Gość: tomasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 02:32 chce kupic mojej zonie psa.mieszkamy w bloku. jaka rasa psa jest najfajniejsza, najbardziej sie przywiązuje a do tego wytrzyma w bloku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_madame Re: jaka rasa psa najlepsza do bloku?? 28.01.05, 08:26 polecam jakiegoś małego-może jamnika..tylko one są strasznie jazgotliwe:) najlepsze są szczerze mówiac kundelki...małe,słodkie i najbardziej się przywiązują...wogóle to weź moźe pieska ze schroniska,co??Będzie cię kochał na wieki za to,że go uratowałeś;)Ja miałam owczarka kaukazkiego ze schroniska-był u mnie 7 lat...gdy zmarła moja mama pies umarł 2 m-ce po niej-z tęsknoty...oto co znaczy kochać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 08:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
k_madame Re: rozejrzyj sie za labradorem 28.01.05, 08:59 zwariowałeś...labrador w bloku??Przecież to pies który musi dużo begać i mieć dość dużo przestrzeni w domu...zamęczy się w bloku Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 09:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
k_madame Re: z kazdym psem musisz wyjsc na spacer 28.01.05, 12:47 widze volks że ty masz problemy z czytaniem-W BLOKU SĄ MAŁE MIESZKANIA A LABRADOR JEST DUŻYM PSEM,POTRZEBUJĄCYM PRZESTRZENI!!! zamknij się w mieszkaniu mającym 10 m kwadratowych zobaczysz jak ci będzie..nawet jak cie 3 razy dziennie wyprowadzę na spacer!! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: rozejrzyj sie za labradorem 28.01.05, 12:15 Podobno każdy pies, nawet duży, może mieszkać w małym mieszkanku, bo pies traktuje mieszkanie jako swoją budę, a buda nie musi być duża:) Tak w każdym razie twierdzi lakarz weterynarii Dorota Sumińska, niekwestionowany autorytet w kocio-psich sprawach. A od biegania są spacery:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica spacery IP: *.pool.mediaWays.net 28.01.05, 12:30 koncza sie niekiedy siedzeniem na lawce i kontemplowaniem otoczenia. zalezy od charakteru psa. Zreszta, istna, wiesz jak bylo...och to byly czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: jaka rasa psa najlepsza do bloku?? IP: *.server.ntli.net 28.01.05, 09:23 znajomy, co prawda nie z bloku, ma takiego fajnego pieska, nie znam nazwy tej rasy ale piesek jest drobny strasznie, cos jak dwie dlonie; on jak wychodzi z nim na spacer to wsadza go do kieszeni, na spacerze wyciaga z kieszeni, kladzie na ziemi, pochodzi toto przez chwile i z powrotem wsadza do kieszeni i idzie z nim gdzies np. do pubu; Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 09:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 09:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: gośc chce pieska a nie kreta IP: *.server.ntli.net 28.01.05, 09:55 to jest pies i chyba nazywa sie sznaucer mianiaturka ale nie dam glowy, bo w necie psy tej rasy sa dosc duze wiec to chyba nie ten ale podobny; poza tym sa jeszcze jaminki krolicze - takie zupelnie malutkie; ja mam jamnika szorstkowlosego - takie sa najlepsze; polecam; tylko sa troche szorstkie w dotyku i smierdzi im z pyska strasznie; --- a w Nowej Hucie nadal bandytyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurcwehicle Re: jaka rasa psa najlepsza do bloku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:22 Prponuję Bernardyna, miły pies i łagodny a może również nosić na szyji beczkę z rumem jak będziecie wychodzili na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: jaka rasa psa najlepsza do bloku?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:37 kazdy sie nadaje... jesli tylko bedziecie poswiecac mu odpowiednio duzo czasu.. spacery, bieganie, park..takie tam. po przyjsciu ze spaceru pies bedzie spal... a wtedy jego rozmiary nie beda az tak wygodne. polecam psa krotkowlosego mniej problemu w domu w samochodzi. najbardziej jakiego terriera - wybor rasy pozostawiajac Wam... dobierzcie ja do swojego temperamentu, trybu zycia i pracy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kynolog Re: jaka rasa psa najlepsza do bloku?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:00 nordycka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Zdecydowanie IP: *.pool.mediaWays.net 28.01.05, 12:09 polecam kundelki. Psy te sa nietylko wierne, kochane i jedyne w swoim rodzaju, ale tez nieprzecietnie inteligentne. Sama mialam i szczerze polecam. Jamnika nie polecam natomiast, bo wielu znajomych mam, ktorzy maja jamniki, i wiem, ze czesto te psy maja problemy z kregoslupem i jesli musza duzo biegac po schodach to im sie pogarsza. Odpowiedz Link Zgłoś