Gość: giga IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:35 Czy wiecie moze gdzie w Krakowie jest dobra wróżka? Tzn nie oszustka i której słowa są wiarygodne i się sprawdzają. Dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hauabaua Re: Wróżka - Kraków. 23.04.05, 18:38 > Tzn nie oszustka i której > słowa są wiarygodne i się sprawdzają. Obawiam się, że takich wróżek w ogóle nie ma. Więc w Kraku też może być kłopot. :-) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tash Re: Wróżka - Kraków. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:13 hej, polecam p.miron która przyjmuje w cudzie w czartki a także ma swój gabinet na botanicznej. totalny profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Wróżka - Kraków. IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:32 Byłeś(aś) kiedyś może? Czy to co mówiła się sprawdziło? Masz może jakieś naiary np numer telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek w dupie u Murzyna, katoliczko IP: *.chello.pl 23.04.05, 19:40 bo pewnie nia jesteś, ale to nie przeszkadza chodzić do wróżek pewnie JPII to dla ciebie mega gigantyczny autorytet, ale to nie przeszkadza chodzić do wróżek fantasyczna POSTAWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek jasnowidz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 15:30 Idzie gość do jasnowidza, przyszedł i puka do drzwi. Zza drzwi pada pytanie - „kto tam”? No to on się puknął w czoło, odwrócił i poszedł do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Baby ależ wy potraficie być durne aż mózg staje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 17:03 Niby to wiem ale ciągle potraficie czymś zaskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
plusaktiv1 Re: wróżka 24.04.05, 17:40 Ona jest cholernie pobieżna. Poza tym co to za wróżka, która wrózy tylko z jednych kart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Wróżka - Kraków. IP: *.zax.pl 24.04.05, 18:03 Nie wiem, gdzie jest dobra wróżka, ale wiem, gdzie jest zła :P jeśli Cię to ineteresuje... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Wróżka - Kraków. 24.04.05, 18:23 Ja mogę Wam powróżyć. Nawet za pół ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Wróżka - Kraków. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:19 a z czego wróżysz? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Wróżka - Kraków. 25.04.05, 18:28 Z koniunkcji Jowisza względem opalenizny A.L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Wróżka - Kraków. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:46 Bez sensu, żeby była taka koniunkcja, to oba ciała muszą być niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
beberet99 Re: Wróżka - Kraków. 03.09.16, 12:16 Jako lekarz Jestem osobą racjonalnie podchodzącą do życia, jednak kilka razy korzystałam z usług Pani Alicji. , pierwszy raz j w formie pisemnej, a potem potem jeszcze dwukrotnie odwiedzałam ją osobiście w Krakowie . Za każdym razem był to strzał w dziesiątkę; oceny, sugestie i rady pani Alicji jej oceny były niezwykle trafne. Myślę ze to jedna z najlepszych tarocistek w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
koter55 Re: Wróżka - Kraków. 26.04.26, 12:33 Tarocistka Na Stokach Kraków to zwykłe ściemy. Kobieta się nie zna nie ma wiedzy , absolutnie nie ma wiedzy. Jedna tali karty , zwykła ściema . Nie szukajcie nikogo kto jest polecany , bo to jest nieprawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś