Dodaj do ulubionych

Przypominam

28.11.04, 12:29
Przypominam wszystkim grzesznikom,że dziś jest Pierwsza Niedziela
Adwentu.Zatem chrzanić Andrzejki i brać sie hurtem za ratowanie swoich
grzesznych duszy póki jeszcze jest czas:)
Obserwuj wątek
    • Gość: kana Re: Przypominam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 12:44
      jasne... imprezki dopiero sie zaczynaja :D
      • megafrustrat Re: Przypominam 28.11.04, 12:47
        Grzesznico!!!.Niebiosa rzucą na Cię klątwę.Nie imprezuj lecz biegnij do
        Światyni do spowiedzi i na nabożeństwo.Może jeszcze nie jesteś stracona do
        końca...
        • Gość: kana Re: Przypominam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 14:00
          :P
          • megafrustrat Re: Przypominam 28.11.04, 19:48
            Cholera,Adwent mi koliduje z paroma imprezami i szeroko pojętym życiem
            towarzyskim:((.Co by tu wykombinować...
            • columbia Re: Przypominam 28.11.04, 19:57
              poproś papieża o dyspensę...
              • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 16:03
                Myślisz?...;)
                • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 18:33
                  pewnie!....powiedz, że masz duzo ważnych okazji i musisz niestety złamać
                  zasady.... ; )))
                  • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 18:35
                    Wiesz,że Ty to masz łeb?.(To był komplement):))))).Podejmuję natychmiast
                    niezbedne kroki.
                    • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 18:40
                      dzieki ; )))

polecam sie na przyszłość! : )
                      • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 18:42
                        Dzięki Ci dobry człowieku.Co ja bym sfrustrowany biedny sam począł...:)
                        • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 18:47
                          Ty sfrustrowany, ja znudzona...jakos musimy sobie pomagac ; )
                          • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 18:52
                            columbia napisała:

> Ty sfrustrowany, ja znudzona...jakos musimy sobie pomagac ; )

Stwórzmy duet,coś jak Peteen i Sabbin.Co Ty na to?;))
                            • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 18:54
                              ok...ale na czym to ma polegać?
                              • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 19:01
                                columbia napisała:

> ok...ale na czym to ma polegać?

Nooo ,bedziemy sobie słodzić,pisać do
                                siebie "kochanie","słoneczko","skarbusiu"itp....Naprawdę nie wiesz jak to
                                jest?.Może jakiś romans nam wyjdzie?;)
                                • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 19:03
                                  : ))))))))))

mozemy spróbować, skarbie.....tylko, jak się okaże, że jednak jesteś
                                  kobietą.... ; )))
                                  • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 19:05
                                    Potrafię Słoneczko udowodnić,że nie jestem:)
                                    • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 19:08
                                      a jak mi to udowodnisz przez internet? ..kochanie? ; )
                                      • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 19:15
                                        columbia napisała:

> a jak mi to udowodnisz przez internet? ..kochanie? ; )

Wiesz na czym polega w hokeju tzw.spalony na niebieskiej linii?Albo obrona
                                        strefowa w koszykówce?.Nie znam kobiety,która wiedziałaby o co
                                        chodzi,Aniołku:)))
                                        • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 19:18
                                          a Ty wiesz? ; )))
                                          • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 19:25
                                            columbia napisała:

> a Ty wiesz? ; )))

No jasne!!.Może mam napisać coś o przebiegach harmonicznych w obwodach prądu
                                            trójfazowego,trójkatach mocy,reaktancji pojemnościowej i impedancji
                                            zastępczej?.;)).Jestem facetem na 100%.Słowo;)
                                            • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 19:34
                                              ..mój Ty mężczyzno [macham rzęsami].... ; ))))
                                              • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 19:38
                                                columbia napisała:

> ..mój Ty mężczyzno [macham rzęsami].... ; ))))

Jeszcze raz zamachaj:)
                                                • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 19:39
                                                  teraz to mrugam, jak szlona...i patrzę rozanielona....i
                                                  wzdycham .... : ))))))))))
                                                  • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 19:41
                                                    columbia napisała:

> teraz to mrugam, jak szlona...i patrzę rozanielona....i
                                                    > wzdycham .... : ))))))))))

A na co lub na kogo patrzysz?...
                                                  • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 19:44
                                                    w Ciebie wpatrzonam przecie.... ; )))
                                                  • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 19:47
                                                    A,to w porządku.;))
                                                  • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 19:53
                                                    ....to co z tym romansem, kotku? ; )))
                                                  • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 19:55
                                                    columbia napisała:

> ....to co z tym romansem, kotku? ; )))

No własnie,gdzieś mi umykasz,żabko(przepraszam,że tak od płazów,ale to
                                                    komplement)
                                                  • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 19:57
                                                    ja umykam? zdaje Ci sie....
                                                  • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 19:58
                                                    Wymykasz się z moich ramion;).Niegrzeczna dziewczynka...
                                                  • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 19:59
                                                    ...drocze się....a może mam romans na boku? ; )))
                                                  • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 20:00
                                                    No to co:)Ja też mam-z To.yą:)))
                                                  • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 20:02
                                                    to straszne!...ledwo zaczeliśmy, a juz się zdradzamy!

a co na to Twoja dziewczyna? ; )))
                                                  • megafrustrat Re: Przypominam 29.11.04, 20:03
                                                    Jestem zmuszony przerwać...Przyszło moje prawdziwe słonko,bynajmniej nie
                                                    internetowe.Zaatakuję jutro,ok?
                                                  • columbia Re: Przypominam 29.11.04, 20:12
                                                    albo ona, albo ja!
                                                  • to.ya Re: Przypominam / no ladnie... 29.11.04, 20:15
                                                    megafrustrat napisała:

> No to co:)Ja też mam-z To.yą:)))

Tylko Was z oczu spuscic...

Zdrrrrrrrrrrrrrrrajcy... ;P
                                                  • columbia Re: Przypominam / no ladnie... 29.11.04, 20:20
                                                    a wiesz, że on nas zdradza jeszcze z inną! taki jest.....nikomu już nie można
                                                    zaufać! ; )
                                                  • to.ya Re: Przypominam / no ladnie... 29.11.04, 20:24
                                                    Dzieci- mezczyzni....

Hehehehe a slodki ci on jak mniod byl.. ;)))))) wiedzialam, ze cos nie tak, wiedzialam!!!!! :))))))
                                                  • pinkpanther Re: Przypominam / no ladnie... 30.11.04, 12:50
                                                    podlec z tego mega - od tygodni się z nami droczy
                                                    nie wspominając o wielkiej tajemnicy, czyli: Jakiej płci jest megafrustrat?
                                                    potem się okaże, że "słoneczkowałyście" z jakąś blondyną...
                                                  • to.ya Re: Przypominam / no ladnie... 30.11.04, 12:55
                                                    pinkpanther napisała:

> potem się okaże, że "słoneczkowałyście" z jakąś blondyną...

I jeszcze jak ta blondyna okaże się być farbowana, brrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! ...

;))
                                  • leofritz Coluś, skarbie 30.11.04, 16:35
                                    Ty sobie daj spokój z tymi romansami internetowymi - to do nicego nie prowadzi.
                                    Ty sie lepiej ze mną umów wreszcie! Obiecujesz mi to już od lata, a tu już zima
                                    nastała. To jak bedzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka