Dodaj do ulubionych

Co powiecie na temat klubu RDZA....

08.12.04, 14:04
na Brackiej, kolo Pergaminu i tajemniczego ogrodu??
he...macie jakies informacje?
Obserwuj wątek
    • cortezzo Re: Co powiecie na temat klubu RDZA.... 08.12.04, 16:51
      www.rdza.pl
      knajpy.krakow.pl/lokal/244
      lokal jest duzy, niezle rozplanowany, dobra lokalizacja

o wystroju nic nie powiem, bo jak bylem, trwala jeszcze kosmetyka

zaluje tylko troche, ze -jak na razie- music bardzo slaby, krazacy wokol disko,
      vokal i club hausow

do czego moze doprowadzic skupienie sie na takich rytmach, nie bede nikomu
      tlumaczyl, przykladow @krk jest wystarczajaco duzo :(

ale moze sie opamietaja ;)
      • Gość: bobas Re: Co powiecie na temat klubu RDZA.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:49
        a ja tam lubie vokal disco i club hausy:) i mi sie w rdzy podoba podobnie jak w
        cieniu czy franticu!!Nie wszycy musza lubic to co ty cortezzo.Prozak jest jeden
        i wystarczy.Pozdrawiam
        • Gość: bobas Re: Co powiecie na temat klubu RDZA.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:50
          Przepraszam mialo byc Ty a nie ty:)
        • cortezzo Re: Co powiecie na temat klubu RDZA.... 10.12.04, 19:26
          jasna sprawa, o gustach sie nie dyskutuje. ja nie mam nic do discohausow
          (oprocz tego, ze nie przepadam), ale patrze na sprawe troche z innego punktu
          widzenia... z takim sformatowaniem klubu wiaze sie wiele innych kwestii, ktore
          juz wybitnie mi nie podchodza.. tyle ze forum to nie jest miejsce na ich
          omawianie ;)

zreszta, jak widze, co nieco sie @rdza rusza.. ;)
          • Gość: tnt Re: Co powiecie na temat klubu RDZA.... IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:54
            zgadzam sie z toba Cortezzo. Krakow chyba powalilo w glowe z tymi clubbingami
            przekletymi. nie ma gdzie wyjsc, bo wszedzie tylko dudni jakas pseudo-muzyczka
            pod reka pseudo-dj. koszmar jakis. moze ten trend minie....zyjmy ta nadzieja.
            • Gość: Albi Re: Co powiecie na temat klubu RDZA.... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:38
              No a po drugiej stronie ulicy jest kawiarnia cafe republic. W dzzień pyszna kawa
              i czekolada, a wieczorami zmieniają oblicze... Potańczyć za bardzo się nie da,
              ale przynajmniej mają bardziej ambitne podejście. W sobotę podobno ma być Mike
              Polarny... No i są zajebiści barmani ;))
              • cortezzo Re: Co powiecie na temat klubu RDZA.... 21.12.04, 16:17
                k l u b: RDZA

w h e r e: bracka 3-5 / krk

w h a t: PRZEMEBLOWANiE

w h e n: od stycznia'2k5

p r o m o: nowy management.. nowy profil... nowy format... nowe zasady... nowy
                target...

postscriptum: dzieki bogu ;))
                • kati_p Re: Co powiecie na temat klubu RDZA.... 21.12.04, 16:20
                  tak zaraz po otwarciu przemeblowanie? :)
                  • ela.g Re: Co powiecie na temat klubu RDZA.... 21.12.04, 17:00
                    kati_p napisała:

> tak zaraz po otwarciu przemeblowanie? :)
                    moze i dobrze....
                    ciekawe....
              • borys_kr coffee 21.12.04, 18:56
                No jak dla mnie git. Najlepsze były urodziny z DJ Martinezem...
      • Gość: bobas Re: Co powiecie na temat klubu RDZA.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:51
        Przepraszam mialo byc Ty a nie ty
        • kx1 działa już ?? n/t 03.01.05, 08:10
          • cortezzo Re: działa już ?? n/t 03.01.05, 15:15
            ajt ;)

::7.o1 - Chilli & Cris Mouton (Medical) - electro/clicks

::8.o1 - ESC (JazzRadio/FusionDJs) & Larsen - nujazz/electro/brokenbeats

more >> www.bibainfo.pl/forum/viewtopic.php?t=6625

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka