Dodaj do ulubionych

PRAWOZNAWSTWO - Prawo UJ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 00:29
Witam,

2.02 ide na egzamin z prawoznawstwa (st. zaoczne)
Podpowiedzcie mi z czego się mam uczyć, mam solidne notatki od Stelmacha i z
ćwiczeń od Cyrula, z jakich książek się douczać??

narazie wkuwam morawskiego czy z tabor-nowacki, kodeks argumentacyjny
Stelmacha, "Teoris Prawa" Stelmach-sarkowicz coś czytać z tego??

może macie jakieś materiały :) przemofi@interia.pl
gg: 2790049

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: stu Re: PRAWOZNAWSTWO - Prawo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:09
      Trudny był egzamin z tego przdmiotu rok temu???? Bardzi się boje! pomóżcie :(
    • Gość: zuzia Re: PRAWOZNAWSTWO - Prawo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:41
      egz jest łatwy:)
      • Gość: Onom Re: PRAWOZNAWSTWO - Prawo UJ IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 28.01.05, 18:47
        ja pisalam go 3 latka temu i pamietam,ze byl trudny.ale podobno moja grupa byla
        taka pojechana reeszta byla spoko. zalezy jak sie uda. nie uczylem sie z
        zadnych wykladow.chodzilem na cwizcenia i przerobilem z tobora tematy,ktore
        keipsko byly opisane w morawski, a morawskiego bardzo dobrze umialem. pytania
        trzeba uwaznie czytac,jak zawsze :) Powodzenia
      • Gość: Onom Re: PRAWOZNAWSTWO - Prawo UJ IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 28.01.05, 18:48
        pisalem - plci nie zmienilem : P
        • Gość: PRZESTRASZONA Re: PRAWOZNAWSTWO - Prawo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:11
          Ja tez zdaje teraz ten Egzamin :( Bojes się strasznie :( ile osób oblało w
          tamtym roku?? Ma ktos takie info??
          • Gość: Szymon Re: PRAWOZNAWSTWO - Prawo UJ IP: 217.153.194.* 30.01.05, 15:10
            W zeszlym roku był naprawdę łatwy. Ile dokładnie oblało, nie jestem w stanie
            powiedzieć, ale były to pojedyncze przypadki. Na egz potrzebny jest Morawski,
            notatki z wykładu, a przydatny jest też rozdział Stelmacha z podręcznika do WOS-
            u. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
            • Gość: Przemek Re: PRAWOZNAWSTWO - Prawo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:04
              No właśnie wkuwam ten rozdział stelmach z podręcznika do WOSU! Polecam go
              wszystkim uczącym się do tego egzaminu.
              • Gość: egz Re: PRAWOZNAWSTWO - Prawo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 01:03
                Idzie ktoś jutro na prawonzawstwo??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka