agi1504 16.04.05, 18:40 Poszukuje w Krakowie optyka w którym mogłabym kupic okulary w rozsądnej cenie.POMÓŻCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hauabaua Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! 16.04.05, 20:04 Nie pamiętam dokładnie gdzie, ale chyba na rogu Długiej i bodajże Szlaku, tzn. Długa na pewno, Szlak chyba. ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
marlene.mortelle Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! 16.04.05, 20:05 wcale tam nie jest tanio Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! 16.04.05, 20:08 Możliwe. A skrzyżowanie wcześniej? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAAAAAAA Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 09:46 osatnio robilem sobie przy placu slowianskim 250zl z antyrefleksem ale nie wiem czy to tanio????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:06 Długa ale przy nowym kleparzu koło kwiaciarni i totolotka 50 metrów do alejii słowackiego czy mickiewicza czy wieszczów nie wiem tego nigdy.Tanio i co ważne PORZĄDNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annia Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:08 Optyk na Kościuszki (po lewej jadąc z centrum). Ja jestem b. zadowolona (i z usługi i z ceny), a poza ścisłym centrum, to powinno być taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pakeha Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! 18.04.05, 01:07 polecam optyka na Starowiślnej na wysokosci poczty i postoju taksowek- spedzilam tam chyba z godzine, doradzali dobierali i gawędzili,o wszystko pytali, wiedza co sprzedaja i na kazde pytanie odpowiedza, nie naciagaja. Sam pan optyk prawdziwy pasjonat szkieł i soczewek, przesympatyczny! namowili mnie na oprawki za 150 zl ( jak na oprawki taniocha). Rewelacja, wszyscy mi mowia ze mam "zajebiste" okulary :))) szkla byly drozsze ale mam duza wade. Jestem zachwycona i naprawde ich polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajka Optyk w Skale IP: *.net.autocom.pl 18.04.05, 09:48 W skale jest pożądny optyk, a ceny o wiele niższe bo to nie kraków wiem że ludzie specjalnie z krakowa tam jeżdzą. Dojazd bradzo prosty wsiadasz na nowym kleparzu w busika i za 20 min jesteś na rynku w skale, a na rynku jest optyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa2 Re: optyk na osiedlu Kurdwanów IP: *.chello.pl 18.04.05, 21:19 na ulicy Wysłouchów jest optyk - zakład pana Kadłuczki.Obsługa fachowa i przemiła.Ceny najnormalniejsze a nie z sufitu.Zajrzyj warto !! Sama kupuję szkła i oprawy od początku istnienia tego zakładu /wcześniej pod innym adresem/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:10 poczatek Karmelickiej liczac od Podwala w podworcu. Ceny nizsze i do tego okulary mozna zreperowac szybko i w miare tanio. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś