Gość: kuba203 IP: *.net / 192.168.1.* 27.05.02, 20:18 Wczoraj niestety nie załapałem się, żeby obejrzeć, ale może dzisiaj nadrobię... Chyba nie straciłem nic ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mtq Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 20:33 Straciłeś "Poczynajmy z Bogiem" :-))) Peteen, to było świetne! Dziś czekamy na więcej, oby tylko była Omega bo to bym naprawdę chciał zobaczyć!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 20:36 ciekawe, ile wygram... trzymajcie kciuki !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychut Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 20:45 Właśnie włączyłem TVN i czekam na emocje. Trzymam za Ciebie kciuki Peteen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 20:47 wyluzować! przecież on już wygrał, więc teraz spokojnie możemy podziwiać wspaniałą prezencję naszego kolegi! schować kciuki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Zaraz Milionerzy :))) 27.05.02, 20:37 Ajaj, toś mnie nie pocieszył :( Myślałem, że jak to tylko 5 minut, to nic ciekawego się nie wydarzyło... Trudno, dzisiaj już sobie nie odpuszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 20:40 kibicujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 20:42 bóg wam wszystkim zapłać, bez was bym nic nie osiągnął... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 20:46 czyli 20-50 zł, jak już ustaliła Dora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Zaraz Milionerzy :))) 27.05.02, 21:18 Peteen! Jak długo oglądam "Milionerów" to nie widziałem jeszcze faceta z takim luzem jak Ty ! Jeśli TVN nie zaproponowała Ci prowadzenia jakiegoś programu to ich strata ! Gratulacje ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 20:42 Aż tak późno dojechałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq OMEGAAAAAA!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 20:55 OMEGA!!! Brawo Peteen, na razie super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 20:58 Podpowiadam Sylen Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Zaraz Milionerzy :))) 27.05.02, 21:00 Straciles troszke emocji! Nie ogladalem od samego poczatku, wiec nie wiedzialem kto jest skad i jak eliminacje wygral taki siwy, podstarzaly facet to troszke sie skonsternowalem jak sobie przypomnialem peteen'a z forum :-> Komentarz mojej mamusi: - Calkiem przyzwoicie wyglada ten pan.. ale skad Ty go w ogole znasz?? - Z internetu mamo - moj Boze! (dla mniej wtajemniczonych przypomne, ze tylko garstka starszego pokolenia nie uznaje internetu jako czegos odrealnionego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.krakow.pl 27.05.02, 21:11 no nieżłl wypadłeś...gdybym nie czytał wcześniej że nie odp.to były by emocje a tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 21:13 Swietna gra - gratulacje. Kraków dumny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 21:13 Zielonki tyż :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 21:13 świetnie, bardzo nam się podobało (nam: naszej rodzinie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Ostatnie pytanie? 27.05.02, 21:19 Wlasnie jakie bylo? plus 4 odpowiedzi i nie podpowiadajcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ostatnie pytanie? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 21:21 Truuuuudne..... ps. gdzie gratulacje od forum? mało nas szczęśliwych... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Ostatnie pytanie? 27.05.02, 21:26 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAKOW&wid=1885683&aut=+peteen&aid=1885683 tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ostatnie pytanie? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 21:32 czyli gdzie :-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Ostatnie pytanie? 27.05.02, 21:49 moze jeszcze date i godzine podac? wrrrrrr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 08:02 Gratulacje peeten ! strasznie mi się podobało, ze pokazałes tym warszawskim kmiotom, ze można byc całkiem wyluzowanym bez wykrzykiwania co chwilę WOW i robienia american smile. Super! ciesze się razem z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: Zaraz Milionerzy :))) 28.05.02, 08:37 Gratulacje, Gratulacje!!! Niby finał znany a emocje i tak wielkie!!!! Już się nie mogę doczekać Twojego występu za rok :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 10:06 dzięki wszystkim jeszcze raz, to wasza moc sprawiła, że poszło mi nieźle ! spróbuję wrócić tam za rok i wygrać dla was milion !!! jeśli się podobało, to się cieszę, robiłem co w mojej mocy... :))) PS. chłopaki, ja wam wszystko wyśpiewam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
013y Re: Zaraz Milionerzy :))) 28.05.02, 10:15 Naturalnie że gratulacje ,gratulacje i jeszcze raz . Tak na marginesie :też jestem amatorem literatury alkoholowej.Podrzuć jakieś ciekawe. Oprócz Pilcha,Lowry'ego świetny jest Andrzej Pastuszek-czytałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: Zaraz Milionerzy :))) 28.05.02, 11:26 nie przypominaj Mu, coś mi mówi, że Peteen ma teraz wstręt do literatury alkoholowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
013y Re: Zaraz Milionerzy :))) 28.05.02, 11:44 E,ja bez żadnej ironii-słowo.W celach edukacyjnych.Proza Wojaczka też była niezła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 11:58 pastuszka znam i kocham, polecam też jerofiejewa, lipatowa, ciągle hłaskę... dzięki raz jeszcze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
013y Re: Zaraz Milionerzy :))) 28.05.02, 12:15 Dzięki.Sięgnę do literatury rosyjskiej "w tym temacie". Że też mi nigdy nie przyszło do głowy tam szukać.Intryguje mnie natomiast czy Pastuszek miał jakieś wznowienia,coś nowego napisał-spotkałeś ? Odkąd mamy "nowe" zapadła na temat jego książek głucha cisza.W swoich zbiorach mam "Zgubiłes mnie w śniegu" , "Dobranoc" i "Łowca gołębi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 12:19 czyli dokładnie to samo co ja... czytałem w gw jakąś notkę o nim, ale nie słyszałem ani o nowej prozie, ani o wznowieniach, jeśli będziesz miał problem z jerofiejewem, służę pomocą ( w końcu byłem pierwszym w Polsce jerofiejewistą ) Odpowiedz Link Zgłoś
013y Re: Zaraz Milionerzy :))) 28.05.02, 12:38 No jasne-jesteś przecież filologiem,znasz więc "smaczne kąski" literatury rosyjskiej.Przelecę się po księgarniach i antykwariatach-jak nic nie znajdę to uderzę do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Zaraz Milionerzy :))) 28.05.02, 14:28 caly czas mialem nadzieje, ze Peteen zrobil nas w konia i przejdzie przez te 125... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Zaraz Milionerzy :))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 17:26 ja też miałem taka nadzieję, ja też... :))) Odpowiedz Link Zgłoś