Dodaj do ulubionych

Trzy cele Aleksa Fergusona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:07
Milan
Obserwuj wątek
    • Gość: grajki na miare MU Trzy cele Aleksa Fergusona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:22
      1. Wojtek Myszor
      2. Abel Salami
      3. Bodzio Prusek
    • Gość: severyn lewy obronca za skrzydlowego??? IP: *.chello.pl 07.05.07, 19:35
      bale to lewy obronca, tzn left-back, co wskazuje na raczej marne zapedy
      ofensywne, a wedlug Ciebie miszka ma on zastapic Giggsa??? left-wingera???
      pisales o Realu - dales ciala, piszesz o ManU - dajesz ciala, otworz sobie od
      czasu do czasu jakis porzadny serwis sportowy i wtedy smaruj swoja radosna
      tworczosc
      pozdro
      • Gość: zdichooo pajac na zdjęciu IP: 212.106.24.* 07.05.07, 19:41
        Co to za uśmiechnięty baran na zdjęciu?
    • Gość: manual Szok! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:41
      Chello.pl przeciw Szadkowskiemu! Czyżby jakaś awantura w obozie polskich
      Angoli?
    • Gość: krk Trzy cele Aleksa Fergusona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:12
      A może jeszcze Ribery?:D
    • Gość: ja Trzy cele Aleksa Fergusona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:15
      Gareth Bale następcą Giggsa- autor tego newsa ma niezłą fantazje...
    • Gość: glory MU Trzy cele Aleksa Fergusona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:37
      zaraz chlopak napisze ze kupia deco na stopera:D a tak serio to bale i tak nie bedzie gral bo evra jest dobry no i niewiadomo czy hainze odejdzie. zamiast berbatova kupil by lepiej defoe. i czy hargwaves(nie wiem jak to sie pisze) bedzie mial miejsce w 11 skoro carrick gra dobrze
      • Gość: Cassius Defoe lepszy od Berbatowa?? IP: 89.241.63.* 07.05.07, 22:42
        Defoe kochaniutki to niestety jezdziec bez glowy... Skoro Berbatow wygryzl go ze
        skladu to na jakiej podstawie twierdzisz ze Anglik jest lepszy?
    • Gość: prawdziwe cele Trzy cele Aleksa Fergusona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:41
      1. Piotr Włodarczyk
      2. Grzegorz Rasiak
      3. Grzegorz Piechna
      • Gość: glory MU Re: Trzy cele Aleksa Fergusona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:44
        po co 3 tak genialnych snajperow:D hahahaha
        • Gość: John Motson Re: Trzy cele Aleksa Fergusona IP: *.toya.net.pl 08.05.07, 00:21
          Ja słyszałem o pomyśle kupienia Michaela Owena...pomysł świetny i dla MU i dla
          samego Owena, tyle tylko czy "Sroki" go puszczą? Gareth Bale to byłoby doskonałe
          wzmocnienie, nie przesadzałbym z tymi zachwytami nad Evrą. A Hargraves zawsze
          się przyda zwłaszcze że czas Paula Scholesa powoli mija...(a szkoda). A tak przy
          okazji zauważcie moi drodzy że "Czerwone diabły" są chyba ostatnim klubem w
          Premier Leguage gdzie o obliczu i charakterze drużyny decydują w dużym stopniu,
          piłkarze z wysp. Anglicy: Rooney, Scholes, Carrick, Ferdinand, Walijczyk: Giggs,
          Irlandczyk: O'Shea, Szkot: Fletcher. Co przekłada się na grę typowo brytyjską
          którą uwielbiam! Oczywiście jest Cristiano Ronaldo, J.S. Park, Saha ale trzon
          jest brytjski. Czapki z głów! Zwłaszcza jak się popatrzy na Arsenal, czy
          zmierzające w tym kierunku wierze babel w Liverpoolu, Chealsa, Blakburn itd.
          • Gość: glory MU Re: Trzy cele Aleksa Fergusona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:07
            zgadzam sie z ta brytyjskoscia i tez bardzo mi sie to podoba. Ale niestety carric z Hargrawsem to sa bardziej defensywni zawodnicy, MU potrzebny jest rozgrywajacy dla mnie dobrymi zakupami byliby: Ribery, Iniesta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka