Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 10.05.02, 00:38 Maja super kanapki, 6 lub 12 cali. Wlasnie jem jedna. super www.subway.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomaszek Re: CZY MACIE IP: *.soft / 192.168.2.* 10.05.02, 00:49 Widziałem w którymś z centrów handlowych w W-wie, ale furory w Polsce chyba nie zrobi, nie jesteśmy kanapkożercami. Ostatnio jadłem takiego sandwicha w Denver,CO, osiem lat temu. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: CZY MACIE IP: *.client.attbi.com 10.05.02, 01:03 Gość portalu: Tomaszek napisał(a): > Widziałem w którymś z centrów handlowych w W-wie, ale furory w Polsce chyba > nie zrobi, nie jesteśmy kanapkożercami. Ostatnio jadłem takiego sandwicha w > Denver,CO, osiem lat temu. Smacznego! A szkoda. W porownaniu z Mc Donald's sa duzo zdrowsi. Wszystko swieze: bulki, wedlina, sery, pomidory, ogorki, cebula, papryka, oliwki itp. A w Mc wszystko mrozone (odmrazane wiele razy), tluste i cholernie nie zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: CZY MACIE 10.05.02, 01:11 Właśnie jemy własną kanapkę, na oko tak trochę ponad 10 cm, pasztecik sojowy, pomidory, kiełki fasolowe, niam. Chlebek przypieczony :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: CZY MACIE IP: *.client.attbi.com 10.05.02, 01:13 jottka napisał(a): > Właśnie jemy własną kanapkę, na oko tak trochę ponad 10 cm, pasztecik sojowy, > pomidory, kiełki fasolowe, niam. Chlebek przypieczony :))) Smacznego. Ja kanapek nie robie (wrodzone wygodnictwo) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: CZY MACIE 10.05.02, 01:16 Wrodzona podejrzliwość każe mi nikomu nie wierzyć - rodzina to by zawsze masłem smarowała, albo choć trochę wędlinki wkleiła, a jeszcze najlepiej szyneczkę z szyneczką, błe. A poza tym dziękuję, już zjadłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: CZY MACIE IP: *.client.attbi.com 10.05.02, 01:20 jottka napisał(a): > Wrodzona podejrzliwość każe mi nikomu nie wierzyć - rodzina to by zawsze masłem > > smarowała, albo choć trochę wędlinki wkleiła, a jeszcze najlepiej szyneczkę z > szyneczką, błe. > > A poza tym dziękuję, już zjadłam :)) Kanapki robia swieze i na oczach zamawiajacego. Uzywaja plstikowych rekawiczek i mowi sie im co wlozyc a co nie. Sa naprawde super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-wa Re: CZY MACIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 07:33 jest na Nowym Swiecie i nawet cieszy się sporym powodzeniem,ale większym z tego co obserwuję cieszy się sieć Oscara,osobiście tego nie jadam,ale życzę smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Litości !!!!! IP: 149.156.58.* 10.05.02, 08:17 Jezuuu, ale nieprzyzwoity temat. Już mi ślinka leci a śniadanie dopiero o 10. Mogłabym właściwie zjeść teraz, ale za 3 godziny znów bedę głodna :( A tak to wytrzymam już do obiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Litości !!!!! 10.05.02, 09:11 Własnie, zjadłbym taką kanapkę oskara, ale w poblizu nie ma (najbliższy barek zdaje się na centralnym w wawie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: CZY MACIE 10.05.02, 12:04 jottka napisał(a): > Właśnie jemy własną kanapkę, na oko tak trochę ponad 10 cm, pasztecik sojowy, > pomidory, kiełki fasolowe, niam. Chlebek przypieczony :))) kielki sa fuuuj! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: CZY MACIE 10.05.02, 15:29 mikolaj7 napisał(a): > kielki sa fuuuj! A pasztecik sojowy jeszcze bardziej! Błeee... Odpowiedz Link Zgłoś
bund Nie ma takich fajnych knajp :((( 10.05.02, 14:52 W Krakowie nie ma Subwaya, tak samo jak nie ma Taco Bell i nie ma Starbucks. Z drugiej strony, jakby je pobudowali, to pewnie bym nigdzie indziej nie chodził (śniadanie Starbucks, obiad Taco Bell, kolacja Subway - i żyć nie umierać (aż do 30 roku życia, kiedy kojfnąłbym przez cholesterol i inne tego typu dolegliwości :)))) Pozdrawiam Bund Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: :)) 10.05.02, 15:29 Najzabawniejsze sa reklamy "Subway". Mozna sie z nich dowiedziec, ze jedzac te ogromne kanapki (zrobione z chleba z bialej maki, majonezu, wedlin itp.), mozesz schudnac i z wielkiego grubasa zmienic sie na przystojnego, muskularnego mezczyzne. Rowniez modelki z wybiegu (te w reklamie), w przerwie na lunch w czasie pokazu mody, leca wciac "kanapeczke" i bardzo sa z tego powodu szczesliwe. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: :)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 16:49 Jotka napisała, że rodzinka by masłem posmarowała. Słoneczko, czyżbyś te swoje wegetariańskie kanapeczki tworzyła na śmierdzącej, utwardzanej i konserwowanej chemicznie margarynie!? Fuj!, toż to cuchnie na kilometr! - no i gdzie ta ekologia! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: smarowidła 10.05.02, 18:13 Gość portalu: Tomaszek napisał(a): > Jotka napisała, że rodzinka by masłem posmarowała. > Słoneczko, czyżbyś te swoje wegetariańskie kanapeczki tworzyła na śmierdzącej, > utwardzanej i konserwowanej chemicznie margarynie!? Fuj!, toż to cuchnie na > kilometr! - no i gdzie ta ekologia! Nie należy wyciągać pochopnych wniosków na podstawie niepełnych danych, gwiazdeczko. Ja w ogóle nie lubię masła ani margaryny na kanapce, sam pasztecik czy inny serek jest ok. Od dziecka tak mam, czym udręczam rodzinę :))) A masło może być z szałwią do szpagetti albo do upieczonych ziemniaczków. Hm, porzucę chyba wątek na rzecz lodówki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: smarowidła 10.05.02, 21:45 jottka napisał(a): > A masło do upieczonych ziemniaczków. o, to lubie, nawet bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: :)) IP: *.client.attbi.com 10.05.02, 18:02 muzaaa napisał(a): > Najzabawniejsze sa reklamy "Subway". Mozna sie z nich dowiedziec, ze jedzac te > ogromne kanapki (zrobione z chleba z bialej maki, majonezu, wedlin itp.), > mozesz schudnac i z wielkiego grubasa zmienic sie na przystojnego, muskularnego > > mezczyzne. Rowniez modelki z wybiegu (te w reklamie), w przerwie na lunch w > czasie pokazu mody, leca wciac "kanapeczke" i bardzo sa z tego powodu > szczesliwe. > :)) Widzialem te reklamy, podobno tylko 6 gramow tluszczu. Co do majonezu to sie pytaja czy chcesz, wolny wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: CZY MACIE - JUZ NIE IP: 217.99.216.* 10.05.02, 19:57 zespół subway, założony w łodzi przez ziomka kosmowskiego, juz niestety nie istnieje, ale piosenka o rynku w tuszynie ( i tej rudej z cyckiem i piegami ) ciągle brzmi przednio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: CZY MACIE - JUZ NIE IP: *.client.attbi.com 10.05.02, 21:39 Gość portalu: peteen napisał(a): > zespół subway, założony w łodzi przez ziomka kosmowskiego, juz niestety nie > istnieje, ale piosenka o rynku w tuszynie ( i tej rudej z cyckiem i piegami ) > ciągle brzmi przednio > :))) Dobra odpowiedz, zupelnie na temat. he,he Odpowiedz Link Zgłoś