kimberly25 01.04.09, 19:58 Co o niej sądzicie???Jaka piosenka najbardziej wam się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimberly25 Re: Lady Gaga ;) 01.04.09, 20:07 Ja lubie jej piosenki,ale jeżeli chodzi o osobe to chyba troche zabardzo''odważna'',ale może to taki wizerunek sceniczny.Najbardziej podobają mi się piosenki: • Poker Face • Beautiful Dirty Rich • Just Dance • Love Game A co sądzicie o stylu Lady Gagi???? Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Lady Gaga ;) 01.04.09, 20:08 kimberly25 napisał(a): > Ja lubie jej piosenki,ale jeżeli chodzi o osobe to chyba troche zabardzo''odważ > na'',ale może to taki wizerunek > sceniczny.Najbardziej podobają mi się piosenki: > • Poker Face > • Beautiful Dirty Rich > • Just Dance > • Love Game > A co sądzicie o stylu Lady Gagi???? No i jeszcze Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)zapomniałam dodać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB_fan:) Re: Lady Gaga ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 16:43 jej piosenki są fajne np. Poker face ale jej za bardzo nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Lady Gaga ;) IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.09, 14:38 Nie lubię Lasy,ale najlepsza piosenka to: *Poker Face Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Lady Gaga ;) IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.09, 20:48 hmm...piosenka? to będzie tak : "Paparazzi", "The fame", "Beautiful, dirty, rich" i "Money Honey". Odpowiedz Link Zgłoś