Dodaj do ulubionych

Kazusy z prawa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:34
Gdzie mozna znalesc jakas stronke z przykladmi kazusow prawniczych i
rozwiazaniami? Moze zna ktos jakas ciekawa?! Pewnie mi zaraz wsyzscy beda
pisac " www.google.pl" itd..:) jak tacy madrzy to sami poszukajcie:P, ja nie
moge nic konkretnego znalesc:(
Obserwuj wątek
    • Gość: s Re: Kazusy z prawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:17
      widzocznie sa tajne..............:))))))))))))))
    • Gość: petitecherie Re: Kazusy z prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:57
      chyba chodzi Ci o to, żeby znaleŹć kazusy, a nie znaleŚć, bo znaleść, to
      rzeczywiście będzie ciężko. zależy jaka dziedzina prawa Cię intersuje. polecam
      www.prawo.livenet.pl
      • Gość: ada Re: Kazusy z prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 07:41
        Znalazl sie kolejny co bedzie tylko bledy poprawial....az mnie nosi jak widze
        takie posty ktore tylko "sprawdzaja gramatyke" ! ! !
        • Gość: xxx :) Re: Kazusy z prawa IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 25.02.05, 09:43
          hehe chyba ortografię !
        • Gość: petitecherie Re: Kazusy z prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:04
          a mnie nosi jak widzę takie błędy w bardzo prostych wyrazach. i taka panienka
          chce "kazusy z prawa". pewnie by chciała zdawać na studia prawnicze...
          • Gość: joko Re: Kazusy z prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:10
            wez moze doposc do swojej tepej glowki czasem wiadomosc, ze nie kazdy pyta sie
            o cos dla siebie, ale moze dla innych, wiec prosze nie obrazaj innych, skoro
            sam/sama nie jestes lepsza , a na studia prawnicze bynajmniej nie mam zamiaru
            isc, rzenada!! >> abyscie mieli co poprawiac bo wizdze ze niektorzy strasznie
            sie nudza;)
            • Gość: petitecherie Re: Kazusy z prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:29
              wiec prosze nie obrazaj innych, skoro
              > sam/sama nie jestes lepsza

dlaczego uważasz, że nie jestem lepsza? to ty mnie obrażasz malutka: "doposc do
              swojej tepej glowki" ... po pierwsze, moja główka bynajmniej nie jest tępa; po
              drugie...dopÓść... może zamiast siedzieć na forum powinnaś jednak poczytać
              czasem jakąś książkę...

dobra rada: nie denerwuj się - złość piękności szkodzi :)
              pozdrawiam
              • Gość: joko Re: Kazusy z prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:53
                Przeczytalam w swoim życiu bardzo dużo książek...więc nie masz się co martwić.
                Współczuje takim osobom jak Ty, które tylko oceniają innych pobieżnie. Czytam,
                pisze dużo postów i każdemu zdarzy się głupia pomyłka. Nie oznacza to że ktoś
                jest niedouczony, nieoczytany...jeśli Ty tak uważasz to życze powodzenia w
                dalszym życiu...oby inni Cie tak nie zaczeli z góry oceniać.
                • Gość: petitecherie Re: Kazusy z prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 18:49
                  nie oceniałabym Cię z góry, gdybyś się sama o to nie prosiła swoim
                  zachowaniem...

a mnie inni nie oceniają z góry, bo ja im nie daję podstaw :)
    • Gość: smk Re: Kazusy z prawa IP: 81.21.202.* 25.02.05, 09:52
      Jakie kazusy? Z czego? Z jakiej dziedziny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka