Gość: wirus IP: 195.116.48.* 09.05.01, 20:59 Pozdrowienia z Warszawy! I nie dajcie się wciągnąć w debilne gierki kilku oszołomów z Poznania (chyba wiecie o kogo chodzi). Jeszcze raz pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cezare kraków pozdrawia Warszawę IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 11:37 ok. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: Warszawiacy pozdrawiają Krakowiaków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 15:02 Gość portalu: wirus napisał(a): > Pozdrowienia z Warszawy! I nie dajcie się wciągnąć w debilne gierki kilku > oszołomów z Poznania (chyba wiecie o kogo chodzi). > Jeszcze raz pozdrawiam! Dokładam się do tych życzeń z całego serca! Pozdrawiam Kraków! Pozdrawiam wszystkich prawdziwych (czyt.kulturalnych, bez uprzedzeń) Krakowiaków! Nasze miasta powinny wspierać się wzajemnie, w końcu oba są nad Wisłą i oba są stolicami. Jeszcze raz Was pozdrawiam! NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAK Re: Warszawiacy pozdrawiają Krakowiaków IP: 195.112.95.* 11.05.01, 13:16 Warszawiaki fajne chlopaki sa! Masz stary absolutna racje co do wspierania, tylko ze dookola jest cala masa palantow, ktorych trzeba po prostu olewac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: Warszawiacy pozdrawiają Krakowiaków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 15:52 Gość portalu: WAK napisał(a): > Warszawiaki fajne chlopaki sa! Masz stary absolutna racje co do wspierania, > tylko ze dookola jest cala masa palantow, ktorych trzeba po prostu olewac! ...bo nasze miasta są po prostu the best. Pozdrawiam i Krakowiaków i Warszawiaków. NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Warszawiacy pozdrawiają Krakowiaków IP: *.chello.pl 27.05.01, 09:03 tak tak oczywiscie rownie dobrze moze sie wspierac bulgaria i czeczenia warszawa jest fajna ale jakby zostali sami warszawiacy bo to juz nie jest ta wawa co byla kiedys ;( pozdrawiam krakow marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: ???????????????????????????????????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 23:37 Gość portalu: nocoment napisał(a): > Gość portalu: WAK napisał(a): > > > Warszawiaki fajne chlopaki sa! Masz stary absolutna racje co do wspierania > , > > tylko ze dookola jest cala masa palantow, ktorych trzeba po prostu olewac! > > ...bo nasze miasta są po prostu the best. Pozdrawiam i Krakowiaków i Warszawiak > ów. > Czyli Poznan juz nie:))??????? No Comment?????:)))) > NO COMMENT > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: ???????????????????????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 15:22 Już raz wyjaśniałem: Warszawa jest dla mnie najlepsza bo w niej mieszkam, a Kraków bo jest najładniejszy w Polsce. Nie ma to NIC wspólnego z tempem rozwoju (bo Poznań przegania Kraków pod tym względem). Pozdr dla Radost NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Warszawiacy pozdrawiają Krakowiaków IP: 213.76.135.* 01.06.01, 12:05 za pozdrowienia dzięki. zawsze jak robię siku do wisły to mam nadzieję, że dopłynie do w-wy. a - o jakich poznaniaków chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Do Bogdana!!! IP: 193.0.117.* 11.06.01, 15:05 Nad Wisłą bywam często. Niedawno widziałem coś żółtego i dziwnie spienionego. Myślę, że możesz mieć cichą nadzieję, że to właśnie twoja...jakby to ... spuścizna. Tak w ogóle to też pozdrawiam wszystkich, którzy nielubienie kogoś za to że pochodzi z tego czy innego miasta uważają za idiotyczne... mike_p@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaHa Re: WARSZAWA POZDRAWIA KRAKÓW IP: *.MA1.srv.t-online.de 11.06.01, 22:03 buziaki dla wszystkich Wa-wiakow i Krakowianow . Sluchajcie kazdy z nas kocha swoje miasto , ale to inne powinnien szanowac , bo odegraly rownie wazne role w historii polski , chociaz moze w roznych okresach . A tych awanturnikow niech zlosc zezre . czolem wa-wa , i krakow krakowianka KaHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal100 Re: WARSZAWA POZDRAWIA KRAKÓW IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 23:49 Hej Odpowiedz Link Zgłoś