Dodaj do ulubionych

W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu

IP: 62.111.139.* 25.02.05, 22:09
To jest patent na przegranie wygranych wyborow.A co to za dziwni ludzie? Czy
Pani Liliana, opócz charakterystycznego nazwiska wskazujacego na pokreiwenstwo
z innym deputopanym PO nie jest przypdakiem zoną pewnego dziwnego burmistrza
ze Swiatnik? To chyba lekke pzresada z tym rodzinno-politycznym kumoterstwem.
Zdaje sie ze w PO mialo byc inaczej niz w Uni Wolnosci.
Obserwuj wątek
    • Gość: KAROL OBŁUDA IP: *.chello.pl 25.02.05, 22:36
      Większość z platformy była w uni przecież oni robili tak samo. To co sie dziwić
      że nadal tak jest że tylko swoich sie deleguje na listy do sejmu.PO niech nie
      ściemnia że chce odnowy bo nadal ręka ręke myje!!!!
      • Gość: lajkonicek Grupa Tuska odeszła z UW do PO kiedy jej matactwa IP: *.ghnet.pl 25.02.05, 23:23
        wyborcze (listy z martwymi duszami) wyszły na jaw. Ale jak widać oczyszczenie i
        demokratyzacja UW przyniosły jej przegraną w wyborach, o czym więc dyskutować.
        Albo jest się uczciwym albo jest się w sejmie: Wybór należy do Was.
      • Gość: zambro Re: OBŁUDA IP: *.cr6.z.br1.fastlane.pl 28.02.05, 19:02
        Hm, dziwi mnie i śmieszy ta Katarzyna Matusik - Lipiec. jako przewodnicząca
        Rady Dzielnicy bierze prawie 3 tysiace złotych miesiecznie a nawet nie potrafi
        załatać dziur na osiedlu, gdzie mieszka. W radzie dzielnicy, kieruje nią facet z
        SLD a ona chce być posłem? Wiem, że rą akcją pisania negatywnych opinii pod
        adresem Liliany Sonik, kieruje jej mąż, syn słynnego profesora filozofii
        marksistowsiej w ubiegłym okrsie historycznym. Zgroza i horror !!!!
        • Gość: trzeźwy Re: OBŁUDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:01
          Ten Lipiec to niezły pijaczek.
          Ma potem pewnie wizje, pod których wpływem widzi świat inaczej. Stąd nowa żona
          jaki się jak bożyszcze dzielnicy, kraju i świata
    • Gość: Powiec A w Wieliczce sa dwie PO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:09
      W Wieliczce są dwie PO,tylko która jest prawdziwa?
    • Gość: wiem Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:22
      Liliana Sonik jest zona eurodeputowanego Boguslawa Sonika.
    • Gość: Prof. Pisarek Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.05, 00:22
      Obywatelu!!! Przed wysłaniem posta przejrzyj czy nie ma literówek bo śmiech
      wzbudzasz i trwogę.
    • Gość: gogo Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 01:11
      Czas bym przestał płacić skladki idę z Pisem
      • Gość: H56 nastepni P arszywi O szuści !!! kolesiostwo IP: *.comnet.krakow.pl 26.02.05, 08:43
        czy powstanie w końcu partia , w której kierownictwem będą ludzie prawi,
        specjaliści w danych dziedzinach a nie osoby których jedynym argumentem do
        sprawowania władzy jest znajomość towarzysko- rodzino-biznesowa ? Rokita
        obiecuje złote góry w Warszawie a w jego rodzinnej Małopolsce aż huczy od
        przekretów ?
    • Gość: skl Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu IP: *.chello.pl 26.02.05, 10:11
      W SKLu bylo zawsze zamieszanie,dlaczego mialoby nie nie byc w PO
      krakowskim,przeciez Ci sami: ROKITA,Fijak ,Modelski,-Szczypinski i inni
      kandydaci,a do tego "teczki"
    • Gość: hm Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu IP: *.tera.pl / 81.21.194.* 26.02.05, 10:20
      A kto to jest ta Matusik Lipiec?
      • Gość: Rydwan Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:50
        Przecież jak byk ci pisze, że przewodnicząca Rady Dzielnicy IV
    • Gość: obserwator Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu IP: *.tele2.pl 26.02.05, 10:40
      PO = Samoobrona
    • Gość: marek PO takie samo bagno jak inne partie. Nie glosować IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.02.05, 10:58
      na nich już się biją o stołki, co będzie jak dojda do władzy pewnie jeszcze
      gorzej niż za SLD/ prywata , prywta i ...
    • Gość: zefir Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:56
      a co mnie jakś Liliana i tak na nia nie zagłosuję, jak se chce Sonik robić
      łączenie rodzin, niech se ściagnie swoją Liliane i się razem lilianują.
      Dramat, dramat - tu się nawet śmiac nie chce.
      Donaldzie, partię ci obsmiali, kolesiesie.
    • Gość: Leszek Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu IP: *.ists.pl / *.ists.pl 26.02.05, 12:18
      Liliana Batko, dzis zona Boguslawa Sonika jest jedna z zalozycieli Studenckiego
      Komitetu Solidarnosci po smierci Pyjasa
      • Gość: PO ?? To ladnie z jej strony ale IP: 62.111.139.* 26.02.05, 12:49
        gdyby w imieniu tego srodowiska startowal Bronislaw Wildstein, to nie byloby
        watpliowsci, kto, kogo i jakie zaslugi reprezentuje. Natomiast latwo zauwazyc
        ciekawe zjawisko, ze wraz z uplywem czasu liczba kombatantow wzrasta wprost
        proporcionalnie. Zwlaszcza jezeli dawne zaslugi chcemy przekuwac na calkiem
        wspolczesne konfitury (polityczne).
    • Gość: ni_ni Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu IP: 82.225.142.* 26.02.05, 13:54
      No jest, jest, ale sie jej nalezy, bo OOOni, dzialali i cierpieli w opozycji,
      zupelnie tak jak po 1945, byli towarzysze ktorym sie tez nalezalo...
      i do czego to doprowadzilo?
    • Gość: szkoda Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu IP: 195.214.222.* 26.02.05, 14:58
      A miałem głosować na PO, lale jak tak to nie nie mam po co sie wybierac na
      wybory.
      • Gość: Seven up Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:17
        I tak będę na nich głosował !
    • Gość: Paweł Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu IP: *.golebia.clarus.com.pl 26.02.05, 21:22
      Poszukuję wydawcy książki : Raport o stanie Policji . Policja Szredera i
      Szczerbaka czyli obraz degrengolady , degeneracji , demoralizacji i rozkładu .
      Osoby lub instytucje posiadające możliwości wydawnicze proszę o kontakt Tel . 0
      602 318 302 www. pawelwitkowski. prv. pl ; www. policjainaczej. prv. pl
      Egzemplarz Raportu przeznaczony dla Premiera p . Marka Belki został złożony w
      sekretariacie Wojewody Małopolskiego p . Adamika . Raport trafił też do rąk
      przedstawicieli Urzędu Marszałkowskiego Województwa Małopolskiego . Z obszernymi
      fragmentami Raportu można się zapoznać , kontaktując się z z-cą Komendanta
      Miejskiego Policji w Krakowie p . Wacławem Orlickim TEL . 0 12 615 26 01 lub
      osobiście Kraków ul. Siemiradzkiego 24 . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > >
      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Raport otrzymali : przyszły Premier Jan Rokita oraz Prezes PiS Jarosław
      Kaczyński.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
      > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > www.
      pawelwitkowski. prv. pl ; www. policjainaczej. prv. pl Szanowny Panie .
      Udzielając, zgodnie z kompetencjami, odpowiedzi na Pana pytania uprzejmie
      informuję, iż: - sprawa zniknięcia 10 tys. zł z sejfu Komendy Miejskiej Policji
      w Krakowie stanowi przedmiot śledztwa własnego Zastępcy Prokuratora Rejonowego w
      Myślenicach; sygn. akt Ds. 2199/04/S, wszczętego postanowieniem z dnia 14
      października 2004 roku o czyn z art. 279 § 1 Kodeksu karnego. - przywłaszczenie
      pieniędzy dokonane na szkodę Policji przez pracownika cywilnego Komisariatu V
      Policji w Krakowie objęte było dochodzeniem; sygn. akt Ds.2034/ 04. Decyzją
      Prokuratury Rejonowej dla Krakowa Podgórza czyn ten został objęty aktem
      oskarżenia, który w dniu 30 września br. skierowano do sądu. - Wydział Inspekcji
      i Ochrony Informacji Niejawnych Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie w
      ostatnich latach prowadził szereg kontroli w KMP w Krakowie, które dotyczyły
      różnych zagadnień i aspektów służby policyjnej. Nie sposób zatem odnieść się do
      Pana pytania nie wiedząc, o efekty jakiej kontroli chodzi. - sprawę byłego
      funkcjonariusza Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie, a zarazem biegłego
      sądowego, prowadzi Wydział V Śledczy Prokuratury Okręgowej w Krakowie w ramach
      śledztwa własnego sygn. akt V Ds. 51/04/S. - przywołane zdarzenia w żadnej
      mierze nie uprawniają do formułowania tezy o Policji krakowskiej jako środowisku
      patologicznym i kryminogennym. Poglądowi temu przeczą
      efekty pracy tej jednostki. Z poważaniem * * * * * * * * * * * * * * * * * *
      * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Wydział Komunikacji Społecznej
      Sekretaria tu Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji 02-591 Warszawa, ul.
      Batorego 5 tel. (48 22) 601-44-27 fax (48 22) 622 79 73 e-mail: wp@mswia. gov.
      pl www. mswia. gov. pl > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
      Policjant złodziejaszek . Złe porządki w komisariacie Dobre Miasto .
      Adam S. (36 l.) aspirant z Dobrego Miasta (woj. warmińsko-mazurskie) włamywał
      się do policyjnego magazynu . Wykradał z niego zarekwirowane papierosy i
      gorzałkę. W czasie przeszukania domu policjanta znaleziono opakowania po
      skradzionych papierosach. Na dodatek kilka dni temu jechał po pijanemu swoim
      autem. Miał 0,9 promila alkoholu w wydychanym powietrzu. Adam S. wyleciał już z
      pracy, grozi mu do 10 lat więzienia. Komendant wojewódzki policji w Olsztynie
      odwołał również ze stanowisk komendanta komisariatu i jego zastępcę. * * * * * *
      * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
      * * * artykuł pochodzi z Super Expressu Copyright Media Express .
      Prof. Zbigniew Hołda, z Helsińskiej Fundacji Praw
      Człowieka: - Przerażające jest nie tyle zachowanie antyterrorystów, bo może ich
      interwencja była słuszna, co późniejsze tuszowanie tej sprawy i jednostronne
      działania organów kontrolnych. To, że policja działa czasami brutalnie, można
      niekiedy wytłumaczyć, ale organy kontrolne nie powinny tuszować sprawy. Mamy do
      czynienia z praktyką rodem z PRL, gdzie prokuratura przyklepywała tylko
      działania policji - powiedział profesor. Jego zdaniem nie do pomyślenia jest, że
      prokuratura nie zweryfikowała wszystkich wersji .
      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    • Gość: Pająk LILIANA SONIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 03:05
      Muszę przyznać, że dawno się tak nie ubawiłem, za co serdecznie Janowi Marii
      Rokicie i pijaczynie Fijakowi dziękuję. Pani Sonik na posła? Nie dziwię się, że
      notowania PiS idą do góry, ponieważ takich dowcipasków Kaczory nie robią.
      Jeszcze raz serdecznie dziękuję, a głosować na taką menażerię na pewno nie
      będę!!!
    • Gość: gosc Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu IP: *.ia.agh.edu.pl 27.02.05, 13:52
      ?
      • Gość: Krakowianin właśnie PO odebrało sobie mój głos ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 15:30
        jestem za sprawną gospodarką i marginalizacją polityki w życiu zwykłych ludzi -
        ale bez jaj! ta lista to kpina. zagłosuję na Mazowieckiego
        • Gość: Smak Re: właśnie PO odebrało sobie mój głos ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:58
          Znałem p.Lilkę w dawnych czasach .Ostra babka i tak trzymać .A to że jest żoną
          Sonika ma jej odbierać prawo do mandatu ? Niech walczy a jak wygra to Jej .I
          tyle.A na Mazowieckiego może bym i głosował ,ale tam jest za dużo komuny i
          lewicy .I tego się boję !!!
          • defba A mój dostało 28.02.05, 08:59
            Jestem za ,mądrych nigdy za wiele .
            • marp100 Re: KLD+AWS czy PC to jest dla Was pytanie?! 01.03.05, 15:55
              Dziękuję, nie trzeba eksperymentować, by wiedzieć, że głosując na Popis
              głosujecie na korupcję (PO) i zastój (PiS).

KLD+AWS czyli PO - zapomnieliście? Gołaś - nowy Dietl, Jan(Fidel) Rokita
              (Socjalizm albo śmierć - ach, nie socjalizm, Nicea!). Obłuda - nazwali się
              Platformą a są partią aż się na wymioty zbiera...
              PC - Telegraf sp.zoo + opinie Warszawy o rządach Kaczora (wszystko stanęło,
              niczego się nie buduje, niemal jak za Gomółki). Też obłuda, na dodatek głupota i
              interpretacja prawa w duchu Andrieja Wyszyńskiego.

• Gość: Rydwn Re: właśnie PO odebrało sobie mój głos ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:08
          Zagłosujesz na Mazowieckiego i wprowadzisz Hausnera do Sejmu ;-) Gratuluje
          inteligencji
          • defba Re: właśnie PO odebrało sobie mój głos ! 28.02.05, 10:13
            Chyba mnie nie zrozumiałeś.Jestem za mądrymi ,m.in Lilka Batko.A za Mazowieckim
            też byłbym ,może naewt bardziej ,tylko ci rycerze lewicy .I Hausner,i Rosati ,i
            Belka .Czyżby konwergencja ???.No to beze mnie .
          • nysiek Re: właśnie PO odebrało sobie mój głos ! 28.02.05, 20:24
            A mnie martwi co innego. W PO zaczęły się na tle układania list do Sejmu
            ujawniać nepotyczne cechy. A to poseł Sonik i jego żona, a to Katarzyna Matusik
            popierana w wewnętrznym biuletynie PO przez męża i gloryfikowana w Gazecie
            Wyborczej jako dobry kandydat do sejmu. Przestrzegam aby przy układaniu listy
            kandydatów nie zgubiono elektoratu. Uważam, że czas Szczypińskiego też się
            skończył. Przed nim na liście powinna być nowa twarz np.Paweł Węgrzyn.
            • Gość: zambro Re: właśnie PO odebrało sobie mój głos ! IP: *.cr6.z.br1.fastlane.pl 01.03.05, 11:57

Jakoś mi zginęło nzawisko jednego z założycieli Platformy w Krakowie: Andrzeja
              Pawelca. Czyżby koterie towarzysko - rodzinne Go wygryzły?
    • Gość: POburmistrz W Wieliczce są 2 PO!!!! IP: *.bj.uj.edu.pl 01.03.05, 18:43
      W cudownej Wieliczce są 2 PO-ta prawdziwa,jaka zalozyli juz dawno ludzie chcacy
      zmian i ta druga z obecnymi wladzami chetnymi nadal do do koryta.Jak to mozliwe?
      • Gość: zambro Re: W Wieliczce są 2 PO!!!! IP: *.cr6.z.br1.fastlane.pl 02.03.05, 08:46
        Szczęśliwa Wieliczka

Akurat w Wieliczce jest to możliwe. Jedna grupa na powierzchni a
        druga w ...kopalni. Po wyborach zamienią się miejscami a jak już będzie całkiem
        źle to znany krakowski poseł Tomasz Szczypiński (może z Sonikiem ) im pomoże.
        • Gość: baron Re: W Wieliczce są 2 PO!!!! IP: *.ghnet.pl 04.03.05, 21:46
          w krakowie jest pelna komercja, jak młodzi wywalczą dobre miejsce to
          odsprzedaja za kasę starym. tak było przy listach do rady tak bedzie i teraz
    • waldemar571 Re: W PO zamieszanie wokół kandydatów do Sejmu 03.03.05, 16:47
      Ten teatr Nowej RP to znaczy Sejm i Senat już dawno z tymi aktorami wienen być
      zamkniety.Komentarza nie trzba,każdy wie dlaczego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka