Dodaj do ulubionych

Pytanie z Wrocławia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 14:59
Drodzy Krakusi!
Będę w Waszym cudnym mieście 3 lutego.
Bardzo chciałbym wybrać się wtedy na jakiś fajny koncercik (najlepiej dobry jazzikm ale niekoniecznie).
Ale odpowiednie przygotowanie "towarzyskie" muszę zrobić już teraz, więc fajnie by było, gdybym wiedział co się będzie u Was wtedy działo.
Czy jest jakaś stronka w sieci, gdzie krakowskie imprezy są zapowiadane z dużym wyprzedzeniem?

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: wrocławianin Re: Pytanie z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:06
      no i co najważnejsze, fajne macie panienki ?
      jak się taką poderwie to, do jakiego hotelu, najtaniej wyjdzie jak z nią pójdę ?
      • Gość: prawdziwy Ten kretyński post powyżej nie ja napisałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:08
        A pytanie o koncerty wciąż aktualne.
        • Gość: prawdziwy Re: Ten kretyński post powyżej nie ja napisałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:11
          wyjatkowo prymitywna prowokacja !
          • zielonki Re: Idż w ciemno do Muniaka 10.01.05, 15:18
            Na Floriańskiej. Tam grają zawsze.
    • annb do prawdziwego 10.01.05, 15:15
      popatzr tutaj
      www.animatec.com/KARNET/index.php
    • sandi.nista Re: Pytanie z Wrocławia 10.01.05, 15:15
      Przepraszamy Cię za jakiegoś
      tutejszego debila.
      Większość z ludzie tu mieszkających
      jest raczej normalna, więc wybacz.
      A co do imprez, zobacz na lokalnej
      stronie Wyborczej.
    • Gość: wrocławianin Dziękuję i kończę dyskusję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:28
      Dziękuję tym, którzy pomogli. Dziecko, które dorwało się do klawiatury i udaje mnie próbując przy okazji obrazić Krakusów - serdecznie pozdrawiam i życzę IQ większego niż 25.
      Jeśli pojawi się tu cokolwiek udające mnie (w żałosny sposób), to ignorujcie.
      • Gość: wrocławianin Re: Dziękuję i kończę dyskusję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:32
        choć przyznaję, że po tak niekulturalnym potraktowaniu mnie na tym forum przez
        podszywacza, raczej wybiorę się na wycieczką do Katowic,
        to podobno o wiele piękniejsze miejsce niż stary, zniszczony Kraków,
        • zielonki Re: Dziękuję i kończę dyskusję 10.01.05, 15:40
          Wystawa szopek w Muzeum Historycznym (Rynek Główny 35) potrwa do 13 lutego.
        • Gość: krakus a co ty, misiu, łaskę komus robisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:13
          A jedźże w kibini, do tych Katowic i tam rwij dupy przy dżeziku.
      • saint_miki Re: Dziękuję i kończę dyskusję 11.01.05, 01:16
        Jak wynika z najnowszego rocznika statystycznego - przeciętny wrocławianin jest oczytaną kobietą
        Na stu mężczyzn w naszym mieście przypada 113 kobiet. Bardziej sfeminizowana jest tylko Łódź - tam wskaźnik ten jest wyższy aż o 6 kobiet. Wrocławianka wychodzi za mąż w wieku 25-29 lat. Jej partner jest w podobnym wieku. Zarabia średnio 2267,19 zł brutto.
        Wrocławscy mają jedno dziecko. Mieszkają w dwupokojowym, spółdzielczym mieszkaniu na ok. 80 metrach kwadratowych.
        Wrocławianin czyta najwięcej w Polsce! Wypożycza ponad 24 książki rocznie. Ma do dyspozycji aż 63 biblioteki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka