Dodaj do ulubionych

Wisła: Kibice usiądą razem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 08:27
Dziękuję jako kibic Pogoni Szczecin ale przede wszystkim jako kibic piłki nożnej za to co zrobiliście
wspólnie w poniedziałek!!! Wierzę, że to nie jest jednorazowy gest i że na zawsze pozostanie
szacunek do siebie! Nie będę się długo rozpisywał bo wszystko zostało powiedziane... Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: płocki Re: Wisła: Kibice usiądą razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 14:10
      A ile Krakowiakow wybiera sie do Plocka na mecz? Ktos jest w stanie mi
      odpowiedziec? Jak Wy odbieracie ten gest prezesa Wisly z Plocka?
    • Gość: Neolit Re: Wisła: Kibice usiądą razem IP: *.noname.net.icm.edu.pl 06.04.05, 14:11
      Mam nadzieje ze tak bedzie zawsze jak na stadionie Cracovii, jak wczoraj w
      warszawie jak ma byc na nabozenstwie dla Arki Gdynia i Lechii Gdansk. Lzy w
      oczach staja jak sie cos takiego oglada. I moze w sumie nie potrzeba zadnych
      slow, ale chce zebyscie wiedzieli ze przez te kilka dni jestescie
      wielcy...wszyscy Legionisci, Polonisci, Cracowiacy, kibice Jagielloni, i
      wszystkich klubow ktore reprezentowaliscie tak godnie w ostatnich dniach.
      Jestem od zawsze kibicem Wisly mimo ze pochodze z Pomorza. I chcialbym moc
      obejrzec mecz na Lazienkowskiej majac szalik, czapeczke czy koszulke Wisly bez
      obawy ze ktos mi urwie glowe. Tym co zrobiliscie w ciagu tych kilku dni
      daliscie wielu ludziom takim jak ja niesamowita nadzieje ze moze kiedys
      staniemy wszyscy na jednej trybunie i nie bedzie oddzielal nas kordon policji
      bo nie bedzie potrzebny. Wiem ze nie musimy rzucac sie sobie na szyje z milosci
      ale szacunek bylby czyms wspanialym. Szacunek dla barw klubowych, dla historii,
      tradycji, dla innych. "ON" uczyl cale zycie tolerancji, pojednania. Na poczatek
      zgody miedzy kibicami tolerancja wystarczy. A tak na marginesie to dziekuje
      Darkowi za szalik Legii ktory dostalem pod kosciolem św. Anny. Bedzie dla mnie
      jak talizman i mam nadzieje ze nadejdzie dzien kiedy na Lazienkowskiej bede
      mogl miec oba Wisly i Legii. Pozdrawiam cala Zylete z Lazienkowskiej i
      Reymonta. Peace
    • Gość: abiks1981 Re: Wisła: Kibice usiądą razem IP: 82.160.21.* 06.04.05, 14:16
      Ten pokój między Wisłą a Cracovią nie wytrzyma zbyt długo!!!Póżniej będą się
      usprawiedliwiać tym że to nie oni zaczęli a tak na prawdę to nikt nie bedzie
      wiedział kto zaczął!!!PAmiętajcie panowie prawdziwych mężczyzn poznaje się nie
      po tym jak zaczynają tylko potym jak jak kończą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To
      jet dobty moment na koniec tej waszej Świętej Wojny......
    • Gość: Ceber fan Pogoni Re: Wisła: Kibice usiądą razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 15:19
      To super gest z Waszej strony. Szacunek dla kibiców z Krakowa i całej Polski.
      Jak by to powiedzieli Ci, których Papa zwyciężył... kibice w całej Polsce
      łączcie się
      • Gość: szaman Re: Wisła: Kibice usiądą razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 14:32
        nie wiem jak Wy, ale ja na razie jestem w szoku, że takie pojednanie miało
        miejsce. Może w końcu będzie można bez obaw o swoje życie iść gdzie się żywnie
        podoba po Krakowie i nie martwić się w jakim się jest rejonie i na poczekaniu
        wymyślać odpowiedzi na durne i zaczepne pytania " za kim jesteś?" bo przeciez
        każdy wie, że takie pytanie i tak zawsze skończy się walką i każdy oczywiście
        wie, kto wygra, bo 10 dresów na jednego to raczej prosta i oczywista sprawa.
        Panowie!!! Apel do Kibiców.. dajcie w końcu spokój bo to zaczyna być
        frapujące... chodźcie na mecze, żeby kibicować a nie żeby komuś wybić zęby. tak
        trzymać!!Peace!!! :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka