Dodaj do ulubionych

CZY MACIE "SUBWAY" w Polsce?

IP: *.client.attbi.com 10.05.02, 00:38
Maja super kanapki, 6 lub 12 cali.
Wlasnie jem jedna. super

www.subway.com
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomaszek Re: CZY MACIE IP: *.soft / 192.168.2.* 10.05.02, 00:49
      Widziałem w którymś z centrów handlowych w W-wie, ale furory w Polsce chyba
      nie zrobi, nie jesteśmy kanapkożercami. Ostatnio jadłem takiego sandwicha w
      Denver,CO, osiem lat temu. Smacznego!
      • Gość: PROKOCIM Re: CZY MACIE IP: *.client.attbi.com 10.05.02, 01:03
        Gość portalu: Tomaszek napisał(a):

> Widziałem w którymś z centrów handlowych w W-wie, ale furory w Polsce chyba
        > nie zrobi, nie jesteśmy kanapkożercami. Ostatnio jadłem takiego sandwicha w
        > Denver,CO, osiem lat temu. Smacznego!

A szkoda. W porownaniu z Mc Donald's sa duzo zdrowsi. Wszystko swieze: bulki,
        wedlina, sery, pomidory, ogorki, cebula, papryka, oliwki itp.
        A w Mc wszystko mrozone (odmrazane wiele razy), tluste i cholernie nie zdrowe.
        • jottka Re: CZY MACIE 10.05.02, 01:11
          Właśnie jemy własną kanapkę, na oko tak trochę ponad 10 cm, pasztecik sojowy,
          pomidory, kiełki fasolowe, niam. Chlebek przypieczony :)))
          • Gość: PROKOCIM Re: CZY MACIE IP: *.client.attbi.com 10.05.02, 01:13
            jottka napisał(a):

> Właśnie jemy własną kanapkę, na oko tak trochę ponad 10 cm, pasztecik sojowy,
            > pomidory, kiełki fasolowe, niam. Chlebek przypieczony :)))

Smacznego. Ja kanapek nie robie (wrodzone wygodnictwo)
            • jottka Re: CZY MACIE 10.05.02, 01:16
              Wrodzona podejrzliwość każe mi nikomu nie wierzyć - rodzina to by zawsze masłem
              smarowała, albo choć trochę wędlinki wkleiła, a jeszcze najlepiej szyneczkę z
              szyneczką, błe.

A poza tym dziękuję, już zjadłam :))
              • Gość: PROKOCIM Re: CZY MACIE IP: *.client.attbi.com 10.05.02, 01:20
                jottka napisał(a):

> Wrodzona podejrzliwość każe mi nikomu nie wierzyć - rodzina to by zawsze masłem
                >
                > smarowała, albo choć trochę wędlinki wkleiła, a jeszcze najlepiej szyneczkę z
                > szyneczką, błe.
                >
                > A poza tym dziękuję, już zjadłam :))

Kanapki robia swieze i na oczach zamawiajacego. Uzywaja plstikowych rekawiczek i
                mowi sie im co wlozyc a co nie. Sa naprawde super.
                • Gość: W-wa Re: CZY MACIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 07:33
                  jest na Nowym Swiecie i nawet cieszy się sporym powodzeniem,ale większym z
                  tego co obserwuję cieszy się sieć Oscara,osobiście tego nie jadam,ale życzę
                  smacznego.
                  • Gość: kathy38 Litości !!!!! IP: 149.156.58.* 10.05.02, 08:17
                    Jezuuu, ale nieprzyzwoity temat.
                    Już mi ślinka leci a śniadanie dopiero o 10. Mogłabym właściwie zjeść teraz,
                    ale za 3 godziny znów bedę głodna :( A tak to wytrzymam już do obiadu.
                    • m.in Re: Litości !!!!! 10.05.02, 09:11
                      Własnie, zjadłbym taką kanapkę oskara, ale w poblizu nie ma (najbliższy barek
                      zdaje się na centralnym w wawie:))
          • mikolaj7 Re: CZY MACIE 10.05.02, 12:04
            jottka napisał(a):

> Właśnie jemy własną kanapkę, na oko tak trochę ponad 10 cm, pasztecik sojowy,
            > pomidory, kiełki fasolowe, niam. Chlebek przypieczony :)))

kielki sa fuuuj!
            • kuba203 Re: CZY MACIE 10.05.02, 15:29
              mikolaj7 napisał(a):

> kielki sa fuuuj!

A pasztecik sojowy jeszcze bardziej! Błeee...
    • bund Nie ma takich fajnych knajp :((( 10.05.02, 14:52
      W Krakowie nie ma Subwaya, tak samo jak nie ma Taco Bell i nie ma Starbucks. Z
      drugiej strony, jakby je pobudowali, to pewnie bym nigdzie indziej nie chodził
      (śniadanie Starbucks, obiad Taco Bell, kolacja Subway - i żyć nie umierać (aż
      do 30 roku życia, kiedy kojfnąłbym przez cholesterol i inne tego typu
      dolegliwości :))))

Pozdrawiam

Bund
      • muzaaa Re: :)) 10.05.02, 15:29
        Najzabawniejsze sa reklamy "Subway". Mozna sie z nich dowiedziec, ze jedzac te
        ogromne kanapki (zrobione z chleba z bialej maki, majonezu, wedlin itp.),
        mozesz schudnac i z wielkiego grubasa zmienic sie na przystojnego, muskularnego
        mezczyzne. Rowniez modelki z wybiegu (te w reklamie), w przerwie na lunch w
        czasie pokazu mody, leca wciac "kanapeczke" i bardzo sa z tego powodu
        szczesliwe.
        :))
        • Gość: Tomaszek Re: :)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 16:49
          Jotka napisała, że rodzinka by masłem posmarowała.
          Słoneczko, czyżbyś te swoje wegetariańskie kanapeczki tworzyła na śmierdzącej,
          utwardzanej i konserwowanej chemicznie margarynie!? Fuj!, toż to cuchnie na
          kilometr! - no i gdzie ta ekologia!
          • jottka Re: smarowidła 10.05.02, 18:13
            Gość portalu: Tomaszek napisał(a):

> Jotka napisała, że rodzinka by masłem posmarowała.
            > Słoneczko, czyżbyś te swoje wegetariańskie kanapeczki tworzyła na śmierdzącej,
            > utwardzanej i konserwowanej chemicznie margarynie!? Fuj!, toż to cuchnie na
            > kilometr! - no i gdzie ta ekologia!

Nie należy wyciągać pochopnych wniosków na podstawie niepełnych danych,
            gwiazdeczko. Ja w ogóle nie lubię masła ani margaryny na kanapce, sam pasztecik
            czy inny serek jest ok. Od dziecka tak mam, czym udręczam rodzinę :)))

A masło może być z szałwią do szpagetti albo do upieczonych ziemniaczków. Hm,
            porzucę chyba wątek na rzecz lodówki :)))
            • mikolaj7 Re: smarowidła 10.05.02, 21:45
              jottka napisał(a):

> A masło do upieczonych ziemniaczków.

o, to lubie, nawet bardzo :)
        • Gość: PROKOCIM Re: :)) IP: *.client.attbi.com 10.05.02, 18:02
          muzaaa napisał(a):

> Najzabawniejsze sa reklamy "Subway". Mozna sie z nich dowiedziec, ze jedzac te
          > ogromne kanapki (zrobione z chleba z bialej maki, majonezu, wedlin itp.),
          > mozesz schudnac i z wielkiego grubasa zmienic sie na przystojnego, muskularnego
          >
          > mezczyzne. Rowniez modelki z wybiegu (te w reklamie), w przerwie na lunch w
          > czasie pokazu mody, leca wciac "kanapeczke" i bardzo sa z tego powodu
          > szczesliwe.
          > :))

Widzialem te reklamy, podobno tylko 6 gramow tluszczu.
          Co do majonezu to sie pytaja czy chcesz, wolny wybor.
    • Gość: peteen Re: CZY MACIE - JUZ NIE IP: 217.99.216.* 10.05.02, 19:57
      zespół subway, założony w łodzi przez ziomka kosmowskiego, juz niestety nie
      istnieje, ale piosenka o rynku w tuszynie ( i tej rudej z cyckiem i piegami )
      ciągle brzmi przednio
      :)))
      • Gość: PROKOCIM Re: CZY MACIE - JUZ NIE IP: *.client.attbi.com 10.05.02, 21:39
        Gość portalu: peteen napisał(a):

> zespół subway, założony w łodzi przez ziomka kosmowskiego, juz niestety nie
        > istnieje, ale piosenka o rynku w tuszynie ( i tej rudej z cyckiem i piegami )
        > ciągle brzmi przednio
        > :)))

Dobra odpowiedz, zupelnie na temat. he,he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka