Dodaj do ulubionych

Rzecznik prezydenta pracował wcześniej w RMF!

IP: *.autocom.pl 20.02.05, 21:27
stąd ten paszkwil na Interii.

Dziękujemy Radiu RMF za rzetelne przedstawienie sprawy, dziękujemy za wysłuchanie naszych racji, dziękujemy za wspieranie idei budowy getta biedy w Krakowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: korando Re: Rzecznik prezydenta pracował wcześniej w RMF! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:18
      Nigdy nie pracowaB\l w RMF FM, pracowal w Radiu ESKA Kraków 97.7 FM !!!
      • Gość: ja Re: Rzecznik prezydenta pracował wcześniej w RMF! IP: *.autocom.pl 20.02.05, 22:23
        Ale nim znalazł się w esce pracował w eremefce...;-)
        • Gość: kati_p o kim mowa? nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:00
          • Gość: Navigator Re: o kim mowa? nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:13
            Pan Helbin ,chyba tak się nazywa ,a za chwilę będę mógł podać jego IP i
            adres .Facio instaluje się w sieci pod różnymi nickami tylko nie wie ,że teraz
            są takie tracery ,że spokojnie można takiego misia rozpoznać i namierzyć. I już
            go namierzamy ,nawet jakby działał z kawiarenek . Teraz już są takie programy
            trasujące ,że nie tylko rozpoznają IP ale i styl pisania,błędy ,powtórzenia i
            dają tzw współczynnik korelacji .I tak jakoś się dziwnie składa ,że w tym forum
            pan H zapisuje się pod różnymi nickami i myśli ,że jest nie namierzalny . A już
            takie są możliwości ,że i tak będziemy jego mieli , i jego i jego kolesi i
            koleżanek .
            • zielonki Re: TO STRASZNE 20.02.05, 23:22
              A jak będziecie jego mieli , i jego i jego kolesi i
              koleżanek to założycie im teczkę? .
            • ruczaj.x ciekawe 21.02.05, 09:22
              daleko idące wnioski :)

co do RMF, Helbina i Majchrowskiego - to niestety prawda... smutne, że prezydent walczącąc z mieszkańcami posuwa się, aż do czegoś takiego...

zero argumentów panie Prezydencie...
              oj kiepsko widzę szanse Majchrowskiego na zwycięstwo w następnej kadencji
              • Gość: m dajcie spokój IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.02.05, 09:54
                Tych ludzi z Ruczaju mocno po..pieściło, zaczynają się teorie spiskowe.
                (nie jestem ani Helbinem ani Majchrowskim, ale pewnie nie uwierzą)
                • ruczaj.x o znowu pan... tym razem niezalogowany :) 21.02.05, 10:18
                  jak miło

Może mi Pan wyjaśnić czemu panu tak zależy, żeby powstało to getto?
                  Przecież to jest bezsensu, są lepsze, tańsze i szybsze rozwiązania problemów najbiedniejszych.
                  No czemu?!

Pisze Pan pod różnymi nickami od połowy grudnia, naprawde sporo pracy.
                  Nie potrafie pojąć jakież to może mieć pan motywacje (podobnie jak zagadkowa jest dla mnie przyczyna prezydenckiego uporu w tej sprawie).
                  • Gość: m Re: o znowu pan... tym razem niezalogowany :) IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.02.05, 11:49
                    Nie tyle zalezy, co nie przeszkadza i reakcje uważam za mocno przesadzone. Akcje na Ruczaju kojarzą mi się z budowaniem różnego rodzaju murów w różnych okresach czasów by odgrodzić tych gorszych. Dzisiaj gorsi, to biedniejsi.
                    A pisze pod różnymi nickami od przynajmniej 7 lat :) W tej sprawie po raz pierwszy.
                    • ruczaj.x Re: o znowu pan... tym razem niezalogowany :) 21.02.05, 12:50
                      oboje wiemy, że kłamiesz...
                      piszesz od bardzo dawna z tego IP, i wszystkie twoje posty sprowadzały się do wściekłego atakowania protestujących mieszkańców

> Nie tyle zalezy, co nie przeszkadza i reakcje uważam za mocno przesadzone.
                      a jakie mają być rekacje skoro widzimy do czego doprowadza powstanie takiego osiedla, przyczym dotychczasowe eksperymenty miasta były na raczej małą skale (max 200 mieszkań)

Powtórze po raz setny, skąd Ci się wzieło, że biedniejsi są gorsi?
                      To właśnie prezydent próbuje stworzyć getto biedy, ogrodzić ich murem, jak najszybciej pozbyć się problemu, a tak się tego nie da zrobić.
                      To przecież oczywiste.
                      • Gość: m Re: o znowu pan... tym razem niezalogowany :) IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.02.05, 13:14
                        > oboje wiemy, że kłamiesz...

Serdeczne pozdrowienia dla Was obojga :)
                        • ruczaj.x Re: o znowu pan... tym razem niezalogowany :) 21.02.05, 13:32
                          masz problemy ze zrozumieniem języka polskiego?

Dasz mi wreszcie jakiś argument przemawiający za powstaniem tego osiedla?
                          śmiem wątpić

i ty człowieku chcesz nas pouczać?
                          • Gość: m EOT IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.02.05, 13:42
                            Jestem bezradny, nie jestem lekarzem :)
                            • ruczaj.x ... 21.02.05, 13:54
                              za to jesteś bardzo tragiczny... i żałosny w tym co robisz
                            • walo74 Ciekawe podejscie wszyscy= jeden 21.02.05, 13:58
                              Mysle ze ciezko bedzie Ci zrozumiec protestujacych bo za krotko siedzisz w
                              temacie :) Oni zakladaja ze kazdy kto mowi inaczej niz oni to jedna i ta sama
                              osoba - fajne podejscie nie
                              Kiedys tez tak mowiono ze to jedna osoba nie a mowily miliony
                              Czyli idac ich tokiem myslenia ja i Ty i kilka jescze osob to jedna i ta sama
                              osoba pod tysiacami nickow rozumiesz
                              Wszyscy sa za ich wizjami a przeciw jest jedna osoba

Przestalem sie tematem interesowac chociaz mieszkam na szuwarowej ale teraz juz
                              niczego nie rozumiem , zapadla decyzja nie bedzie osiedla komunalnego wiec oco
                              Wam jeszcze chodzi tak nie lubicie ludzi biednych ?? Niech zamieszkaja wsrod
                              nas co nam szkodzi niech podciagaja swoj standard zycia do naszego
                              • ruczaj.x możesz użyczać choćby 100 nicków... 21.02.05, 14:11
                                i tak łatwo cie namierzyć... twój partyjniacki styl...
                                poza tym tobie jako jedynemu podoba się ten kretyński pomysł

żałosne
                                • ruczaj.x używać.. sorki 21.02.05, 14:11
                              • ruczaj.x właśnie, niech zamieszkają wśród nas!! 21.02.05, 14:18
                                a nie w gettcie biedy tak jak to proponuje prezydent

nie mieszkasz na Szuwarowej już ci to udowodniłem
                                gdzieś tutaj:
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=18632816&a=18634270
                                zresztą wystarczy poczytać sobie twoje 'dziełka':
                                szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=walo74&tagSzukaj=autor&spojnik=and&ile=10&sort=data_desc&forum=412&ktory=1
                                na 100% nie masz kupionego mieszkania w tej okolicy
                              • Gość: m Re: Ciekawe podejscie wszyscy= jeden IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.02.05, 14:35
                                Acha, czyli muszę się oswoić z tym że ja i Ty to jedno. Dobrze, że przynajmniej płeć się zgadza ;)
                                Swoją drogą, to sądząc z nicka i tego Ci zarzucają, do partii musiałeś wstąpić co najmniej w wieku lat 16, nieźle.
                                Ale tak zupełnie offtopicznie, błogosławię tego typu fora, bo dają możliwość wyrzycia się schizofrenikom i pieniaczom. Gorzej by było, gdyby realizowali się w realu.
                                Pozdrowienia z drugiej strony Wisły :)
                                • ruczaj.x jesteś tak strasznie nieudolny... 21.02.05, 14:52
                                  pozdrawiam serdecznie
                              • ruczaj.x Tutaj zrobiłem z tobą porządek...pamiętasz :) 21.02.05, 14:56

"witajcie
                                Wydaje mi się, że czas skończy z prowokacjami z Urzędu Miasta, rozumiem, że projekt szybkiego wyrzucenia najbiedniejszych z
                                centrum Krakowa był dla nich bardzo ważny, ale posuwają się do metod, których akceptować nie można.
                                Tym bardziej bolesne, że dzieje się to za nasze pieniądze.
                                I mam tego dość!! Mam dość kłamstw tego człowieka!

W sumie mamy jedną i tą samą osobę i wszyscy piszą z IP: r8.ists.pl
                                nicki: aaniar, walo74, mogw, Maria Waskowicz, iinezja21, i inne

Ciekawe, że wszyscy 'oni' zaczeli wypowiadać się w okolicach 20 grudnia (wtedy Prez. poczuł się zagrożony jak rozumiem).
                                Wszystkie ich posty były prowokacjami, zakłamywaniem faktów czy próbą wywołania w nas poczucia winny..
                                bardzo często zdarzały się też nawoływania do zaprzestania protestu.

mogw: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=mogw&ile=10&orderby=data_od+desc&spojnik=and&tag=412&poz=0&tablicaSzukaj=forum_autor&zywe=2&x=23&y=5

iinezja21: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=iinezja21&index=2004&tagSzukaj=autor&spojnik=and&ile=10&sort=data_desc&forum=412&ktory=2

walo74: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=walo74&index=2004&tagSzukaj=autor&spojnik=and&ile=10&sort=data_desc&forum=412&ktory=2

maria waskowicz: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=waskowicz&index=2004&tagSzukaj=autor&spojnik=and&ile=10&sort=data_desc&forum=412&ktory=2

i to jedynie najbardziej aktywne alterego tego pana.

Jakież było moje zdziwienie kiedy któregoś pięknego dnia otrzymałem od tego pana maila (na skrzynkę protestu):
                                Received:
                                from poczta.gazeta.pl (unverified [172.20.25.75])
                                by (imail3.gazeta.pl) with ESMTP id 8109015
                                for <ruczaj.x@gazeta.pl>; Tue, 21 Dec 2004 15:45:50 +0300
                                Return-Path:<iinezja21@gazeta.p l>
                                Received: from ew11 (unverified [172.20.26.241])
                                by av.gazeta.pl (av.gazeta.pl) with ESMTP id 578515
                                for <ruczaj.x@gazeta.pl>; Tue, 21 Dec 2004 15:43:29 +0100
                                Return-Path: <iinezja21@gazeta.pl>
                                Message-ID: <1103640350518.ew11.iinezja21@g azeta.pl>
                                Date:Tue, 21 Dec 2004 15:45:50 +0100 (CET)
                                From: <iinezja21@gazeta.pl>
                                To:ruczaj.x@gazeta.pl
                                Subject: Walka o kase
                                Mime-Version: 1.0
                                Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
                                Content-Transfer-Encoding: 8bit
                                X-mailer:(c)Agora mailer (v3.00)
                                Organization:Portal Agory S.A.
                                X-IP: r8.ists.pl, r8.ists.pl
                                X-Complaints-To:abuse@gazeta.pl
                                X-URL: www.gazeta.pl
                                X-Rcpt-To: <ruczaj.x@gazeta.pl>
                                X-SpamDetect: *: 1.338000 From: ends in numbers=1.0,From: does not include a real name=0.3
                                X-IP-stats: Incoming Last 0, First 26, in=251705, out=0, spam=0
                                X-External-IP: 172.20.25.75
                                Status: RO
                                X-UIDL: 1103640351.12077_898997.imail3

Panie RuczajX
                                to jest walka o wielka kase i dobrze Pan o tym , Pan ma swoje
                                interesy zapewne chce Pan wygrac w nastepnych wyborach a ja mam
                                swoje interesy, sprzeczne z Pana

_______________________________ _

Co sądzicie o takich formach walki z mieszkańcami?
                                Nie można dyskutować z człowiekiem, który sprzedaja swoje poglądy za kasę, a dodatkowo kłamie gdzie tylko jest to możliwe.
                                Brak mi słów do ludzi takich jak on."

pozdrawiam serdecznie wszystkich normalnych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka