lewocz 17.12.04, 20:47 Ponieważ niedawno stałem się posiadaczem Passata poszukuję dobrego warsztatu, specjalizującego się w naprawach tej marki. Mam kilka sprawa do zrobienie, a to ASO nie bardzo mi się pali. Piotr F. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbina Re: Serwis Volkswagena 17.12.04, 20:51 tfu, dziadostwo, znajdź sobie dobry warsztat, bo będziesz z niego wiele razy korzystał... Odpowiedz Link Zgłoś
lewocz Re: Serwis Volkswagena 18.12.04, 16:04 No to właśnie szukam, ale Twój posta ani trochę nie zbliżył mnie do celu. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Serwis Volkswagena 21.12.04, 19:33 Serwis Volkswagena - Zemsta Kulczyka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
renste Re: Serwis Volkswagena 20.12.04, 11:18 mamy super warsztat na ul.Kasprowicza(oś.Oficerskie,równoległa do Mogilskiej). Super porządnie,wszystko w komputerze,średnie ceny.Teraz mam golfa na gwarancji,ale jak się skończy to do nich wrócę.Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cristoff Re: Serwis Volkswagena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 08:42 Rynek Dębnicki 14 Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina a pisałam, że Volkswageny to dziadostwo :) ??? 23.12.04, 16:24 "W ponad 5 tys. volkswagenów i w ponad 400 audi stwierdzono wadę fabryczną" www.pb.pl/content.aspx?sid=2284&id=323727 Odpowiedz Link Zgłoś
renste Re: a pisałam, że Volkswageny to dziadostwo :) ?? 30.12.04, 12:45 A ja jestem bardzo zadowolona,a mam już szóstego golfa.(dwa mi ukradli) mam same diesle i wytrzymują ponad 300 tys.przebiegu ,przy czym jak się o nie dba to warsztat odwiedza się bardzo rzadko. Należy unikać jedynie serwisu pana Bełtowskiego(teraz jest trochę lepiej ,ale dużo nerwów tam straciłam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
myros Re: a pisałam, że Volkswageny to dziadostwo :) ?? 30.12.04, 18:01 O Bełtowskim można książki pisać. A jak jeszcze miał skodę.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: a pisałam, że Volkswageny to dziadostwo :) ?? 30.12.04, 23:14 myros napisał: > O Bełtowskim można książki pisać. A jak jeszcze miał skodę.... No właśnie czemu już nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś