Gość: Marianek IP: *.kliny.net.pl / *.kliny.net.pl 03.12.04, 17:03 Uwazam ze Prozak chwile swietnosci ma juz za soba. Jakie jest Wasze zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cortezzo Re: Prozak: za czy przeciw? 03.12.04, 18:58 nie wiem czy jest sens pisanie po raz kolejny o tym samym jaki prosiak byl, kazdy zainteresowany wie, i jaki jest teraz, rowniez wie... Odpowiedz Link Zgłoś
cortezzo Re: Prozak: za czy przeciw? 03.12.04, 19:00 aj aj, z wrazenia az nie po polskiemu zaczalem pisasc <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trancegirl__ I love Prozak :-))) IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.siec.sandomierz.gdc.pl 22.12.04, 19:39 ja mam duzy sentyment do Prozaka....tam można przeżyć niezapomniane chwile....czułam się prawie jak na Ibizie i to jest piękne...nigdzie nie przezyjesz tyle co w Prozaku:P Odpowiedz Link Zgłoś
maslowsky3 Re: I love Prozak :-))) 23.12.04, 03:22 juz nie te czasy ale nadal jedno z niewielu miejsc, pozostajacych antidotum na szewską Odpowiedz Link Zgłoś