Dodaj do ulubionych

Dermatolog-Kraków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 08:32
Poszukuje dobrego i sprawdzonego dermatologa.
Obserwuj wątek
    • Gość: ona290 Re: Dermatolog-Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:45
      To zależy co Ci dolega pewnie... Bo każdy z dermatlogów w czymś sie
      specjalizuje. Polecam z czystym sercem jeśli chodzi o sprawy wyprysków i tzw.
      młodzieńczych trądzików, które w rezultacie okazują się być czymś innym, dr
      Drexlera który przyjmuj na ul. Chopina. Minusem jest to że nie zapisuje na
      godziny a dobrą opinia powinno być to że kłębią się w poczekalni tłumy
      studentów mimo że wizyta do najtańszych nie nalży i leczenie nie ogranicza się
      do jednej nigdy. Leczyłam się z tzw trądziku młodzieńczego u dr Drexlera i
      teraz podaję jego namiary dalej bo wart! Warto trochę wydać ale nie wrócił do
      dzisiaj mimo że leczyłam sie 8 lat temu a teraz systematycznie robią to moi
      znajomi którym go poleciłam. Pozdrawiam.
      • Gość: Hasia Re: Dermatolog-Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:03
        No niestety poszukuje, dermetologa który poradzi sobie z uczuleniem niwiadomego
        pochodzenia u kobiety dojrzałej. Zaczerwienie skóry, jej suchość no i
        oczywiście swędzenie.
        • Gość: ona290 Re: Dermatolog-Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:22
          Myślę, że warto spróbować bo zajmuje się on równiez chorobami wenerycznymi....
          Pozdrawiam.
      • aburida Re: Dermatolog-Kraków 27.12.04, 13:00
        A ile kosztuje?
        Czy te jego metody sprowadzaja się tylko do oględzin, czy robi tez wymazy i np.
        badania hormonalne?
    • anisua Re: Dermatolog-Kraków 27.12.04, 11:28
      próbowałaś w klinice dermatologii na kopernika?
      tylko,że tam długie terminy, ale na pewno sprawdzeni i doswiadczeni
      mozesz tez spróbować na szwedzkiej
      o ile pamietam , przychodzisz i w danym dniu mozesz sie dostac, wizyta darmowa
      młoda lekarka drMarzec chyba...
    • basbas Re: Dermatolog-Kraków 27.12.04, 13:17
      Polecam dr Markiewicz, ktora przyjmuje w Dermmedicu na Zwierzynieckiej. Wizyta
      kosztuje 70zl ale warto zainwestowac.
    • Gość: Chora Re: Dermatolog-Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:54
      A wiecie coś o klinice ATOPIA przy Słowackiego?
    • Gość: alison Re: Dermatolog-Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:31
      dr Markiewicz ze Zwierzynieckiej jest ok, ale jest jeszcze dobry dermatolog na
      Stolarskiej, też się chyba nazywa Markiewicz, ale to facet.
      • aishanka Re: Dermatolog-Kraków 28.12.04, 11:56
        Mnie by interesował dobry dermatolog w temacie 'wypadanie włosów'. Byłabym
        wdzięczna za jakieś namiary...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka