tomcrac 30.05.02, 22:43 Tutaj prosze opinie, rady, bugi.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Przegladarki stron www 30.05.02, 22:44 najlepsza na szybko google, najdziwniejsze rzeczy znajdowalem zawsze z gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Przegladarki stron www IP: *.krakow.pl 30.05.02, 22:48 Ja głównie siedze na IE 5.0 ale mam teżopere która jest najszybszą przeglądarką na rynku...I ma wbudowanego klijenta pocztowego ,zdecydowanie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Przegladarki stron www 30.05.02, 23:34 mikolaj7 napisał(a): > najlepsza na szybko google, najdziwniejsze rzeczy > znajdowalem zawsze z gazeta. cholera cos mi sie pojebalo i przeczytalem wyszukiwarki... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Opera 6.02 30.05.02, 22:47 Odkrylem to cudo dopiero tydzien temu i wierzcie mi, ze warto zamienic przestarzaly IE 6.0 czy Netscape (zreszta Opera stworzona jest przez autorow Netscape'a tyle, ze jest nieporownywalnie lepsza) - bardzo szybka - dobrze konfigurowalna - niskie wymagania sprzetowe - 14,5mb instalacja :-) - duzo rozwiazan, ktore dawno powinny byc wprowadzone (magic mouse) - i mozna tak wymieniac dlugo, a i tak wysztkiego sie jeszcze o Operze nie dowiedzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Opera 6.02 IP: *.client.attbi.com 30.05.02, 22:49 Ja lubie AT&T Worldnet albo Yahoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Opera 6.02 IP: *.krakow.pl 30.05.02, 22:50 Równieżposiadam ...więć witam operowca :) Ale zauważyłęm duży minus opery ...słąbiutko u niej z Javą nie czyta wszystkich czatów i wogóle trzeba zaistalowaćdodatkową obsługe apletów ...no ale i tak jest najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Opera 6.02 30.05.02, 22:53 > Ale zauważyłęm duży minus opery ...słąbiutko u niej z Javą nie czyta wszystkich > czatów i wogóle trzeba zaistalowaćdodatkową obsługe apletów ...no ale i tak > jest najlepsza To zabawne, ale wlasnie dzieki Javie odkrylem Opere! W IE java mi w ogole nie chciala dzialac :( cos bylo nie tak z instalacja. Probowalem sprawdzic Opere na czaterii i rzeczywiscie nie dziala, ale i tak juz nie czatuje :) Co sie tyczy pluginow, to denerwuje mnie tylko Quicktime, ktorego nie moge zainstalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Opera 6.02 IP: *.krakow.pl 30.05.02, 23:02 Ja teżnie czatuje więć teżdużo siedze na operze...zresztąta szybkość ...bez porównania z IE...ale ponoćim szybszy komputer tym mniej widać tą prękość... Mnie ta java strasznie przeszkadz i dlatego siedze teżna IE ,a co do pluginów to jeszcze nic nie mam poinstalowanego... A znasz tą strone o operze www.operapl.prv.pl (chyba bo dawno tam nie wchodziłem ) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Opera 6.02 30.05.02, 23:12 > A znasz tą strone o operze <a href="http://www.operapl.prv.pl"target="_blank">w > ww.operapl.prv.pl</a> (chyba bo dawno tam nie wchodziłem ) Wlasnie ja zaczynam odkrywac, dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Opera 6.02 IP: *.krakow.pl 30.05.02, 23:36 Ja od tej strony zaczynałem moją przygode z operą... Pamiętam jeszcze że opera miała problemy z polskimi znakami i polskim kodowaniem stron ale tam jest wszystko opisane...Dużo korespondowałem z twórcątej strony i we wszytkim mi pomagał ten gość...jest spoko więc jak bedziesz miał jakiekolwiek pytania to on na nie odpowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur Re: Opera 6.02 IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.05.02, 22:57 milo tez zobaczyc w akcji lynxa (lub czeska mutacje z obsluga ramek links). Czysty tekst, zero grafiki, ale nie na winde, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Przegladarki stron www IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 12:48 A ja używam Netscape'a i wcale mi to nie przeszkadza, denerwują mnie natomiast strony napisane pod jedną przeglądarkę (np. pod IE), bo wtedy muszę się przesiąść na ten syf :-( Odpowiedz Link Zgłoś