Gość: 7 IP: *.bci.pl / 111.111.111.* 23.05.02, 14:29 Czy ktos z Szanownych Grupowiczow moze mi podpowiedziec ( polecic ), gdzie mozna skonsumowac - dobra - ww. zupke ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: zupa cebulowa 23.05.02, 19:13 Gość portalu: 7 napisał(a): > Czy ktos z Szanownych Grupowiczow moze mi podpowiedziec ( polecic ), gdzie mozn > a > skonsumowac - dobra - ww. zupke ? sadze, ze w c.k. dezerterach na barckiej, ale trzeba by sprawdzic w menu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: zupa cebulowa IP: *.rmf.pl 11.06.02, 11:24 ....pod Ogórdkiem na Jagiellońskiej swego czasu była nieczego sobie zupka - ale weż poprawkę na kelnerów - zdarzają się beznadziejni...ale skoro o zupkach - wpadnij na grochową bądź żurek do piecartu na szewskiej - obsługa miła - a zupki wyśmienite pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: zupa cebulowa IP: *.rmf.pl 18.06.02, 12:43 ...oj zgadzam sie z kolega co do "ogrodka" - kelnerstwo fatalne ale papu mniam mniam.Niestety zupki cebulowej juz w karcie nie ma - w zastepstwie polecam pyszna zupe czosnkowa z grzankami pozdrawiam Cie Juhas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuczek Re: zupa cebulowa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 13:29 "U Babci Maliny" koło Akademii Umiejętności na Sławkowskiej - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_galicja Re: zupa cebulowa 17.07.02, 19:39 Cóż, podpowiedź trochę spóźniona, ale gorąco polecam CK Browar koło "Bagateli". Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: zupa cebulowa 17.07.02, 22:30 wolna_galicja napisał: > Cóż, podpowiedź trochę spóźniona, ale gorąco polecam CK Browar koło "Bagateli". a ja go stanowczo odradzam ! Odpowiedz Link Zgłoś