trudny2002 13.01.05, 12:10 rów szeroki na metr sześćdziesiąt, długi sto metrów, a głęboki na metr siedemdziesiat. Najlepiej w tym tygodniu. No kto wykopie? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaholec Re: Kto wykopie 13.01.05, 12:12 Trans Ziem na ul. Dobrego Pasterza Budostal-8 na ul. Przewóz 34 Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Dzwoniłem 13.01.05, 12:25 Może dla nich to za mała robótka. Nie masz w okolicy kogoś z Ostrówkiem? Może takie jednoosobowe Usługi Koparko-Ładowarką byłyby zainteresowane? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Dzwoniłem 13.01.05, 12:26 Kurde, kogo Ty trudny fces tam w nim pogrzebać? Jaze telo długaśny??? To telo ik mos??? Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KGB Re: My mamy praktykę i referencje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:29 ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 I to dobrze 13.01.05, 12:30 A lokalizacja was interesuje? I czy pytacie o tytuł własnosci jak idzie o grunt? I ile za metr? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KGB Re: My tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:33 zasypujemy. Klienci sami sobie kopią. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Ciupazka... 13.01.05, 12:29 a Ty wiys co siedzem i ni mom co robić a myśleć mi się nie fce tom se narysowoł na planie miasta takie kawołki i umyślołek se bez myślynio co lepi śnik zrobić rowy. teroz sukom fto wykopie, a pote sie bede mortwił po co . No ino jesce nikomu sie nie fce chycić za robote... trudny Jade pewnie jutro w Zokopane, a tom se umyśloł jesce kiem myśloł. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ciupazka...-& & #35; 62; trudny... 13.01.05, 12:39 Cosi mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze Ci tego barz trza, dychnij se, głowicka zelzy i zaś bees ozmysloł pote dalyj o tym samym, hehe... A moze wte juz sie namyślom nieftorzy tyz kopać, ba bedom juz wiedzieć komu i kogo tam wsturzom... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Trza 13.01.05, 12:42 To moze jo juz dzisok pojade... Prowda , lepi dzisiok... Hej! trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Trza IP: *.it-net.pl 13.01.05, 13:09 A my za nim, za nim...hehe... Hale mu dobrze! Nei dobrze, ze mo lekućkom rzyć....i blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 ino com się wrócił... 18.01.05, 18:06 Po telo piyknie co cud. Sąsiadów w pierony, ale juz pomalućku bierom się ku chałupie... A o Chochołowie to co bede sie odzywol... a słonko piykne i bieluśko do cudu... Ino mróz chyto. Piyknie do cudu i nie siedźcie tu na zadkach ino jedxcie i patrzcie co tyn hyr to nie ino bo sie komu widziało.. Ciupzka, a Tyś ni miała casu? Ana skoki bees? A 28 koło szósty wiecór w Strugu bedzie se mozna cosi kupić, moze i nie brzyćkie... trudny Odpowiedz Link Zgłoś