malopolanin 03.06.02, 16:13 Taki jest mój typ bezstronnego obserwatora. Koreańczycy grają u siebie, a nade wszystko mogą zaskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muzaaa Re: Smieci 03.06.02, 16:15 Prosze o nie zasmiecanie forum motywami pilki noznej. Widzialam ze jest watek mundialowy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Smieci 03.06.02, 16:16 W reprezentacji są przedstawiciele Wisły Kraków. Więc ten wątej jest jak najbardziej na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ 2 Re: aktualizacja IP: *.sp / 192.168.5.* 03.06.02, 16:49 malopolanin napisał(a): > W reprezentacji są przedstawiciele Wisły Kraków. Więc ten wątej jest jak > najbardziej na miejscu. Pomijam sprawę wiślackości a tym samym krakowszczyzny czasowo związanej z Mundialem. Zajmę się kwestią inaczej. Otóż propozycja Twoja jest chybiona jako wynik spotkania piłkarskiego, natomiast absolutnie odpowiada przebiegowi spotkania siatkarskiego. Dla ułatwienia dodam , że mecz jest pięciosetowy!!! A związki siatkówki z Krakowem? A choćby to,że dziś widziałem kobietę dźwigającą ciężką SIATĘ!!! ;;;)))typ2 Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: 2:1 dla Korei 03.06.02, 17:09 malopolanin napisał(a): > Taki jest mój typ bezstronnego obserwatora. Koreańczycy grają u siebie, a nade > wszystko mogą zaskoczyć. Ja stawiam na 2:0 dla Korei. Przykre to, ale moim zdaniem najbardziej prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: 2:1 dla Korei IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.06.02, 19:13 To w Korei grają w piłkę? Przecie skośni nigdy nie grali? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: 2:1 dla Korei IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 21:42 Korea 2:0 - bez słów Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: 2:1 dla Korei 03.06.02, 21:53 A niech będzie że Koreańczycy strzelą nam 2 gole... niektórzy z nich nawet nam kibicują....ale nasi strzelą też 2 ( wtym jedną bramę Żuraw !!) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 3-0 dla naszych oczywiscie! czyli Polski! 03.06.02, 22:26 mikolaj7 napisał(a): > defetysci, troche wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jur 2:1 dla naszych IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.06.02, 22:23 Bedziemy wygrywac 2:0 (po swietnym strzale Jacka Baka z konca pola karnego i Kaluznego[głową] albo Oliego[1/1 z bramkarzem]). Chwila dekoncentracji zakonczy sie utraconym golem (dobitka po sparowanym strzale w krotki rog z ostrego kata). Ale to bedzie w 80. minucie, na wiecej Korei nie starczy pary. Guus Hiddink zrezygnuje z posady selekcjonera, Korea podtrzyma piekna serie wystepow na mundialu bez wygranej i wszyscy beda zadowoleni, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
t.t Korea już wygrała... 03.06.02, 23:53 ...z naszymi kibicami. Wygrali szacunkiem dla przeciwnika, serdecznym przyjęciem, opiniami wyrażanymi w wywiadach. Dziś TV pokazała uśmiechniętego Koreańczyka mówiącego łamaną polszczyzną, że będzie kibicował Polsce i będzie krzyczał "Polska gola... czy jakoś tak". Sympatycznie się robi widząc, że są jeszcze normalni kibice. Wyobrażacie sobie naszego szowinistycznego szalikowca odpowiadającego na pytania koreańskiego dziennikarza? A co do wyniku... 3:1 dla Korei:) T (długo nieobecny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur Re: Korea już wygrała... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 04.06.02, 08:19 no fajni Ci kibice, tez lubie sobie pospiewac po nocy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Polska Gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.06.02, 02:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Polska Gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.client.attbi.com 04.06.02, 03:47 Matku ty moje kochanie!!!! Nasi wygraja 5:2 a jesli sie komus nie podoba to zapraszam na Blonie. Te w Krakowie, ale bede tam szalal. ---- Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Polska Gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.02, 21:43 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Matku ty moje kochanie!!!! > > Nasi wygraja 5:2 a jesli sie komus nie podoba to zapraszam na Blonie. > Te w Krakowie, ale bede tam szalal. > ---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van der Re: 2:1 dla Korei IP: 194.204.148.* 04.06.02, 09:08 Stawiam na remis, najprawdopodobniej 1-1, to byłby niezły wynik na rozpoczęcie mistrzostw. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 wy ludzie malej wiary:( 04.06.02, 09:43 u mnie jest wlasnie znajomy niemiec- nie wypadaloby zebysmy mieli gorszy wynik niz niemcy z arabami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter a w szczecinie... IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 04.06.02, 10:48 TV robi dzis konserwacje nadajnika :)))) podobno maja skonczyc przed meczem jajcarze:) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: 2:1 dla Korei 04.06.02, 11:57 Dudek na bramce, "Żuraw" w ataku - 3:0 dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: 2:1 dla Korei 04.06.02, 13:38 A co tam na boisku słychać teraz? Bo ja nie oglądam... Qrcze, chyba tu jestem sam, ale gdyby się znalazł jakiś życzliwy informator, to nie się podzieli wiedzą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: 2:1 dla Korei IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 14:10 no i mam troszki czasu to se poczytam i popisze! Mecze, jakieś to mnie wogóle nie interesują, brrrrr A o co i po One grają:). :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: 2:1 dla Korei 04.06.02, 14:15 Gość portalu: skks napisał(a): > A o co i po One grają:). Biegają po trawniku za piłką, tylko czemu się ludzie tym tak interesują, nie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: 2:1 dla Korei IP: 149.156.58.* 04.06.02, 14:17 A Ty Kuba nie oglądasz meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: 2:1 dla Korei 04.06.02, 14:19 Jak widać nie :))) Nie żeby mnie to szczególnie mierziło, tylko po prostu nie lubię się poddawać zbiorowej histerii (bo że przegramy, to wg mnie prawie pewne), w atmosferze podgrzewanej przez media do przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: jest JUZ 1 : 0 dla Korei 04.06.02, 14:34 Od początku obstawiam 2:0 dla nich :((( Czy będzie jakaś nagroda za prawidłowe wytypowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 jest JUZ 2 : 0 dla Korei 04.06.02, 14:46 Nie oglądam, tylko słucham radia. Czyżbym miał rację, co do wyniku? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: jest JUZ 2 : 0 dla Korei IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 20:41 Wygrałam, ten wynik postawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jest JUZ 2 : 0 dla Korei 04.06.02, 21:43 Gość portalu: rita napisał(a): > Wygrałam, ten wynik postawiłam. chyba na kartce :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: jest JUZ 2 : 0 dla Korei IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 21:51 Gość portalu: rita napisał(a): > Wygrałam, ten wynik postawiłam. Brawo!!! Skoro tak Ci dobrze poszlo, to powiedz teraz czy jeszcze nasi cos zdzialaja na tych mistrzostwach, czy moze lepiej ich juz nie ogladac ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jest JUZ 2 : 0 dla Korei 04.06.02, 21:55 Gość portalu: benek napisał(a): > Gość portalu: rita napisał(a): > > > Wygrałam, ten wynik postawiłam. > > Brawo!!! > Skoro tak Ci dobrze poszlo, to powiedz teraz czy jeszcze nasi cos zdzialaja na > tych mistrzostwach, czy moze lepiej ich juz nie ogladac ? i tak bedziesz ogladal... pytanie, czy juz sie nastawic na klepanie naszych, czy podniecac sie ich atakami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: jest JUZ 2 : 0 dla Korei IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 22:02 mikolaj7 napisał(a): > i tak bedziesz ogladal... Tak, ale przynajmniej bede wczesniej wiedzial czy popelniam blad ;) > pytanie, czy juz sie nastawic na > klepanie naszych, czy podniecac sie ich atakami... Na bramki nie ma co liczyc, wiec pozostaje podniecanie sie atakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: jest JUZ 2 : 0 dla Korei IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.06.02, 22:06 I co Wy widzicie w tych zmaganiach naszych przyciężkich orzełko-wróbelków? Grać nie umieją albo im się nie chce - pewnie mało kasy im obiecali:( :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jest JUZ 2 : 0 dla Korei 04.06.02, 22:09 Gość portalu: skks napisał(a): > I co Wy widzicie w tych zmaganiach naszych przyciężkich orzełko-wróbelków? > Grać nie umieją albo im się nie chce - pewnie mało kasy im obiecali:( > :-))) skks ja za tyle kasy moglbym maraton biegac codziennie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: jest JUZ 2 : 0 dla Korei IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 22:16 Gość portalu: skks napisał(a): > I co Wy widzicie w tych zmaganiach naszych przyciężkich orzełko-wróbelków? Za duzo dlugich podan ;) > Grać nie umieją albo im się nie chce - pewnie mało kasy im obiecali:( Nie umieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: jest JUZ 2 : 0 dla Korei IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 22:44 Nie chcę być sadystą ale daję 1:0 dla Portugalii albo 6:0 Odpowiedz Link Zgłoś