Gość: rita IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 23:05 Trzymaj ten wątek, ktoś już jest na tamtym lądzie i będzie cię szukał. Ten ktoś wyjechał 16 lat temu i tylko w Krakowie był parę dni aby odwiedziś rodzinny dom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prokocim1 Re: PROKOCIM 01.07.02, 23:10 Lepiej mi napisz na e-mail o kogo chodzi. Nie pamietam wszystkich i nie wszystkich lubilem, zreszta na pewno vice versa. 16 lat temu to ja do Jarocina zaiwanialem. Daj znac o kogo chodzi, jestem ciekaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: PROKOCIM IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 22:41 Boże , co ty wypisujesz, jeszcz masz cielęcy wiek. Czas leczy rany, nie ma złych ludzi, trzeba umieć do nich podejść i ich zrozumieć. Nie trzymaj w sobie urazy za coś, wyrzuć to z siebie i poczujesz się lepiej. Lubię, nie lubię jak dziecko mówisz. Wszyscy na naszej ulicy są fajni, nie widziałam byś miał jakiś wrogów lub nieprzychylnie nastawionych ludzi. Uważaj z osądami i czekamy na odzew twojego i mojego sąsiada. Powinien lada dzień się odezwać. Trzymaj się. I jeszcze jedno - jeśli dostajesz prezent nigdy nie mów, że ci się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 02.07.02, 22:45 Gość portalu: rita napisał(a): > Boże , co ty wypisujesz, jeszcz masz cielęcy wiek. > Czas leczy rany, nie ma złych ludzi, trzeba umieć do nich podejść i ich > zrozumieć. Nie trzymaj w sobie urazy za coś, wyrzuć to z siebie i poczujesz się > > lepiej. Lubię, nie lubię jak dziecko mówisz. Wszyscy na naszej ulicy są fajni, > nie widziałam byś miał jakiś wrogów lub nieprzychylnie nastawionych ludzi. > Uważaj z osądami i czekamy na odzew twojego i mojego sąsiada. Powinien lada > dzień się odezwać. Trzymaj się. > I jeszcze jedno - jeśli dostajesz prezent nigdy nie mów, że ci się nie podoba. Przeciez nic takiego nie pisalem. Nie odnosilo sie to do zadnej konkretnej osoby. Zle mnie zrozumialas. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: PROKOCIM 02.07.02, 22:50 moze powiniens zmienc ksywke na 'cielaczek' hehehe nie wypieraj sie ! Rita ma racje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 02.07.02, 22:58 mikolaj7 napisał(a): > moze powiniens zmienc ksywke na 'cielaczek' hehehe > > nie wypieraj sie ! Rita ma racje :-))) cielaczek to sam jestes, "zapalony fotografiku" a racje mialem ja bo tak w ksiazce pisze, i juz Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: PROKOCIM 02.07.02, 23:05 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > moze powiniens zmienc ksywke na 'cielaczek' hehehe > > > > nie wypieraj sie ! Rita ma racje :-))) > > cielaczek to sam jestes, "zapalony fotografiku" > a racje mialem ja bo tak w ksiazce pisze, i juz dalej bolejesz, ze nie masz mojego zdjecia? pomyslimy, na razie nie ma jak :-) na szczescie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 02.07.02, 23:07 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > moze powiniens zmienc ksywke na 'cielaczek' hehehe > > > > > > nie wypieraj sie ! Rita ma racje :-))) > > > > cielaczek to sam jestes, "zapalony fotografiku" > > a racje mialem ja bo tak w ksiazce pisze, i juz > > dalej bolejesz, ze nie masz mojego zdjecia? pomyslimy, na > razie nie ma jak :-) > > na szczescie :-) ale obiecywac latwo. prawda? tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: PROKOCIM 02.07.02, 23:12 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > moze powiniens zmienc ksywke na 'cielaczek' hehehe > > > > > > > > nie wypieraj sie ! Rita ma racje :-))) > > > > > > cielaczek to sam jestes, "zapalony fotografiku" > > > a racje mialem ja bo tak w ksiazce pisze, i juz > > > > dalej bolejesz, ze nie masz mojego zdjecia? pomyslimy, na > > razie nie ma jak :-) > > > > na szczescie :-) > > ale obiecywac latwo. prawda? > tylko po co? bo mialem sie przejsc kolo kamery dziennika polskiego - szukac chcialem antykwariatu, no ale ze zapomnialem to tez i tam tego zdjecia nie ma. o skanerze nigdy nie myslalem, bo nie mam do takiego dostepu. w ogole to chcialem Cie wtedy pocieszyc, bo byles taki markotny, ze tylko Peteen przyslal Ci swoje zdjecie :-) postaram sie cos wymyslic - moze bedzie to bardziej konstruktywne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: PROKOCIM IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 23:17 Ale tu ruch, uwazajcie żebyście się nie zderzyli. Przyznaję rację Mikołajowi, Prokocim jesteś butny, stawiasz się i tłumaczysz, że tak nie mówiłes. A umiesz przyznać się do błędu i być samokrytycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 02.07.02, 23:20 Gość portalu: rita napisał(a): > Ale tu ruch, uwazajcie żebyście się nie zderzyli. > Przyznaję rację Mikołajowi, Prokocim jesteś butny, stawiasz się i tłumaczysz, > że tak nie mówiłes. A umiesz przyznać się do błędu i być samokrytycznym. eeeee a po co ? a jaka pogode macie w krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 02.07.02, 23:17 ale przeciez skanery sa tanie w dzisiejszych czasach. za swoj dalem chyba 100 a teraz podobny kupie za 50. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: PROKOCIM 02.07.02, 23:23 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > ale przeciez skanery sa tanie w dzisiejszych czasach. > za swoj dalem chyba 100 a teraz podobny kupie za 50. ale u mnie w domu nie ma zapotrzebowania na skaner... tzn. ja bym bardzo chcial go miec, ale nikt inny nie czuje palacej potrzeby, zeby byl. probowalem juz przekonac rodzicow do moich racji, ale zabraklo jeszcze jednego dobitnego argumentu... od tamtego razu juz nie probowalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 02.07.02, 23:31 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > ale przeciez skanery sa tanie w dzisiejszych czasach. > > za swoj dalem chyba 100 a teraz podobny kupie za 50. > > ale u mnie w domu nie ma zapotrzebowania na skaner... tzn. > ja bym bardzo chcial go miec, ale nikt inny nie czuje palacej > potrzeby, zeby byl. probowalem juz przekonac rodzicow do > moich racji, ale zabraklo jeszcze jednego dobitnego > argumentu... od tamtego razu juz nie probowalem... To se przelicz wszystko na papierze. Skaner, aparat i drukarka. Powiedz dziadkom ze po roku i tak wyjdzie taniej niz wywolywanie i robienie odbitek tradycyjna droga. Nie ma ryzyka ze film sie naswietli, odbitek mozna robic ile dusza zapragnie i retusze. Cudo. Gatka szmatka byle cel osiagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: PROKOCIM IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 22:10 Pozdrowienia z ulicy. Myślę, że nie ma co oczekiwać, tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: trzymam watek wg zalecen IP: *.client.attbi.com 03.07.02, 04:01 Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: trzymam watek wg zalecen 03.07.02, 22:15 To skad Ty jestes, z Prokocimia czy z Biezanowa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: trzymam watek wg zalecen IP: *.client.attbi.com 03.07.02, 22:28 Jesli chodzi o mnie to z Prokocimia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: trzymam watek wg zalecen IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 21:33 Prokocim - fatalna twoja strona ulicy, odszedł twój sąsiad z nr 24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: trzymam watek wg zalecen IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 21:34 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Jesli chodzi o mnie to z Prokocimia. A ja niby z Biezanowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: trzymam watek wg zalecen 05.07.02, 21:43 gdzie w ogole jest rafal ?? forum przechodzi epokowe przemiany, a on wybywa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: trzymam watek wg zalecen IP: *.client.attbi.com 06.07.02, 03:42 mikolaj7 napisał(a): > gdzie w ogole jest rafal ?? > > forum przechodzi epokowe przemiany, a on wybywa ! plywal sobie jachtem po jeziorku Michigan ale juz sie naplywal i jest w home Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: trzymam watek wg zalecen IP: *.client.attbi.com 06.07.02, 03:50 a ogladanie fajerwerkow z jachtu = totalny odjazd Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: trzymam watek wg zalecen 06.07.02, 11:11 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > a ogladanie fajerwerkow z jachtu = totalny odjazd Hehe, robiłeś sobie fajerwerki na jachcie? Czy fajerwerki z jachtu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: trzymam watek wg zalecen IP: *.client.attbi.com 06.07.02, 17:10 kuba203 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > a ogladanie fajerwerkow z jachtu = totalny odjazd > > Hehe, robiłeś sobie fajerwerki na jachcie? Czy fajerwerki z jachtu? :))) 4 lipca- dzien niepodleglosci w usa, fajerwerki byly w calym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: trzymam watek wg zalecen 07.07.02, 14:53 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > 4 lipca- dzien niepodleglosci w usa, fajerwerki byly w calym kraju No racja... Czyli u Was teraz długi łikend? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: trzymam watek wg zalecen IP: *.client.attbi.com 08.07.02, 06:54 kuba203 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > 4 lipca- dzien niepodleglosci w usa, fajerwerki byly w calym kraju > > No racja... Czyli u Was teraz długi łikend? :))) Byl i sie zmyl. Cztery dni, chyba pierwszy raz w tym roku (mnie nie dotyczy tym razem). Jutro (bedzie za 10 minut) ludziska do roboty. Moj bracho byl w Indiana. Wrocil godzine temu a jutro na 6 do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: trzymam watek wg zalecen 08.07.02, 14:19 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > kuba203 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > 4 lipca- dzien niepodleglosci w usa, fajerwerki byly w calym kraju > > > > No racja... Czyli u Was teraz długi łikend? :))) > > Byl i sie zmyl. Cztery dni, chyba pierwszy raz w tym roku (mnie nie dotyczy tym > > razem). Jutro (bedzie za 10 minut) ludziska do roboty. > Moj bracho byl w Indiana. Wrocil godzine temu a jutro na 6 do roboty. rany, kto pracuj od 6 rano ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: trzymam watek wg zalecen 06.07.02, 14:31 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > a ogladanie fajerwerkow z jachtu = totalny odjazd huh, super... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: trzymam watek wg zalecen IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 15:29 Można póścić ten wątek i tak się nie rozbije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: trzymam watek wg zalecen IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 23:02 Wiesz kto cię szukał - Czubin, mieszka gdzies koło ciebie, był na parę dni w Krakowie i wrócił do Stanów. Obiecał, że skontaktuje się z tobą przez to forum. Znasz Gawlasów ? Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: trzymam watek wg zalecen 07.07.02, 23:22 Gość portalu: rita napisał(a): > Wiesz kto cię szukał - Czubin, mieszka gdzies koło ciebie, był na parę dni w > Krakowie i wrócił do Stanów. Obiecał, że skontaktuje się z tobą przez to forum. > Znasz Gawlasów ? Gawlasow chyba znam, wlasnie rozwawiam z tata i teraz juz kojarze. Czubin tez juz wiem gdzie mieszkal, tata mi powiedzial. Niestety nie pamietam go osobiscie, zreszta chyba jest duzo starszy ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: trzymam watek wg zalecen IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 23:26 No to wszyscy żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: PROKOCIM IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 23:34 Powiedz, za czym twój tata tęskni najbardziej i czy często wspomina Kraków i dom rodzinny. Spytaj się jego. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: PROKOCIM 07.07.02, 23:39 Gość portalu: rita napisał(a): > Powiedz, za czym twój tata tęskni najbardziej i czy często wspomina Kraków i > dom rodzinny. Spytaj się jego. Trudno powiedziec bo jest tu juz 22 lata. Mysle ze najbardziej to za polskim chlebem. Nie cierpi amerykanskiej "gabki". Zawsze kupuje chleb w polskich sklepach chociaz to nie to samo co w kraju ale podobne. O Krakowie natomiast czesto rozmawiamy, tak ogolnie o wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: PROKOCIM IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 16:33 Rafal, chcesz zdjecia ? nie sa swietne, nie ja wybralem je do skanowania (wlasciwie po fakcie zobaczylem, ktore to sa), moze potem przeskanuje jeszcze cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: PROKOCIM skad klikasz prokocim czy ze stanow? IP: *.szczecin.telan.pl 18.07.02, 16:43 Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > Rafal, chcesz zdjecia ? nie sa swietne, nie ja wybralem je do > skanowania (wlasciwie po fakcie zobaczylem, ktore to sa), > moze potem przeskanuje jeszcze cos. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: PROKOCIM 18.07.02, 19:27 Czy to są zdjęcia z naszych spotkań? Bo ja takie bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: PROKOCIM IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 23:06 Boże tylko nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: PROKOCIM 19.07.02, 23:07 nie, nie ze spotkan. tamte sie rozeszly (majowka i anatewka) i zostalo ledwie kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: PROKOCIM 19.07.02, 23:10 mikolaj7 napisał: > nie, nie ze spotkan. tamte sie rozeszly (majowka i > anatewka) i zostalo ledwie kilka... a gdzie sie rozeszly? bo nie zobaczylem ani jednego Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: PROKOCIM 19.07.02, 23:39 prokocim1 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > nie, nie ze spotkan. tamte sie rozeszly (majowka i > > anatewka) i zostalo ledwie kilka... > > a gdzie sie rozeszly? bo nie zobaczylem ani jednego ja zobaczylem pare dni po wywolaniu, wiec byly wszystkie. ale ostatnio jak je widzialem to bylo kilka. ludzie sobie pobrali... Odpowiedz Link Zgłoś