Gość: wadera IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 10.01.05, 23:24 bo Ruczaj x spędza cłae dnie przy kompie, mnie by za taką aktywnośc musieli płacić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonki Re: który developer opłaca protest na Ruczaju 10.01.05, 23:26 No i to jest sensownie postawione pytanie. Ta ruczajowa histeria jakaś taka. Nijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: a co byś powiedział na twoją obwodnicową..? 10.01.05, 23:36 Obwodnice mogą być tylko na południu, zachodzie i wschodzie Krakowa. U nas mieszka znyt dużo poważnych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera Re: a co byś powiedział na twoją obwodnicową..? IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 10.01.05, 23:39 dobre. kto mieszka na południu kraka Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: a co byś powiedział na twoją obwodnicową..? 10.01.05, 23:41 Tajemniczy Peteen ! Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x PROWOKACJA... kolejna fala :) 10.01.05, 23:29 runda 4.. let's rock! witajcie moje drogie miśki :) już się za wami stęskniłem dalej argumentów brak (to akurat nie dziwi), podobnie jak brak logowania przy waszych wypowiedziach ;) proszę tylko w imieniu innych forumowiczów - PRZESTAŃCIE ZAŚMIECAĆ FORUM, nie możecie sobie pobluzgać czy wyszydzać w jednym wątku, będzie łatwiej was znaleźć :) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera Re: PROWOKACJA... kolejna fala :) IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 10.01.05, 23:34 śmiece tylko w brudnych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: PROWOKACJA... kolejna fala :) IP: *.server.ntli.net 10.01.05, 23:34 ruczaj x ja Cie moze i nawet rozumiem, moze tez i popieram ale na tym forum to Ty nie masz przyjaciol --- a w Nowej Hucie nadal bandytyzm Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x nie przesadzaj... jeden czy dwóch kmiotków... 10.01.05, 23:45 potrafi zaburzyć cały obraz sprawy, taka jest prawda o forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: PROWOKACJA... kolejna fala :) IP: *.autocom.pl 12.01.05, 19:26 otoz myslisz sie ma przyjaciol w przeciwienstwie do Ciebie, tobie musza placic ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x no i płacą mi... 10.01.05, 23:41 z racji zawodu, a że niektórzy z nas muszą spłacać kredyty za nasze mieszkania to i godzin spędzać musze dużo;) jednak mój zawód ma raczej zerowy związek z protestem... zresztą przekonasz się, że po wygraniu tej sprawy będę równie częstym gościem na forum (no może bez przesady;). Ale naprawdę nie zajmuj się mną, ja nie mam znaczenia, nie jestem nikim specjalnym i niech tak zostanie... liczy się interes 20 tys. ludzi. Widzę, że partiotyzm lokalny jakoś niezbyt jest modny w tym mieście. Co do motywacji, moją jedyną motywacją jest pragnienie świętego spokoju w mojej okolicy, tyle! Jeśli nie możesz w to uwierzyć? trudno jakoś będę z tym żył. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x no raczej nie bardzo blisko 10.01.05, 23:46 tak być może moglibyśmy liczyć na większe zaangażowanie radnych w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: no i płacą mi... 10.01.05, 23:43 ruczaj.10 napisał: > Co do motywacji, moją jedyną motywacją jest pragnienie świętego spokoju w mojej > okolicy, tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera Re: no i płacą mi... IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 10.01.05, 23:46 swięty spokój to mentalność chłopo-robotnicza, a lokalny patriotyzm to pieniactwo i zaścianek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smecz Re: no i płacą mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 23:47 Ale Ty jesteś wał,waderu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera Re: no i płacą mi... IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 10.01.05, 23:49 wiesz ćwoku co to znaczy wadera? nie chodzi tu o gwiezdne wojny idź spytaj się propagandzisty sowieckiego z ruczaja, on wszystko od wielu tygodni wie najlepiej, ale jakoś nikt jego zdania nie podziela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smecz jesteś wał mimo że wilczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 01:01 Jesteś wał mimo że udajesz wilczycę a piszesz jako on.Choć na takim poziomie będziemy kończyć wilczy pomiocie .A zdanie sprawie Ruczaja podziela znaczna większośc mieszkancow,i to nie tylko na Ruczaju. Jak takiś mądry - podaj swój adres - zaproponujemy aby koło Ciebie zamustrować tak ze 100 komunalnych . A jak nie podasz to jesteś nie tylko wał ale i tchórz .I tak Cię namierzymy . Odpowiedz Link Zgłoś
xed Re: no i płacą mi... 11.01.05, 01:13 Zdziwyłbyś się, gdyby dotarło do Ciebie ile osób jest tym zainteresowanych i co wiecej aktywnie działających w sprawie właśnie: - świętego spokoju - lokalnego patriotyzmu - postawy obywatelskiej (tak jest coś takiego ) - ochrony własnych interesów - ochrony interesów innych, którym wmawia się że udzielona jest im pomoc Forum jest tylko miejscem gdzie mogą wykrzyczeć sie tacy frustraci jak ty - naprawde troche kultury osobistej. Pozdrawiam, mieszkaniec Krakowa od wielu pokolen a teraz mieszkaniec dzielnicy VIII czasem nazywanej Ruczaj Odpowiedz Link Zgłoś
hm_tak Jego zdanie, mój aniele... 11.01.05, 02:21 podziela wiele osób znacznie lepiej od Ciebie przygotowanych do tej wymiany poglądów, która w Twoim wydaniu przypomina rozmowy pomeczowe kiboli Hutnika z kibolami Cracovii. Ale te osoby nie zamierzają brać udziału w kopaninie, której styl narzucasz tu Ty i Tobie podobni goście. A to, że Ruczaj.x trwa w osamotnieniu, to znany w śród Polaków syndrom Alamo. Jako ten, który wie NAWET co to jest wadera, i uważa to za znaczące osiągnięcie samoedukacji, wiesz także (zapewne) co to jest syndrom Alamo, i skąd pochodzi. I o ile się dobrze spodziewam, to się tu zaraz tym pochwalisz. Że wiesz. Gośc w sprawie Ruczaju walczy we własnej sprawie, a Ty kopiesz go dla sportu, choć nie bardzo wiesz, o co chodzi. Jeśli sobie zyczysz, to i Ciebie ktoś może kopnąć dla sportu, jeśli mimo ukończenia 18 lat nie wiesz jeszcze, co to jest swoboda i kultura publicznej wypowiedzi. A jeśli wierzysz w anonimowość w sieci - to jesteś zwyczajnie naiwny. Rozumie osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan janek Zenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:11 starcze daj spokój. ,,ić,, paść kozy. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x ciekawe, że po stronie Prezydenta występują 11.01.05, 22:06 osoby twojego typu... bardzo ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: no i płacą mi... IP: *.autocom.pl 12.01.05, 19:28 chlopkai jak chcecis obie pouzywac to umowcie sie na kisiel gdzies a nie zasmiecajcie forum bo marnujeci czas ludzi...wezcie sie moze do wlasnej roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
xrtdgene Re: który developer opłaca protest na Ruczaju 11.01.05, 23:20 jakoś ciagle mam wrażenie że to jedna i ta sama osoba .......... Dziękujemy towarzyszu za czujnośc , to wrogi element zalągł sie w tej okolicy chce przeciwstawić się naszemu prezydentowi-słońcu . Jutro jak zwykle o 7.00 na starym kleparzu ? Będziemy tropić spekulantów !!! Kryptonim akcji "WADERA" (a może wenera ) . Odpowiedz Link Zgłoś
chichocik Re: który developer opłaca protest na Ruczaju 11.01.05, 23:50 > bo Ruczaj x spędza cłae dnie przy kompie, mnie by za taką aktywnośc musieli > płacić Sądzę, że nie powinieneś/-nnaś(?) pisać tyle postów w tym topiku, bo sobie pomyślę, że Cię ktoś opłaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: który developer opłaca protest na Ruczaju IP: *.autocom.pl 12.01.05, 19:29 no jasne ze mu placa przeciez to nie chobbystycznie robi....no chyba ze jest taki nie za madry! Odpowiedz Link Zgłoś