Dodaj do ulubionych

Klucz kenijski

IP: *.ghnet.pl 20.01.05, 22:45
człowieku idź spać bo nikt nie wie o czy piszesz i chyba sam nie wiesz
łatwo grzać dupę w kawiarni i patrząc przez zamglone szyby ( mam nadzieję że
to szyby są zamglone ) pisac teksty o ciepłych krajach
a ludzi trzeba ostroznie oceniac
oj cos Pan Litewka musiał dołozyć w ucho tak ,ze do tej pory pamietasz
a pochwal no się coś usłuszał o sobie to odpiszę czy prawda
Obserwuj wątek
    • Gość: tristan38 Re: Klucz kenijski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 01:11
      Powiem krotko. Panie Stanislawie, no nie moge powiedziec, ze kocham Pana za
      Panskie felietony, bo LPR i MW wyjdzie w protescie na ulice naszego malego,
      prowincjonalnego miasteczka, ale ładują one baterie moich akumulatorów. Nie
      zmienia one wiele, ale choc przyniosa usmiech rozumiejącym czytelnikom (tym w
      necie tez...). Pozdrawiam jak zwykle
    • Gość: krzysztof Re: Klucz kenijski IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 21.01.05, 15:07
      komu służysz koko i za ile
      • Gość: ddddd Re: Klucz kenijski IP: *.crowley.pl 21.01.05, 19:08
        O i Litewka i Tajster się odezwali.
        • Gość: irena dziedzic kto kogo zmontował. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:44
          Majster zmontował tajstera i teraz będzię nim odsnierzał litewkę.
          brawo .zabawny felieton. Precz z tą polską.
        • Gość: koko Re: Klucz kenijski IP: *.ghnet.pl 23.01.05, 12:27
          Pan Litewka po okresie roku od odejscia ze ZDiK ,którą to jednostkę praktycznie
          stworzył nie powinien być wywoływany do tablicy , czego też ludzie obdarzeni
          odrobiną kultury nie czynią
          a niektórzy dziennikarze , którzy nie moga znaleźć modnego obecnie tematu do
          sprowokowania nagonki na kogoś niech zrozumieją ,że Litewka jest osoba ,która
          coś zrobiła dla Krakowa gdyz przyszedł do urzędu pracować a nie rządzić i
          panoszyć się
          zatem znajomość podstaw języka polskiego powinna jasno oznaczyć kazdemu ,że w
          tym języku Litewka i Tajster to nie to samo
          • Gość: d Re: Klucz kenijski IP: *.blich.krakow.pl 02.02.05, 01:36
            przykro mi, ale znajomośc języka polskiego nie jest Twoją mocną stroną
      • Gość: koko Re: Klucz kenijski IP: *.ghnet.pl 23.01.05, 12:18
        mogę Tobie za darmo tylko oko w oko
        • Gość: Jakbyodwrotnie Re: Klucz kenijski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:34
          Panie Redaktorze
          Ten "Klucz" jest "fajny" mam zardzewiałe sanki (wnuka) i zapewne się przetrą w
          Kenii (oczywiście na piasku)jażeli Pan zaprosi (na Pński koszt oczywiscie).
          Dziękuję za pamięć o mojej osobie .Chyba Panu tęskno do jakiejkolwiek rozmowy
          na ciekawe tematy (a ma Pan ich tyle pod dostatkiem!!!)
          Pozdrawiam KOKO - niewiem kto TO jest ,Ale miło jest popsłuchac czegoś innego
          niz tylko marudzenie.
          Podpis autora nic nie ma wspólnego z "jajamikobyły"
          pozdrawiam
          dla Pana i Niektórych wiadomo kto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka