luckystrike 08.12.04, 11:59 ODCHODZĘ !!! Wiecie przez kogo ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: a co ci tam... 08.12.04, 12:00 NIE !!! ja tego nie przeżyję (wiesz dlaczego)... Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: a co ci tam... 08.12.04, 12:03 trzeba zrobic jakas stype... ludzie odchodza... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: a co ci tam... 08.12.04, 12:05 i jush nie wróce...NIGDY.. NIE NAMÓWICIE MNIE Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Aczkolwiek sens tego forum ... 08.12.04, 12:11 znanego do tej pory z dyskretnej ingerencji das_bota znika nagle. Znikają całe wątki bez jakiejś logiki i uzasadnienia. Coraz wyrażniejsza panuje cenzura. Więc może das_bota wywalili i panuje nam jakiś prostak nierozumny. Jeśli ten stan będzie się dalej utrzymywał twoja deklaracja jest jak najbardziej uzasadniona. Pewnikiem znaldziesz rzesze naśladowsców. I będzie finita. Odpowiedz Link Zgłoś
lakistrajk Re: żadnej finity nie będzie... 08.12.04, 12:15 przecież mogą się pojawić nowi, ciekawi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: żadnej finity nie będzie... 08.12.04, 12:18 lakistrajk napisał: przecież mogą się pojawić nowi, ciekawi ludzie. '''''''''''''''''''' Nie sadze, skoro ja odeszlem... Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Aczkolwiek sens tego forum ... 08.12.04, 12:17 jaka cenzura ? z tego co wczoraj widzialem to wylecialo pol watku pyskowki o "ciastkach z kremem" i 3 watki o rozbojach w srodmiesciu i hucie... ot nastepne do rozpoczecia klotni.. i tyle, sa jednak pewne granice Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Aczkolwiek sens tego forum ... 08.12.04, 12:24 Ale jednak wylatują całe wątki. A drzewiej były tylko wykropkowane wpisy. Uważasz że tak jest lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Aczkolwiek sens tego forum ... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.12.04, 13:56 widac tak byc musi... jak sobie wyobrazasz usuniecie pierwszego postu ? ze bedzie wykropkowany temat, post ocenzurowany, a pod nim normalna dyskusja? pewnie dlatego wylatuja watki prowokacyjne, zanim dyskusja na dobre sie rozkreci (w kierunku takim jak ciastka u franciszkanow) Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Cóż to się dzieje na tym forum.... 08.12.04, 12:48 wszyscy chcą odchodzic...jak to tak... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Cóż to się dzieje na tym forum.... 08.12.04, 12:52 Imponowały mi wirtualne przyjażnie na tym forumie, ale nurtuje mnaie też jedna rzecz. Rozchorował się jeden z "moderatorów" Longwehikl i jak widzę mało was jego los zajmuje. A pewnie wydawało mu się, że ma grupę przyjaciół czy wrogów, co na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Cóż to się dzieje na tym forum.... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.12.04, 13:58 jakich "moderatorow"..? pewnie jego przyjaciele sa poinformowani na biezaco, moze nie chca o tym pisac na forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątkowy Re: Cóż to się dzieje na tym forum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:06 Sprawa ma, według prokuratury, kilkadziesiąt wątków. Pierwszy akt oskarżenia dotyczący nielegalnego obrotu paliwami, obejmujący 18 podejrzanych, został skierowany do sądu w maju. Odpowiedz Link Zgłoś