Dodaj do ulubionych

Nieustraszona Policja Krakowska

03.02.05, 13:28
Wlasnie przed chwila sciagnalem z GW filmy z bohaterskiej akcji policji
przeciwko monarchistom. Szokujace wydaja mi sie oswiadczenia rzecznika policji
usprawiedliwiajace te akcje. Czemu policja zawsze jest w duzej ilosci tam
gdzie ich nikt nie potrzebuje a w dzielnicach w ktorych przestepczosc
rosnie...tam ich nie ma??? Pamietam jak +/- rok temu jedna z restauracji
polozonych 20 metrow od komisariatu na ul.Szerokiej wezwala policje w efekcie
czego policja przyjechala po 2 godzinach!!!Podobno nie mieli radiowozu!!!
Mysle, ze kazdy zna przynajmniej jedna historie w ktorej policja krakowska
dziala w powyzszy sposob.
Z TAKA POLICJA NIE TRZEBA OBAWIAC SIE WROGOW!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: swiadek Re: Nieustraszona Policja Krakowska IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.02.05, 13:52
      nie ma to jak pisac o krakowie z australii czy innego miejsca na drugim koncu swiata. g.. wiesz,
      ale krytykant jestes pierwszorzedny i znasz sie na wszystkim lepiej. najbardziej mnie
      rozsmieszyl ten tekst o restauracji polozonej 20m od komisariatu na szerokiej i braku
      radiowozu- czlowieku osmieszasz sie (zeby nie powiedziec gorzej) niesamowicie. i w co drugim
      zdaniu oczywiscie obowiazkowe "podobno" hehehe
      • aborygen1 Swiadek...podobno 03.02.05, 14:10
        i w co drugim
        > zdaniu oczywiscie obowiazkowe "podobno" ...co Ty liczyc nie umiesz?
        Co do tej knajpy to bylem tam w czasie tego zajscia i takie bylo tlumaczenie
        oficera dyzurnego! Jesli chodzi o pisanie z Australii to w Polsce nie mieszkam
        dopiero od 5 miesiecy wiec jeszcze czuje te klimaty. Mailuje z wieloma ludzmi z
        Krakowa i nie tylko i jestem w stanie wyrobic sobie opinie na dany temat.
        Osmieszam sie...co TY z Policji jestes , ze jej tak bronisz???
        • Gość: swiadek Re: Swiadek...podobno IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.02.05, 14:27
          czlowieku, czy ty udajesz czy naprawde jestes taki??? wszystkie knajpy na szerokiej sa 10sec
          biegu od komisariatu- wiec co ty mi tu chrzanisz, ze policja tam nie chciala poslac radiowozu,
          byles kiedys w ogole w tamtych okolicach?
          czy jesli ktos broni policji przed DEBILNYMI atakami to musi byc jej funkcjonariuszem?? nie
          jestem z policji i tez czesto mnie wk..wiaja i pare razy mialem z nimi rozne niemile przejscia (w
          typie odmowy przyjecia zgloszenia), ale jesli ktos wyjezdza z tak durnym tekstem jak ty o
          knajpie na szerokiej, to po prostu nie wytrzymalem. mozna krytykowac i wytykac wiele wad
          policji, ale zachowajmy choc troche powagi.
          nawiasem mowiac knajpy maja swoja ochrone, wiec obsluga powinna do nich w pierwszej
          kolejnosci dzwonic, ktos napadl na ta knajpe z bronia, ze wzywana byla policja?
          • istna Re: Swiadek...podobno 03.02.05, 14:30
            To policja wyjechała z durnym tekstem, Aborygen cytował. Wiesz człowieku, co to
            jest cytat?
          • aborygen1 Re: Swiadek...podobno 03.02.05, 14:36
            Czyli, ze policje nalezy wzywac tylko w ekstremalnych (bron) przypadkach???
            Co do powagi to komisariat ten jest widoczny tylko w godzinach popoludniowych
            jak jest zmiana zalogi. Pozniej na Szerokiej nie uwidzisz zadnego policjanta.Po
            co??? Samochody na tej ulicy tez sa "uwalniane" z szyb i sprzetu. Wymalowanie
            budynku nic nie dalo skoro sama policja nic nie robi!!!
            PS. Co do knajpy to chodzi o "Alefa"
      • Gość: rw Re: Nieustraszona Policja Krakowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:10
        oś. Złota Jesień i ekscesy pijakóww bloku gdzie w jednej z kaltek jest
        komisariat. Podobno chłopcy (publiczne oświadczenie jednej z mieszkanek)
        barykadowali się po 22.00. Nie podobno a brzmi identycznie.
        • Gość: rw Re: Nieustraszona Policja Krakowska - korekta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:14
          > oś. Złota Jesień i ekscesy pijakóww bloku gdzie w jednej z kaltek jest
          > komisariat. Podobno chłopcy (publiczne oświadczenie jednej z mieszkanek)
          > barykadowali się po 22.00. Nie podobno a brzmi identycznie.

Też podobno i teżbrzmi identycznie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka