Dodaj do ulubionych

Kam bek #2

02.07.02, 22:04
Witajcie forumowicze! Powracam po dluuugiej i niezmiernie meczacej przerwie.. ahhh co ja bez Was przezywalem :) A wszystko to, bo... mialem wirusa. Tak, tak i byl on na tyle zlosliwy, ze pan BIOS sie popsul. (Zbigniewie lepiej przeskanuj sobie komputerek, bo w Twoich emailach dostalem zalaczniki)
Czy moze mi ktos strescic co tu sie w ogole dzialo? :) Wiem, ze prowadzimy jakas wojenke z Poznaniem, mtQ sie o cos nerwuje =), ja wygralem bilecik na final WorldCup2002 i spoznilem sie z odbiorem.. calkiem ciekawie :)
Nareszcie nastaly dla mnie wakacje! Leze calymi dniami w domu i nic nie robie(o dziwo gdy rozpoczela sie ta idylla, az sie przestraszylem, ze cos tu nie gra :))) Teraz juz tylko oczekuje na 3-y werdykty i mam nadzieje, iz chociaz jeden z nich bedzie pozytywny. ^_^
pozdroofka dla syćkich

tom<C>rac (mtQ badz dumny ze swojej Capitalnej literki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Krakfan Pozdrowienia :))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 22:11
      tomcrac napisał(a):

> Witajcie forumowicze! Powracam po dluuugiej i niezmiernie meczacej przerwie.. a
      > hhh co ja bez Was przezywalem :) A wszystko to, bo... mialem wirusa. Tak, tak i
      > byl on na tyle zlosliwy, ze pan BIOS sie popsul. (Zbigniewie lepiej przeskanuj
      > sobie komputerek, bo w Twoich emailach dostalem zalaczniki)
      > Czy moze mi ktos strescic co tu sie w ogole dzialo? :) Wiem, ze prowadzimy jaka
      > s wojenke z Poznaniem, mtQ sie o cos nerwuje =), ja wygralem bilecik na final W
      > orldCup2002 i spoznilem sie z odbiorem.. calkiem ciekawie :)
      > Nareszcie nastaly dla mnie wakacje! Leze calymi dniami w domu i nic nie robie(o
      > dziwo gdy rozpoczela sie ta idylla, az sie przestraszylem, ze cos tu nie gra :
      > ))) Teraz juz tylko oczekuje na 3-y werdykty i mam nadzieje, iz chociaz jeden z
      > nich bedzie pozytywny. ^_^
      > pozdroofka dla syćkich
      >
      > tom<C>rac (mtQ badz dumny ze swojej Capitalnej literki :)

Na początek gratulacje z okazji doprowadzenia kompa do pionu.
      A na Forum dzisiaj dużo się dzieje. Wyprzedziliśmy Poznań, ale jakiś gość
      nabił 1700 pustych postów, a admin tego nie usunął :(((
      I dzięki temu Poznań ma więcej.
      • Gość: tomCrac Re: Pozdrowienia :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 22:15
        > Wyprzedziliśmy Poznań, ale jakiś gość
        > nabił 1700 pustych postów, a admin tego nie usunął :(((

Czyzby nasz kofany separek chcial sie z nami dalej bawic? ;)
        • Gość: Krakfan Re: Pozdrowienia :))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 22:17
          Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> Czyzby nasz kofany separek chcial sie z nami dalej bawic? ;)

Nie, chyba nie. Separka od pewnego czasu nie widać.
      • mikolaj7 Re: Pozdrowienia :))) 02.07.02, 22:35
        Gość portalu: Krakfan napisał(a):

> tomcrac napisał(a):
        >
        > > Witajcie forumowicze! Powracam po dluuugiej i niezmiernie meczacej przerwi
        > e.. a
        > > hhh co ja bez Was przezywalem :) A wszystko to, bo... mialem wirusa. Tak,
        > tak i
        > > byl on na tyle zlosliwy, ze pan BIOS sie popsul. (Zbigniewie lepiej przes
        > kanuj
        > > sobie komputerek, bo w Twoich emailach dostalem zalaczniki)
        > > Czy moze mi ktos strescic co tu sie w ogole dzialo? :) Wiem, ze prowadzimy
        > jaka
        > > s wojenke z Poznaniem, mtQ sie o cos nerwuje =), ja wygralem bilecik na fi
        > nal W
        > > orldCup2002 i spoznilem sie z odbiorem.. calkiem ciekawie :)
        > > Nareszcie nastaly dla mnie wakacje! Leze calymi dniami w domu i nic nie ro
        > bie(o
        > > dziwo gdy rozpoczela sie ta idylla, az sie przestraszylem, ze cos tu nie
        > gra :
        > > ))) Teraz juz tylko oczekuje na 3-y werdykty i mam nadzieje, iz chociaz je
        > den z
        > > nich bedzie pozytywny. ^_^
        > > pozdroofka dla syćkich
        > >
        > > tom<C>rac (mtQ badz dumny ze swojej Capitalnej literki :)
        >
        > Na początek gratulacje z okazji doprowadzenia kompa do pionu.
        > A na Forum dzisiaj dużo się dzieje. Wyprzedziliśmy Poznań, ale jakiś gość
        > nabił 1700 pustych postów, a admin tego nie usunął :(((
        > I dzięki temu Poznań ma więcej.

admin usunie im to najwczesniej jutro rano. o tej porze nikt
        juz sie forum nie opiekuje.

o ile w ogole usunie....
    • Gość: peteen Re: Kam bek #2 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 00:18
      witaj i przybywaj w niedzielę !
      :c)
      • Gość: tomCrac Re: Kam bek #2 IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 18:37
        Czyzby w niedziele byla kolejna "majoovka"? Czyzbym kolejny raz byl zajety w niedziele majoovkowa? :( Niestety, ale w piatok wybywam z Krakowa do... Pacanova! :) Jeszcze nigdy tam nie bylem i mam zamiar poznac wreszcie mojego idola #1 Bawcie sie dobrze!

• mikolaj7 Re: Kam bek #2 03.07.02, 19:09
          eee.... zawaliles sprawe :-(
          • Gość: peteen Re: Kam bek #2 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 21:06
            to był trzeci raz z rzędu, nie wiem, czy zasługuje na kolejną szansę...
            • Gość: idol Re: Kam bek #2 IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 00:03
              Moim zdaniem definitywnie nie zasluguje! Za pierwszym razem udawal jak na dloni, ze wybiera sie na weekend poza Krakow (forumowicze! przeciez majoovka byla w niedziele, a wszyscy wiemy, ze w niedziele Krakusy siedza w KRakowie). Za drugim razem cos tam belkotal o ustnej maturze z polskiego -ze sie boi i nie umie- phiii przeciez nic by mu nie zaszkodzila krotka wizyta u Wicka na dzien przed.. chlopak nawet pewnie by sie czegos nowego naumial, piwa by sie napil i byloby klawo. Tym trzecim razem miarka sie przebrala! To co, ze nie dzialal mu komputer przez co najmniej 2 tygodnie, to co ze planuje swoj wyjazd do Pacanova wczesniej, tak byc nie moze! Najlepiej powiedzmy mu zeby sie od nas wypisal.. niewdziecznik jeden.

PS. Jak myslicie obrazi sie chlopak, czy raczej uzna to za zart? :)
              • Gość: peteen Re: Kam bek #2 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 09:02
                ale na cholerę wstydzi się swojego nicka i udaje idola ? idoelm być jest
                niezwtkle trudno...
                niechże jedzie sobie dokąd chce, nawet podkuć kozę, nasze spotkania naprawdę
                NIE SĄ obowiązkowe i nawet bym nie chciał, żeby takie były...
                jak to śpiewał przed laty pewien zespół: adieu, adieu, sweet banhoff
                • Gość: tomCrac Re: Kam bek #2 IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 09:06
                  > ale na cholerę wstydzi się swojego nicka i udaje idola?

kto ja? wolne zarty :)

> niechże jedzie sobie dokąd chce, nawet podkuć kozę, nasze spotkania naprawdę
                  > NIE SĄ obowiązkowe i nawet bym nie chciał, żeby takie były...
                  > jak to śpiewał przed laty pewien zespół: adieu, adieu, sweet banhoff

kochamy sie, prawda? =)
                  • Gość: peteen Re: Kam bek #2 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 09:09
                    jak zawsze, jak zawsze...
                    :c)
    • Gość: mtq Re: Kam bek #2 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 12:32
      tomcrac napisał(a):

> tom<C>rac (mtQ badz dumny ze swojej Capitalnej literki :)

ale śmieszne :-(
      • Gość: tomCrac Re: Kam bek #2 IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 18:38
        ale powazne
        • Gość: dora5 Re: Kam bek #2 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.07.02, 18:45
          Witaj tomCrac!i co to za paskudztwo miałes?
          Dora
          • Gość: tomCrac Re: Kam bek #2 IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 20:13
            Klez.h, cos takiego i inne jego odmiany. Z tego co udalo mi sie dowiedziec to nie jest on az tak zlosliwy, ale moj komp musial isc na rekonwalestencje ;)
            • dora5 Re: Kam bek #2 04.07.02, 11:30
              W 32.Klez.H@mm - cos takiego dwa razy dostałam w załącznikach, nie sądze że
              umyslnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka