yogy 10.05.02, 21:10 ZA DUŻO SEPARATYSTÓW!!!! LUDZIEEEEEE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: separatyści odseparowujący się! 10.05.02, 21:14 Też mam nieodparte wrażenie, że sporo osób na tym forum ma już solidnego separatystycznego kota, który się intensywnie mnoży. Proponuję antykoncepcję tematyczną ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: separatyści odseparowujący się! 10.05.02, 21:26 jottka napisał(a): > Też mam nieodparte wrażenie, że sporo osób na tym forum ma już solidnego > separatystycznego kota, który się intensywnie mnoży. Proponuję antykoncepcję > tematyczną ;))) Chętnie się przyłącze do Koalicji Antyseparatystycznej, ale... co to jest antykoncepcja tematyczna? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: separatyści odseparowujący się! 10.05.02, 21:29 kuba203 napisał(a): > Chętnie się przyłącze do Koalicji Antyseparatystycznej, ale... co to jest > antykoncepcja tematyczna? :))) A masz już osiemnaście lat? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: separatyści odseparowujący się! 10.05.02, 21:30 jottka napisał(a): > A masz już osiemnaście lat? ;))) Mam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottka Re: separatyści odseparowujący się! IP: *.net.autocom.pl 10.05.02, 21:39 kuba203 napisał(a): > jottka napisał(a): > > > A masz już osiemnaście lat? ;))) > > Mam :))) OK. To proszę słuchać, proszę pełnoletniego. Antykoncepcja tematyczna jest to zapobieganie rozmnażaniu się Kota Separatystycznego. W tym celu zakładamy liczne nowe, instruktywne i konstruktywne wątki, w których Absolutnie Nie Ma Mowy o jakimkolwiek separatyzmie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: separatyści odseparowujący się! 10.05.02, 22:15 Gość portalu: jottka napisał(a): > OK. To proszę słuchać, proszę pełnoletniego. Antykoncepcja tematyczna jest to > zapobieganie rozmnażaniu się Kota Separatystycznego. W tym celu zakładamy liczn > e > nowe, instruktywne i konstruktywne wątki, w których Absolutnie Nie Ma Mowy o > jakimkolwiek separatyzmie :)) Aha, czyli odseparowujemy się od separatystów? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: separatyści odseparowujący się! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:14 Jeszcze tylko godzinke ! A potem krotkie ciecie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: separatyści odseparowujący się! 10.05.02, 21:18 Zaraz, ja proponowałam łagodniejsze metody. Nie bądźmy okrutni ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: separatyści odseparowujący się! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:20 Ups,sorry ! Odpowiedz Link Zgłoś