megafrustrat 22.11.04, 16:02 Zapemniałem przełożyć zimówki i ledwie wyjechałem z domu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Re: Ale sypie... 22.11.04, 16:07 megafrustrat napisała: > Zapemniałem przełożyć zimówki i ledwie wyjechałem z domu... Mega, na litość, uważaj na siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Ale sypie... 22.11.04, 16:11 No dzięki.Ale z pożytkiem dla cywilizacji ziemskiej byłoby,gdybym się gdzieś rozkwasił.Ponoć jestem niebezpieczny dla otoczenia;). PS.Zimówki same nie jeżdźą,trza trochu umić.Jakkolwiek by to zabrzmiało nie twierdzą ,że dobrze umiem,choć umiem,może niezbyt świetnie ale jednak trochę umiem Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ale sypie... 22.11.04, 16:13 megafrustrat napisała: > No dzięki.Ale z pożytkiem dla cywilizacji ziemskiej byłoby,gdybym się gdzieś > rozkwasił.Ponoć jestem niebezpieczny dla otoczenia;). Ty sobie ewidentnie grabisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :[[[[[[ Albo mnie w nerwy wprowadzisz chcesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boszsz jaki Ty marrrrrrrruda jessteś... > > PS.Zimówki same nie jeżdźą,trza trochu umić.Jakkolwiek by to zabrzmiało nie > twierdzą ,że dobrze umiem,choć umiem,może niezbyt świetnie ale jednak trochę > umiem Hę? :D Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Ale sypie... 22.11.04, 16:19 Ja sobie nie grabię...Słyszałem ta opinię od dwóch osób w sobotę:"Ty ***** to czasami jakiś dziwny jesteś".A o zimówkach miałem to na myśli,że niektórzy przełożą opony zimowe i jeżdżą tak,jakby był środek lata,sucha droga i +30.A potem jest płacz,kiedy przypadkiem ich zarzuci na inne auto i tłumaczenie:"Panie,ale ja miałem zimówki...".Skądś to znam. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ale sypie... 22.11.04, 16:22 megafrustrat napisała: > Ja sobie nie grabię...Słyszałem ta opinię od dwóch osób w sobotę:"Ty ***** to > czasami jakiś dziwny jesteś". :D I tak grabisz i tak... :)))))))) A że dziwny? Hmmmm... Znajdź mi ze trzy osoby, ktore w taki czy inny sposób dziwne nie są... Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Ale sypie... 22.11.04, 16:09 obecnie właściwym środkiem lokomocji są sanki wystarczy się tylko dobrze podpiąć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ale sypie... 22.11.04, 16:10 Albo łyżwy. Tylko trzeba rolki wcześniej wypiąć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Ale sypie... 22.11.04, 17:09 Na komisji? W ABW? Pęczak? Miller? No kto tak sypie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Ale sypie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 17:11 sypie się władza nasza cała Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Ale sypie... 22.11.04, 17:24 i niech siem ku... rozsypie:) Będzie nowy cyrk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Ale sypie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:26 a jak się już na dobrze rozsypie to wtenczas nasypiemy piachu ;) Odpowiedz Link Zgłoś