magiczna_marta 09.03.10, 10:31 Jestem wstretna wyludzaczka, sad przychylil sie do mojej prosby, dostalam zabezpieczenie na czas trwania rozprawy Teraz gazeta i podobni moga se na mnie wsiadac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migotka-2 Re: :) 09.03.10, 10:51 Postaw wódkę gazecie!!!!! Niech się pocieszy trochę!! Sytuacja niestety nie pobiegła torem jej myśli!! Fajnie, jeden problem z bani! Niech Ci da energię do dalszego działania! Marta zasuwaj do gminy, może Ci wyjasnią co należy ci się jako matce samotnie wychowującej dzieci! I kiedy, czy samo zabezpieczenie wystarczy, czy musi być wyrok alimentacyjny. Te pieniądze nie są duże ale zawsze coś! I do przodu! Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: :) 09.03.10, 10:59 W gminie bylam ,zalatwilam dodatek mieszkaniowy. Jak dostane decyzje poczta, to moge isc do swiadczen rodzinnych po zasilek rodzinny. Odpowiedz Link
moonshana Re: :) 09.03.10, 10:49 gazety tu nie ma ale ja, zdaje się, zaoferowałam się że będę Cię też dołować dołuję: a Ty, wyłudzaczko, a Ty, a Ty!!!! koniec dołowania. gratuluję serdecznie. jedno zmartwienie masz z głowy. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: :) 09.03.10, 11:05 No jak to, a hanka_mostowiak czy jakos tak? To przeca gazeta Odpowiedz Link
yminreb Re: :) 09.03.10, 12:44 No i super, krok do przodu. Marta dasz radę ze wszystkim. Tylko dzieci muszą podrosnąć Odpowiedz Link
kama_msz Re: :) 09.03.10, 13:01 marta, ty pasożycie - biednego chłopa odzierasz z gotówki, i nas biednych podatników hahahaha a tak serio - super, że udało ci się to wszystko załatwić - teraz byle do przodu, jak przyjdzie odpowiedni czas to i pracę spokojnie znajdziesz Odpowiedz Link
migotka-2 Re: :) 09.03.10, 18:50 Jako podatnik informuję, że radość mnie bierze jak moje podatki idą na Marcine dzieci i inne będące w podobnie ciężkiej sytuacji! Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: :) 09.03.10, 18:58 Kupa kasy, kobieto jak tak można Magiczna , alleluja i do przodu !!! Oby juz było z górki Odpowiedz Link
margotka28 Re: :) 09.03.10, 19:02 Marta - świetne wieści. Bardzo się cieszę, że powoli stajesz na nogi. Nie daj się i walcz. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link
corkaswejmamy Re: :) 09.03.10, 19:04 nie jestem w temacie, czegoś tam się domyślam, niemniej gratuluję. Pierś do przodu i do boju Odpowiedz Link
exotique Re: :) 09.03.10, 23:57 genialnie brawo , cyc wypiac i do przodu. oby tak dalej Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: :) 10.03.10, 14:54 Podetnij sobie zyly z tego zalu, bedzie swiety spokoj. Odpowiedz Link
hanka_mostowiak Re: :) 10.03.10, 15:00 magiczna_marta napisała: > Podetnij sobie zyly z tego zalu, bedzie swiety spokoj. Nie wyczułaś ironii?Cóż nie dziwi mnie toto! Odpowiedz Link
bernimy Re: :) 10.03.10, 15:47 Szkoda, że tam poprawnej polszczyzny nie uczyli... no w tych szkółach Marta, wygaś! Odpowiedz Link