdź oferty NAUKA w Dzienniku Polskim.
            !Hola! (tzn. cześć po hiszpańsku)
    • argentina82 Re: Nauka hiszpańskiego w Krakowie...gdzie? 16.11.04, 00:15
      Z całą odpowiedzialnośią polecam Szkołę Języków Iberyjskich "Porto Alegre" na
      ul. Gertrudy 7 . Przemiła kadra, super atmosfera, a i nauczyć można się bardzo
      dużo.
      • Gość: Jorge Re: Nauka hiszpańskiego w Krakowie...gdzie? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 22.01.05, 14:51
        Ucze sie w PORTO od 2 lat i dalej zamierzam sie tam uczyc. Jest super!Mozna sie
        wiele nauczyc!
        Pozdrawiam
      • Gość: krakuska Potwierdzam! PORTO ALEGRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:44
        • Gość: topo Re: Potwierdzam! PORTO ALEGRE IP: *.ksw.edu.pl 27.01.05, 09:21
          Porto Alegre: profesionalnie i energetyzujaco!
          • Gość: Inga Re: Potwierdzam! PORTO ALEGRE IP: *.ksw.edu.pl 15.04.05, 14:00
            Ja wspominam PORTO z curso de verano. Po prostu genialnie, intensywnie i
            efektywnie. Efektownie tez!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka