to.ya 12.11.04, 18:20 - Wasze. Dlaczego właśnie to, a nie co innego w nich jest? :) Tak tylko pytam...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Re: sygnaturki 12.11.04, 20:25 Kiedys mialam fragment wiersza S.P. Jacka Kaczmarskiego, kiedy indziej fragment slowackiego podrecznika dla ratownikow gorskich, teraz- jak widac. Dlaczego? Bo pokazywaly w jakis sposoby myslenia w danych momentach zycia. I nawet te, ktorych nie ma bo zamienilam na inne wciaz pokazuja:) Broton... :) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: sygnaturki 12.11.04, 21:27 ... zastanawiałem się swego czasu nad sygnaturką - mam parę swoich powiedzonek czy cytatów , które nadawałyby się , ale mam wrażenie , iż zaciemniają - oraniczają one osobę wypowiadającą się i używającą ( na stałe ) jakiejś sygnaturki - oto czytamy post i potem zaraz "lepiej patrzeć w niebo" - trudno to (podświadomie oderwać od samego postu - staje się jego częścią a niezawsze pasuje czy uzupełnia myśł zawartą w poście... np ja często używam ( nie wiem czy to można nazwać sygnaturką ) wyrazenia "Kraków koło Nowej Huty leży" ale tylko w dyskusjach dotyczących Nowej Hutu (niekiedy ją dyskryminujących) i wów czas to ma jakiś sens ... .. są oczywiście sygnaturki "neutralne" , które nie wpływają na treść postów np "Sabina rajski ptak" - ale te jakoś niewiele mówią ... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: sygnaturki 12.11.04, 21:32 Tak, to prawda. Sygnaturka nie zawsze pasuje do danego postu i wyrazej w nim mysli, opinii. Ale czyz zadaniem sygnaturki nie jest powiedzenia czegos o osobie jej uzywajacej? W maly zakamuflowany sposob podpowiedzenia czegos o jej uczuciach? sposobie na zycie? na myslenie? :) BTW: Szkoda, ze nie byles w "Mleczarni"... --> chyba faynie bylo... :D Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Toya? 12.11.04, 21:35 wybierasz się? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=17304039&a=17574166 Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Toya? 12.11.04, 21:44 A tak dla slabszych: czas? miejsce? okazja? Niezaleznie od odpowiedzi nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Toya? 12.11.04, 21:53 ... teraz musi - wypomina mi mleczarnię , ja jej dym - pozostaje Floriańska 43 20h w sobotę ... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Dym 12.11.04, 21:59 broton napisał(a): > ...ale Ciebie nie było w dymie... A mialam byc? ;) Nic nie wiedzialam... :( Na @ nic nie bylo na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: sygnaturki 12.11.04, 21:57 ... o... a'propos sygnaturek - czy to coś znaczy : Kulturalny optymista czy optymalny kulturysta? T.y bitte schoen... :] Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: sygnaturki 12.11.04, 22:03 Czyli jednak będę ;P Druga część absolutnie nic nie znaczy, bo ja dbam tylko o jeden swój mięsień (piwny). A pierwsza owszem. Bardzo znaczy. Znaczy, że nie jestem sfrustrowanym mękołą, tudzież mękolącym frustratem. Bywam. Ale nie jestem :) A To.ya już wie, o co chodzi ;P My działamy razem w słusznej sprawie podniesienia morale narodu w tych łaskawych czasach :D Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: sygnaturki 12.11.04, 22:03 broton napisał(a): > ... o... a'propos sygnaturek - czy to coś znaczy : > > Kulturalny optymista czy optymalny kulturysta? Pochodzenia tego textu sie domyslam :)))) > T.y bitte schoen... :] A znaczenie tego chyba wiem yakie... :)))) BTW: Broton, z@jrzyj do poczty :) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: sygnaturki 12.11.04, 22:38 ... poczty na gw nie rozumiem i nie mam zamiaru rozszyfrowywać - jeśli masz coś mi wysłać , proszę na broton@op.pl ... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: W poczcie jest zaproszenie, ot co. :) 12.11.04, 22:46 Zbyt szybko "enter" mi wskoczyl, przepraszam. Jutro dam "klucze", tym, ktorzy zechca wejsc :))))) Jutro, bo czas na sen nadszedl. Kolorowych snow zatem i do "zobaczenia sie" wkrotce :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: W poczcie jest zaproszenie, ot co. :) 12.11.04, 22:48 ... dobranoc ... Odpowiedz Link Zgłoś
starsza_pani1 Re: W poczcie jest zaproszenie, ot co. :) 12.11.04, 23:01 Dobranoc. A w skrzynce- wierz mi- niedlugo cos sie znaydzie :))))) Kolorowych snow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwach4 Re: W poczcie jest zaproszenie, ot co. :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.01.05, 21:10 Jak wejść na formun " niebo do wynajęcia " Odpowiedz Link Zgłoś
ksylolit Re: sygnaturki 10.01.05, 21:27 czytając forum i pisząc na nim zrozumiałem, że: Odpowiedz Link Zgłoś