Dodaj do ulubionych

oś. Akademickie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:46
Kto wie co za osiedle buduje sie obok akademików politechniki????
Obserwuj wątek
    • Gość: :)ja Re: oś. Akademickie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:55
      akademickie powiadasz? widziałam :) na akademiki za ładne.hehe
    • Gość: verte Re: oś. Akademickie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:42
      Gość portalu: Anka napisał(a):

> Kto wie co za osiedle buduje sie obok akademików politechniki????

Sama sobie odpowiedziałaś.Osiedle Akademickie.
      • Gość: Anka Re: oś. Akademickie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:56
        :) a to moze ktos wie kto je buduje i kto sprzedaje tam mieszkania????
        • Gość: verte Re: oś. Akademickie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:49
          Gość portalu: Anka napisał(a):

> :) a to moze ktos wie kto je buduje i kto sprzedaje tam mieszkania????

Buduje je spółka Akopol powołana przez Poltechnikę Krakowską do jego
          wybudowania.Politechnika dała też własne grunty.Mieszkania są przeznaczone
          dla pracowników krakowskich wyższych uczelni i to raczej nie tych prywatnych.
          kto tam jest wykonawcą to nie wiem ale w sumie nie wygląda to tak tanio jak
          być mogło zwłaszcza że grunt jest za friko i nie stanowi ksztów budowy.Znaczy
          i tak jest b.tanio ale w założeniu miało być wszystko po kosztach hmmm....i
          w takim razie widać że koszta są duże ;-))).Także jak nie pracujesz na PK,
          Uj-u,AP czy innym to sobie możesz tam klamkę pocałować co najwyżej,nie kupisz
          sobie.Choć słyszałem też że wpóźniejszym etapie może być tam zwykła developerka
          dla ludu tyle że to już po wyższych cenach.Tak to wyglądało jakiś rok temu
          wtedy się tym interesowałem.Pzdr.
          • Gość: Anka Re: oś. Akademickie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 09:50
            dzieki:) i co mój zapał jak zwykle został przygaszony. Ładnie tam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka