akropolis4 23.02.05, 15:21 Skoro pojawiły się oceny wykładowców UJ - oceńmy wykładowców AP. Ja stawiam na dra Marka Hermę - jest super! Kompetentny, ma olbrzymią wiedzę i klasę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lestka Re: wykładowcy historii AP 24.02.05, 13:54 akropolis4 napisał: > Skoro pojawiły się oceny wykładowców UJ - oceńmy wykładowców AP. > Ja stawiam na dra Marka Hermę - jest super! Kompetentny, ma olbrzymią wiedzę > i klasę. ja na pr.dr hab. krzysztofa urbańskiego bo jest naprawde SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: wykładowcy historii AP IP: *.zax.pl / *.zax.pl 24.02.05, 22:05 Tylko Kastory i Essen! Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 25.02.05, 14:19 Gość portalu: dolfuss napisał(a): > Tylko Kastory i Essen! Herma, Kastory, Essen.....czyli wykładowcy z Katedry Najnowszej Historii Powszechnej górą! Odpowiedz Link Zgłoś
berni73 Re: wykładowcy historii AP 20.03.05, 21:47 Gość portalu: dolfuss napisał(a): > Tylko Kastory i Essen! ależ skąd! Tylko dr Herma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja Re: wykładowcy historii AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:18 Ostatecznie nie jest ważne czy to AP, UJ, KSW, czy..., bo wszędzie tak jak w każdej szkole są różni wykładowcy. Zgodzisz się chyba, że studenci byliby bardziej zadowoleni, gdyby wykładowcy konkurowali między sobą poziomem zajęć, a nie etatem tu czy tam. Waszego doktora z AP nie znam, ale skoro jest taki dobry - niech tak trzyma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amarilis Re: wykładowcy historii AP IP: *.local.pl / *.crowley.pl 27.02.05, 20:59 tak,zgadam się, dr M.Herma to znakomity specjalista historii wojskowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wykładowcy historii AP IP: 193.193.85.* 01.03.05, 13:11 Zdecydowanie stawiam na profesora Krzysztofa Urbańskiego.Ma wiedzę i "cięty" dowcip.Pamiętajcie:w indeksach wpisujcie Jego pełne imię i nazwisko, bo forma K.Urbański jest niedopuszczalna, bo K. to jest k.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 02.03.05, 07:45 Gość portalu: Gość napisał(a): > Zdecydowanie stawiam na profesora Krzysztofa Urbańskiego.Ma wiedzę i "cięty" > dowcip.Pamiętajcie:w indeksach wpisujcie Jego pełne imię i nazwisko, bo forma > K.Urbański jest niedopuszczalna, bo K. to jest k.... :) I to jest dowcipne? Raczej żenujące.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wykładowcy historii AP IP: 193.193.85.* 02.03.05, 10:44 Skoro tak twierdzisz...do pewnych żartów trzeba się przyswyczaić.Ale uwierz, gama Jego żartów jest szersza niż ten jeden zaprezentowany przeze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
berni73 Re: wykładowcy historii AP 17.03.05, 10:10 Gość portalu: Gość napisał(a): > Zdecydowanie stawiam na profesora Krzysztofa Urbańskiego.Ma wiedzę i "cięty" > dowcip.Pamiętajcie:w indeksach wpisujcie Jego pełne imię i nazwisko, bo forma > K.Urbański jest niedopuszczalna, bo K. to jest k.... :) dr hab. K.Urbański nie pracuje w Instytucie Historii, to politog Odpowiedz Link Zgłoś
berni73 Re: wykładowcy historii AP 17.03.05, 10:14 berni73 napisała: > Gość portalu: Gość napisał(a): > > > Zdecydowanie stawiam na profesora Krzysztofa Urbańskiego.Ma wiedzę i "cię > ty" > > dowcip.Pamiętajcie:w indeksach wpisujcie Jego pełne imię i nazwisko, bo f > orma > > K.Urbański jest niedopuszczalna, bo K. to jest k.... :) > > dr hab. K.Urbański nie pracuje w Instytucie Historii, to politog sorry, politolog...oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mamba_85 Re: wykładowcy historii AP 02.03.05, 20:43 ja jestem dopiero na pierwszym roku historii ale uwazam ze z tych wykladowcow ktorych znam to oczywiscie wilczynski :) wedlug mnie jest swietny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: wykładowcy historii AP IP: *.zax.pl / *.zax.pl 03.03.05, 08:45 A uczy jeszcze profesor Skowronek? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mamba_85 Re: wykładowcy historii AP 06.03.05, 13:37 uczy jeszcze - prowadzi wyklady z archeologii ziem polskich Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 06.03.05, 17:10 Gość portalu: dolfuss napisał(a): > A uczy jeszcze profesor Skowronek? jest już emerytem ale widuję Go w Instytucie, chyba ma wykład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka Re: wykładowcy historii AP IP: *.ds3.agh.edu.pl / *.ds3.agh.edu.pl 25.01.06, 16:58 Prpf. Skowronek: dusza człowiek! JA go spotkałam na pierwszym roku filologi polskiej. Prowadził wykłady z literaztury starożytnej... Zwykł mawiać: Kochani poloniści ja wiem, że musicie dużo czytać... już nie che was męczyć... i przepraszam, że tak nudze (wykład był o 8 rano w piątek - wszyscy byliśmy niesamowicie zaspani). Na jego wykładach zawsze sala była pełna. Przychodziliśmy, bo kochaliśmy tego człowieka! Niesamowicie przyjemnie się go słuchało. Poza tym powtarzał: Polonista musi mieć zawsze książkę i lampke przy lóżku. Poco? W razie gdyby się w nocy obudził i nie chciałoby mu się już spać, to zawsze może szybciutko po tę książkę sięgnąć. Spotkałam kiedyś profesora Skowronka na przystanku i grzecznie się ukłoniłam: Oj, ja już Pani nie pamiętam -odpowiedział mi - przepraszam bardzo, tylku miałem studentów, już nie mogę ich zapamiętać wszystkich. Po czym rozmawialiśmy chwilę o kwitnących kasztanach :) Chylę głowę przed kochanym prof. Skowronkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja Re: wykładowcy historii AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:16 miło poczytać, że wreszcie czegoś uczą na AP. No proszę, niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 03.03.05, 21:49 Gość portalu: konkurencja napisał(a): > miło poczytać, że wreszcie czegoś uczą na AP. No proszę, niesamowite. Wyobraź sobie, że uczą i to całkiem nieźle....zwłaszcza Ci, którzy skończyli UJ (np. dr M. Herma)...to tak na marginesie, by połechtać konkurencję..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja Re: wykładowcy historii AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:58 Rozumiem, że UJ Go nie chciał. I tak gościnne mury AP... Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 04.03.05, 12:19 Gość portalu: konkurencja napisał(a): > Rozumiem, że UJ Go nie chciał. I tak gościnne mury AP... Ależ ta konkurecja jest zarozumiała.... w dodatku wyciąga nieuprawnione wnioski... Odpowiedz Link Zgłoś
berni73 Re: wykładowcy historii AP 04.03.05, 13:05 Gość portalu: konkurencja napisał(a): > Rozumiem, że UJ Go nie chciał. I tak gościnne mury AP... po zapoznaniu sie z opiniami nt. wykładowców UJ (na tym forum) wcale się nie dziwię, że dr M. Herma wolał pracować na AP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UJ Re: wykładowcy historii AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:55 Wolał???????????Pewnie nie miał innego wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja Re: wykładowcy historii AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:24 To może i prawda, ale nie wierzę, że ma to jakieś znamczenie dla jakości pracy wykładowcy. Jak ktoś jest dobry w tym, co robi to będzie pracował i na UJ i na AP tak samo dobrze. Coż jednak poradzić, że odwieczny spór UJ kontra AP wciąż przechodzi z pokolenia na pokolenie. Ale jak będzie u was więcej takich uczących to kto wie jak to się skończy. Pozdro od konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombi Re: wykładowcy historii AP IP: *.local.pl / *.crowley.pl 04.03.05, 20:49 wolał?...czy nie miał wyjścia? nie znamy odpowiedzi na to pytanie, więc nie ma sensu dłużej się nad tym rozwodzić....ani się spierać... najważniejsze w tym wszystkim jest to, by nas uczyli tacy jak On ....gdziekolwiek studiujemy Odpowiedz Link Zgłoś
berni73 Re: wykładowcy historii AP 08.03.05, 10:25 Szanowna konkurencjo! Podzielam Twoje zdanie w 100% - więcej takich nauczycieli, a będzie dobrze i na UJ i na AP! Odwzajemniam pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 14.03.05, 08:00 berni73 napisała: > Szanowna konkurencjo! > Podzielam Twoje zdanie w 100% - więcej takich nauczycieli, a będzie dobrze i na > > UJ i na AP! > Odwzajemniam pozdrowienia Więcej takich wykładowców jak dr M. Herma!!! Masz rację ,,berni"! Pozdrowienia dla ,,konkurencji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawełek Re: wykładowcy historii AP IP: *.ds3.agh.edu.pl / *.ds3.agh.edu.pl 17.03.05, 18:26 ja optuję za drem j.ciecielągiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mamba_85 Re: wykładowcy historii AP 17.03.05, 18:54 Cicielag to jest w ogole inna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
berni73 Re: wykładowcy historii AP 23.03.05, 21:22 czarna_mamba_85 napisała: > Cicielag to jest w ogole inna sprawa :) czyli? może rozwiniesz wątek..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: wykładowcy historii AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:56 Po co ten spór pomiędzy AP i UJ? To bez sensu. Ja studiowałam na AP i spotkałam wielu dobrych wykładowców, zdolnych i oddanych swojej pracy. Zamiast się zastanawiać kto jest lepszym wykładowcą lepiej zainteresujcie się tym, że po historii nie ma pracy.Podnoście więc swoje kwalifikacje i inwestujcie w siebie. Jestem absolwentką historii na AP, pracuję jako nieliczna w swoim zawodzie ale oczywiście i tak nie mam całego etatu. Moi koledzy po historii pracują teraz w różnych dziwnych miejscach i na pewno z żalem wspominają beztroskie lata studiów, kiedy zastanawialiśmy się kto lepiej wykłada itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: wykładowcy historii AP IP: *.local.pl / *.crowley.pl 31.03.05, 19:56 dr Marek Herma:kompetencja, wiedza, kultura, po prostu super Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 12.04.05, 13:42 Prof. Żaliński został Rektorem AP Odpowiedz Link Zgłoś
berni73 Re: wykładowcy historii AP 17.04.05, 22:54 akropolis4 napisał: > Prof. Żaliński został Rektorem AP ...to chyba dobry wybór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: wykładowcy historii AP IP: *.local.pl / *.crowley.pl 20.04.05, 17:05 prof. Żaliński nowym rektorem AP - to znakomity wybór! Historia górą! Odpowiedz Link Zgłoś
berni73 Re: wykładowcy historii AP 24.04.05, 13:30 Gość portalu: olaf napisał(a): > prof. Żaliński nowym rektorem AP - to znakomity wybór! > Historia górą! ....a nowym Dziekanem Wydz. Humanistycznego został prof. Karolczak Historia rządzi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: wykładowcy historii AP IP: *.broker.com.pl 25.04.05, 07:59 To dobrze czy zle dla AP?? Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 26.04.05, 15:01 Gość portalu: gostek napisał(a): > To dobrze czy zle dla AP?? bardzo dobrze dla AP, lepiej być nie może Odpowiedz Link Zgłoś
berni73 Re: wykładowcy historii AP 09.05.05, 10:42 akropolis4 napisał: > Gość portalu: gostek napisał(a): > > > To dobrze czy zle dla AP?? > > bardzo dobrze dla AP, lepiej być nie może szkoda tylko, że nic się nie zmienia w instytutowym dziekanacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
berni73 Re: wykładowcy historii AP 09.05.05, 10:43 berni73 napisała: > akropolis4 napisał: > > > Gość portalu: gostek napisał(a): > > > > > To dobrze czy zle dla AP?? > > > > bardzo dobrze dla AP, lepiej być nie może > szkoda tylko, że nic się nie zmienia w instytutowym dziekanacie.... miałoby być sekretariacie Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 02.06.05, 19:42 > > > bardzo dobrze dla AP, lepiej być nie może.... > > szkoda tylko, że nic się nie zmienia w instytutowym sekretariacie taak...bardzo dziwne, że ta pani jeszcze pracuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: wykładowcy historii AP IP: *.local.pl / *.crowley.pl 25.06.05, 23:27 wracając do wątku o wykładowcach....dr M. Herma jest po prostu świetny:ogromna wiedza, kultura osobista i to coś.... Odpowiedz Link Zgłoś
inez-ann Re: wykładowcy historii AP 12.11.05, 15:19 wracając właśnie do wątku winduje go w góre.... a stawiam na prof. B.Popiołek, prof. Z.Nogę oraz prof. M.Wilczyńskiego, dr M. Herme!powód jak już wyżej <<<ogromna > wiedza, kultura osobista i to coś....<<< oczywiście prof. Skowronek- w Instytucie widywany ale już NIESTETY nie prowadzi archeologii ziem polskich, zastąpił go dr Ciecieląg.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: wykładowcy historii AP IP: *.broker.com.pl 14.11.05, 22:53 A ja stawiam na dr Chudzio! Kolo dziala dzieki niemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawełek Re: wykładowcy historii AP IP: *.ds3.agh.edu.pl / *.ds3.agh.edu.pl 16.11.05, 21:19 kolega widzę ciągle pod wrażeniem walnego zebrania, które było w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 23.11.05, 12:02 Gość portalu: gostek napisał(a): > A ja stawiam na dr Chudzio! Kolo dziala dzieki niemu! koło działa dzięki studentom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: wykładowcy historii AP IP: *.local.pl / *.crowley.pl 26.11.05, 22:44 taaak..... dr Herma ma ,,to coś" .....niewątpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: wykładowcy historii AP IP: *.local.pl / *.crowley.pl 30.11.05, 20:41 dr Marek Herma jest świetny, inteligentny,kompetentny, umiejący zainteresować słuchaczy tematyką. ech...po prostu kocham historię Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 04.12.05, 13:27 Gość portalu: magi napisał(a): > dr Marek Herma jest świetny, inteligentny,kompetentny, umiejący zainteresować > słuchaczy tematyką. > ech...po prostu kocham historię Dr Marek Herma zebrał tyle pochlebnych opinii! Pogratulować! Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 10.02.06, 21:08 Gość portalu: megan napisał(a): > wracając do wątku o wykładowcach....dr M. Herma jest po prostu świetny:ogromna > wiedza, kultura osobista i to coś.... megan! ...cóż za wspaniała charakterystyka, szczególnie ,,to coś" jest intrygujące.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnus Re: wykładowcy historii AP IP: *.local.pl / *.crowley.pl 14.12.05, 20:22 śledząc wątek odnosi się wrażenie, że w Instytucie Historii AP główną postacią jest dr Herma, to niesamowite.....a co z profesorami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: wykładowcy historii AP IP: *.local.pl / *.crowley.pl 19.12.05, 17:51 nikt nie ma ochoty wypowiedzieć się nt. profesorów.... dr M. Herma zawładnął tym wątkiem całkowicie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manti Re: wykładowcy historii AP IP: *.crowley.pl 31.12.05, 20:25 Najlepsze życzenia z okazji Nowego Roku dla dra Marka Hermy! Wspaniałego nauczyciela! Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 17.01.06, 12:11 Gość portalu: manti napisał(a): > Najlepsze życzenia z okazji Nowego Roku dla dra Marka Hermy! Wspaniałego > nauczyciela! ....oby tak dalej!...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: wykładowcy historii AP IP: 62.111.139.* 18.01.06, 16:09 A co sądzicie na temat dr Chudzio?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: wykładowcy historii AP IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 20.01.06, 18:56 Zdolny mlody doktor - dobrze, ze tacy sa na AP! Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 25.01.06, 14:35 Gość portalu: krakuska napisał(a): > Zdolny mlody doktor - dobrze, ze tacy sa na AP! ...że młody, to fakt...a czy zdolny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: wykładowcy historii AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:58 -------------------------------------------------------------------------------- Po co ten spór pomiędzy AP i UJ? To bez sensu. Ja studiowałam na AP i spotkałam wielu dobrych wykładowców, zdolnych i oddanych swojej pracy. Zamiast się zastanawiać kto jest lepszym wykładowcą lepiej zainteresujcie się tym, że po historii nie ma pracy.Podnoście więc swoje kwalifikacje i inwestujcie w siebie. Jestem absolwentką historii na AP, pracuję jako nieliczna w swoim zawodzie ale oczywiście i tak nie mam całego etatu. Moi koledzy po historii pracują teraz w różnych dziwnych miejscach i na pewno z żalem wspominają beztroskie lata studiów, kiedy zastanawialiśmy się kto lepiej wykłada itp. Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 30.01.06, 14:00 Gość portalu: Iga napisał(a): > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > Po co ten spór pomiędzy AP i UJ? > To bez sensu. Nie ma sporu....najlepsi są na AP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: wykładowcy historii AP IP: *.local.pl / *.crowley.pl 19.02.06, 22:10 ..... dr M. Herma jest moim idolem.... Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 22.02.06, 15:07 Gość portalu: fanka napisał(a): > ..... dr M. Herma jest moim idolem.... może ocenimy...polecam stronkę www.ocen.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amarilis Re: wykładowcy historii AP IP: *.local.pl / *.crowley.pl 10.03.06, 20:18 fajna stronka ja już dokonałam oceny.... dr M. Herma na 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alton Re: wykładowcy historii AP IP: *.local.pl / *.crowley.pl 19.03.06, 13:02 u mnie też ma 6, to super wykładowca Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 30.03.06, 15:03 dzień otwarty na AP.... widać duże zainteresowanie historią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student AP Re: wykładowcy historii AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 18:24 No tak teraz jest moda na bezrobotnych z wyzszym wyksztalceniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 06.04.06, 10:05 Gość portalu: student AP napisał(a): > No tak teraz jest moda na bezrobotnych z wyzszym wyksztalceniem ;) bezrobotnym można byc również z wykształceniem średni i podstawowym...moda nie ma tu znaczenia, masz wyższe kwalifikacje = masz większe możliwości na rynku pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student AP Re: wykładowcy historii AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:09 a po historii na AP co mozna robic?? poza praca jako nauczyciel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 07.04.06, 13:17 Gość portalu: student AP napisał(a): > a po historii na AP co mozna robic?? poza praca jako nauczyciel ;) a co można robić po gimnazjum lub szkole średniej? po AP można być m.in. nauczycielem właśnie - to taki piękny zawód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sanz Re: wykładowcy historii AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:29 albo pracowac w IPN,niezła fucha się z tego zrobiła;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goerge Re: wykładowcy historii AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:48 podziwam ,co w tym zawodzie pięknego?oprocz wakacji?na początku czlowiek podchodzi z entuzjazmem ale potem..eh szkoda gadać ,przez kilkadziesiąt lat w kółko to samo ,oczywiście jakaś satysfakcja jest ale glodowa pensja ,stresy,nawet nie można na porządna wycieczke pojechać ,ten zawód jest dobry ,jeśli twój partner dobrze zarabia ale tak...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neri Re: wykładowcy historii AP IP: *.local.pl / 62.111.245.* 20.04.06, 21:20 to jest zawód dla pasjonatów,takich też można znaleźc w dzisiejszych czasach np. dr M. Herma Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 04.05.06, 13:02 Gość portalu: neri napisał(a): > to jest zawód dla pasjonatów,takich też można znaleźc w dzisiejszych czasach np > . > dr M. Herma szkoda tylko, że tych pasjonatów jest tak mało: dr Marek Herma i....długo, długo nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boor Re: wykładowcy historii AP IP: *.ds5.agh.edu.pl / *.ds5.agh.edu.pl 12.05.06, 11:09 to są gdzieś tacy wykładowcy? niesamowite.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wykładowcy historii AP IP: *.local.pl / 62.111.245.* 21.05.06, 12:15 jest kilku na AP Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 02.07.06, 22:23 uff...i po sesji wreszcie wakacje! czas odpocząć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: wykładowcy historii AP IP: *.ghnet.pl 12.12.06, 14:48 nie sądzicie ze dr Konieczny swietnie prowdzi swoje zajecia?kompetencja, poczucie humoru, zero stresu na cwiczeniach? Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: wykładowcy historii AP 15.12.06, 21:47 Gość portalu: 777 napisał(a): > nie sądzicie ze dr Konieczny swietnie prowdzi swoje zajecia?kompetencja, > poczucie humoru, zero stresu na cwiczeniach? pytasz, czy stwierdzasz? .... bo trudno się zorientować.... jeżeli pytasz, to odpowiadam: nie sądzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: wykładowcy historii AP IP: *.ghnet.pl 12.12.06, 14:49 poza tym jest bardzo interesujacy jako człowiek - swietny ćwiczeniowiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wykładowcy historii AP IP: 62.111.245.* 11.02.07, 12:16 Spośród wykładowców historii AP zdecydowanie wyróżnia się dr Marek Herma: wiedza, inteligencja, kultura osobista, poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wykładowcy historii AP IP: *.ds7.agh.edu.pl 11.03.15, 14:15 Ciekawy wątek sprzed 10 lat... AP zmieniła nazwę na UP, pojawili się nowi studenci, nowi wykładowcy... Jak ich oceniacie? Odpowiedz Link Zgłoś