Dodaj do ulubionych

Likwidacja Onkologii

IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 17.12.04, 16:21
Witam!
Ponoć to już prawie pewne,że zamkną Klinike Oknkologii na Kopernika. Czy ktoś
zna jakiś konkretny termin? I czy to znaczy, że w całym Szpitalu
Uniwersyteckim nie będzie już żadnego onkologa? Tam był spokój i kultura.
Krótkie terminu na radioterapie w Prokocimiu i ogólnie OK. Jeśli przyjdzie mi
teraz z kuzynem nywać na Garncarskiej, to marnie widzę jego powrót do
zdrowia...
Proszę o sprawdzone informacje!
Obserwuj wątek
    • Gość: zmartwiona Re: Likwidacja Onkologii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:37
      Mam prośbę. Jezeli ktoś wpadnie na "genialny" pomysl wpisywania pod tym postem
      jakiś pseudo-dowcipnych odpowiedzi to niech się wcześniej ugryzie w język. Czy
      przychodnia onkologiczna na Garncarskiej też podlega pod Klinikę?
      • Gość: zmartwiona Re: Likwidacja Onkologii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:39
        a wogóle to nie prościej wziać książkę telefoniczną i zadzwonić tam i się
        zapytać ? niż tu zaśmiecać forum ?
      • Gość: L. Re: Likwidacja Onkologii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:34
        A dlaczego przychodnia onkologiczna na Garncarskiej miałaby podlegac pod
        Klinikę?? Na Garncarskiej jest zupełnie inna instytucja. A szanującym swoje
        zdrowie polecam raczej ośrodki onkologiczne w Gliwicach lub Warszawie.
        • Gość: zmartwiona Re: Likwidacja Onkologii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:48
          tylko trzeba mieć dojścia, inaczej Cię nie zarejestrują, bo nie jesteś z ich
          rejonu
    • Gość: małgo Re: Likwidacja Onkologii IP: *.crowley.pl 18.12.04, 19:36
      A dlaczego tak negatywnie wypowiadacie sie na temat Instytutu na Garncarskiej
      he?
      Ok jest tam masówka ale chyba osiagniecia maja dobre??
      • Gość: :-( Re: Likwidacja Onkologii IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 18.12.04, 23:45
        Dobre.... Jesli komus z kolejki nieprotegowanych uda sie doczekac leczenia...
        • Gość: małgo Re: Likwidacja Onkologii IP: *.crowley.pl 19.12.04, 11:21
          Gość portalu: :-( napisał(a):

> Dobre.... Jesli komus z kolejki nieprotegowanych uda sie doczekac leczenia...

To zdanie jest mocno przesadzone sama lecze sie w Instucie i absolutnie tak nie
          jest, fakt pacjentow jest mnostwo ,leczy sie tam cała małopolska ale
          specjalisci są bardzo dobrzy i bynajmniej ja osobiscie nie spotkałam sie z
          wymuszaniem na pacjentach pieniedzy czy innych daj w łapę, moj lekarz był
          zazenowany gdy wreczałam mu skromny prezent w ramach podziekowania za opieke.
          Nie wiem dlaczego Instytut na Grancarskiej ma tak złą sławę, mysle ze to zdania
          osob ktore nie skusily sie na podjecie tam leczenia bo z gory załozyly ze nie
          warto.Zycze duzo zdrowia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka