Dodaj do ulubionych

Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!!

16.04.05, 18:40
Poszukuje w Krakowie optyka w którym mogłabym kupic okulary w rozsądnej
cenie.POMÓŻCIE
Obserwuj wątek
    • hauabaua Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! 16.04.05, 20:04
      Nie pamiętam dokładnie gdzie, ale chyba na rogu Długiej i bodajże Szlaku, tzn.
      Długa na pewno, Szlak chyba. ;)
      .
      • marlene.mortelle Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! 16.04.05, 20:05
        wcale tam nie jest tanio
        • hauabaua Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! 16.04.05, 20:08
          Możliwe. A skrzyżowanie wcześniej?
          .
          • Gość: AAAAAAAAAA Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 09:46
            osatnio robilem sobie przy placu slowianskim 250zl z antyrefleksem ale nie wiem
            czy to tanio?????
            • Gość: okularnik Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:06
              Długa ale przy nowym kleparzu koło kwiaciarni i totolotka 50 metrów do alejii
              słowackiego czy mickiewicza czy wieszczów nie wiem tego nigdy.Tanio i co ważne
              PORZĄDNIE
    • Gość: annia Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:08
      Optyk na Kościuszki (po lewej jadąc z centrum). Ja jestem b. zadowolona (i z
      usługi i z ceny), a poza ścisłym centrum, to powinno być taniej.
    • pakeha Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! 18.04.05, 01:07
      polecam optyka na Starowiślnej na wysokosci poczty i postoju taksowek-
      spedzilam tam chyba z godzine, doradzali dobierali i gawędzili,o wszystko
      pytali, wiedza co sprzedaja i na kazde pytanie odpowiedza, nie naciagaja. Sam
      pan optyk prawdziwy pasjonat szkieł i soczewek, przesympatyczny! namowili mnie
      na oprawki za 150 zl ( jak na oprawki taniocha). Rewelacja, wszyscy mi mowia ze
      mam "zajebiste" okulary :))) szkla byly drozsze ale mam duza wade. Jestem
      zachwycona i naprawde ich polecam!!
      • Gość: Kajka Optyk w Skale IP: *.net.autocom.pl 18.04.05, 09:48
        W skale jest pożądny optyk, a ceny o wiele niższe bo to nie kraków wiem że
        ludzie specjalnie z krakowa tam jeżdzą. Dojazd bradzo prosty wsiadasz na nowym
        kleparzu w busika i za 20 min jesteś na rynku w skale, a na rynku jest optyk.
        • Gość: ewa2 Re: optyk na osiedlu Kurdwanów IP: *.chello.pl 18.04.05, 21:19
          na ulicy Wysłouchów jest optyk - zakład pana Kadłuczki.Obsługa fachowa i
          przemiła.Ceny najnormalniejsze a nie z sufitu.Zajrzyj warto !! Sama kupuję
          szkła i oprawy od początku istnienia tego zakładu /wcześniej pod innym adresem/.
    • Gość: gosc Re: Okulary w rozsadnej cenie- POMOCY!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:10
      poczatek Karmelickiej liczac od Podwala w podworcu. Ceny nizsze i do tego
      okulary mozna zreperowac szybko i w miare tanio. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka