Gość: arti IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 09:35 Bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: acur Re: Stolarczyk do Wisły IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 12.06.02, 11:45 też tak myślę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jur Re: Stolarczyk do Wisły IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 12.06.02, 11:48 tez tak mysle, lepiej kupic mloda "gwiazdke" za duza forse, niz podpisac kontrakt (bez odstepnego) z doswiadczonym lewonoznym obronca. Moze wreszcie Kaliciak przestanie udawac lewego obronce, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sjen Re: Stolarczyk do Wisły 12.06.02, 13:50 Wisła słynęła z prowadzenia młodych piłkarzy. Dziś zmieniła się w drugą Legię. Co do Kaliciaka się zgadzam, niechże wreszcie przypomni sobie trener, że Kali był królem strzelców naszej II ligi i później grał w ataku w lidze belgijskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ99 Re: Stolarczyk do Wisły IP: *.sp / 192.168.5.* 12.06.02, 14:44 Stolarczy, Ślusarczyk, Krawczyk i Tapicerek...a nie lepiej wziąć do gry PIŁKARCZYKA? Może się na tym nie znam ale Nawałkę talentów już ktoś Kapkę podIwanił... a szkoda, szkoda typ99 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acur Stolarczyk IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 12.06.02, 14:57 doświadczonych już mamy, teraz potrzebujemy WZMOCNIEŃ na miarę gry w PUEFA. Jedyny "+" to fakt, iż Stolarczyk przyszedł za darmo, ale ja też za swoje przyjście do Wisły nie żądał bym wiele, tylko czy to by Wiśle pomogło? :) Natomiast jedyną szansą jaka widze to fakt, że kiedy Kaziu Moskal przychodził po raz kolejny w 1999 r. też wielu stukało się w czoło. Oby, chcę w to wierzyć Stolarczyk wniósł choć tyle w grę drużyny tyle ile wspomniany wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: engel Re: Stolarczyk IP: *.sp / 192.168.5.* 12.06.02, 16:05 A Mendieta by nie mógł przyjść? Nie mówię , że za darmo ale Kraków taki piękny a jakby w Pucharach to i do siebie by mógł zajrzec;) Za Mendietę moznaby oddać tego nowego co się lubi napić , a wcale nie był niedrogi... engel jerzyk drugi lepszy Odpowiedz Link Zgłoś